Zodia Taurului

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Barbatii tauri sunt gelosi si violenti. Nu ziceti ca nu, toti exii mei sunt tauri si stiu Dar au si muuuuuulte parti bune

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Lilah, care e mult prea subtil, leul sau taurul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

quote:
Originally posted by Lauraa

Barbatii tauri sunt gelosi si violenti. Nu ziceti ca nu, toti exii mei sunt tauri si stiu Dar au si muuuuuulte parti bune

Laura

Laura, care sunt partile bune?

Mergi la inceput

Partile bune! Sunt multe,ca la orice zodie. Sunt tandri si senzuali, le place sa fie rasfatati si sa rasfete la randul lor.Iubesc cu pasiune si te fac sa te simti cea mai cea.Au un corp frumos,bine proportionat, piele fina... Se pricep la chestii practice,sunt destul de harnici. Ar mai fi,dar asta e principalul...

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta spune:

Taurul este subtilul, of course!... Leul este colericul, omul momentului, al jocului cu cartile pe fata!... Io mi-s leoaica si am divortat de un Taur. A fost iubirea vietii mele. Sa stiti ca il respect ca om... Ca sot si tata e alta poveste...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Violeta
Ca sot si tata e alta poveste...

Ce poveste? Ce poveste? Ce face rau ca sot? Eu inca imi pun intrebarea asta,dupa ce acum cativa ani i-am refzuat cererea in casatorie unui taur... Am ramas cu intrebarea

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela spune:

quote:
Originally posted by vilma

Ancuta mea e taur. E super-afectuoasa, are nevoie de siguranta si de tandrete. Mananca foarte bine, fara mofturi. Mie mi se pare cam nesigura pe ea, un pic timida, sper sa nu ramana asa.
Vilma, Ancuta si fratiorul.

Stai linistita. Vilma! O sa-i treaca nesiguranta si timiditatea - si eu sunt nascuta pe 27 aprilie, ca Ancuta ta, in jurul pranzului!
La o singura chestie sunt repetenta - imi zboara banii din buzunare de nu-i adevarat!
Poate muncesti la capitolul asta si o ajuti sa fie un Taur adevarat - ca tare bine i-ar prinde!

Mergi la inceput