BIBEROANE DE UNICA FOLOSINTA ?

BIBEROANE DE UNICA FOLOSINTA ? | Autor: alba_ca_zapada

Link direct la acest mesaj

Dragele mele, am fost la mare cu bebelusa!
Totul a fost OK mai putin faza cu spalat biberoane, fiert biberoane, spalat biberoane, fiert biberoane.... de am capiat! In fiecare zi, eu aveam in program cca. 1h pentru chestia asta.
Buuuun, a trecut!
Acum am alta problema! PLEC LA MUNTE!!!
Ma ia groaza cand ma gandesc ca iar ... spalat biberoane, fiert biberoane, spalat biberoane, fiert biberoane...
Am citit in cartea lui dr. Spock ca cica ar exista biberoane de unica folosinta!
Stie cineva de unde se pot cumpara? Or fi si pe la noi, pe-un picior de plai...s.a.m.d.?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Cei de la Avent, Playtex, Evenflo au niste biberoane de felul asta, disposable bottle le zice, cu niste "pungute" (liners) sterilizate in prealabil. Se poate sa mai faca si altii, nu-mi mai vin acum in minte.

Spor la spalat biberoane pentru pitic, daca nu reusesti sa gasesti! :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Eu le-am cumparat pe cele de la Avent, dar am fost dezamagita. Curgeau, dura mult pina le aranjam, pina la urma am renuntzat la ele. Ti-as recomanda biberoanele normale de la Avent care sint largutze, deci le poti spala si usca usor, au tetinele pentru diferite virste foarte bune, durabile
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.mustaciosu spune:

N-am vazut in Romania biberoane de unica folosinta. Si daca sunt, probabil sunt destul de costisitoare. Mai bine cumperi un sterilizator electric, nu te scuteste de spalat, dar te scuteste de carat oala si de toata zapaceala cu fiertul biberoanelor. Noi in concediu luam o sacosa plina de biberoane, asa ca spalam/fierbeam biberoane la 3 zile. Concediu placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Eu am citit undeva ca sint niste pastile pt.sterilizat,dizolvabile in apa,dar mai mult nu stiu.

Iren&Bogdanelu`

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenB spune:

Am eu niste biberoane de unica folosinta cred ca Playtex cu vreo 60 de rezerve si cu tetinele aferente. Daca vrei sa ti le trimit (sunt din Targoviste) suna-ma tel. 0745678966

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Nici eu nu am vazut in Ro biberoane de unica folosinta. Eu foloseam solutie de sterilizat la rece de la Chicco cind plecam pe undeva. NU a fost nici f scumpa, e f economica, mai am din ea si acum si in 30 de min sint sterilizate. Nu trebuie sa iei decit un recipient mai mare in care sa poti scufunda complet biberoanele. Se gaseste si la farmacie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ann Marie spune:

Nu stiu daca exista in Romania, dar eu ti-as sugera, din proprie experienta, sa nu te agiti sa gasesti, ca nu te vor ajuta prea mult.
Intradevar au o punguta pe care o arunci dupa fiecare folosire, deci nu mai trebuie sa speli si sa sterilizezi sticla, dar tot trebuie sa speli si sa sterilizezi tetina, asa ca nu salvezi cine stie ce dupa parerea mea, plus ca exact cum a mai scris cineva inaintea mea curg si sunt destul de greu de preparat, un lucru pozitv la ele este ca cica copilul nu trage asa mult aer, dar ptr asta as recomanda sticlutele normale de la Avent, care de altfel sunt foarte rezistente si usor de spalat.
Roxy(mama) si Annie(bb).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

eu am vazut pastile de sterilizat la rece in Ro, la farmacie. Ai scapa macar de fiert.. A propos, ce varsta are bb tau?

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba_ca_zapada spune:

Multumesc mult pentru mesaje!
Din cate inteleg nu sunt chiar asa de grozave cum imi inchipuiam biberoanele astea de unica folosinta, dar peste cateva generatii cine stie...
Multumesc mult de intentie CarmenB, insa eu plec maine dimineata la munte si nu mai am timp deja sa le testez.
Tinatache bebelusa mea este destul de maricica, are 9 luni. Stiu ca deja este mare si nu mai este cazul sa ii fierb biberoanele caci mi-a spus si pediatrul chestia asta, dar apa de la Constanta am inteles ca este plina de impuritati si au fost multe cazuri de indigestie la copilasii mai mici de 2 ani. In consecinta, mi-am propus sa nu risc!

Mergi la inceput