Ce papa bb "in deplasare"???

Ce papa bb "in deplasare"??? | Autor: EDDY

Link direct la acest mesaj

Se intimpla uneori sa plecam de acasa cu bb(11 luni) shi la ora gustarii de dupa-amiaza(17.00-17.30) sa ne aflam inca la 2-3 ore distantza de casa.Pina acuma,aveam in permanentza cu mine lapte formula shi termosul cu apa fiarta dar de acuma mi se pare ca laptele nu mai poate inlocui ceea ce papa ea in mod normal la aceasta ora,respectiv iaurt+brinza de vaci+biscuitzi sau cereale cu fructe,etc.Voi cum procedatzi in cazuri similare?Shi daca tot sintem la gustarea de dupa-amiaza,imi mai datzi shi mie nishte idei de meniuri pentru Naomi?
Sanatate shi la puiutzi shi mamici !

Eddy & Antonia Naomi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Eu plec cu iaurtul, biscuiti pisati si banana dupa mine. Daca e foarte cald gasesc eu un iaurt sa cumpar (2-3 ore rezista iaurtul).
7,30-8 lapte formula 200ml
10-10,30 fructe cu biscuiti sau suc de fructe
13-13,30 ciorbica acra cu carnita sau piure de legume cu ou sau pilaf cu ficatel sau ghiveci (orez, cartofi, dovlecel, morcov, ardei, rosie, ceapa); desert: danonino sau napolitane sau biscuiti sau prajiturele facute in casa (prajitura cu visine, chec)
17-17,30 iaurt cu biscuiti si banana
21-21,30 cereale sau piure de cartofi cu branzica sau pilaf cu carnita sau carnita la gratar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Noi plecam in deplasari cu iaurt, fructe, biscuiti si borcanele de la Nestle (pui cu legume-daca lipsim mai mult) care rezista mai bine la caldura.
In rest mancam aproape orice, doar sa nu fie sarat sau prea dulce: pui fiert sau la gratar, peste, pireuri de legume, orez, grau si fructe cat cuprinde. Si binenteles laptic, dimineata la 7 150 ml si seara la culcare 250 ml.
Pofta buna la toti bb, ca noi de nu avem o pofta...

www.babiesonline.com/babies/f/fratila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Noi plecam cu borcanel cu fructe (Nestle sau Hero) si biscuiti. pe care ii mananca singurica si e f. incantata de ea (are aproape 11 luni). Daca lipsim mai mult (am fost si la padure, vreo 7 ore!), preparam laptic pe loc si il bem asa, rece, mancam friptura de piept de pui cu piure (fara sare, condimente).

bb Monica si Sorana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

daca plecam dupa masa de pranz, luam cu noi un iaurt simplu si biscuiti. E suficient intre masa consistenta de la pranz si laptele cu cereale de seara. Biscuitzeii ii mananca singura, cu mare placere, ii folosim si pe post de distragere a atentiei atunci cand se plictiseste, iar iaurtul il rade in 5 minute.

Pofta buna!

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

borcanelele sa traiasca! sunt practice, au tot felul de combinatii, inclusiv iaurt cu fructe, poate chiar cu ceva fainos in ele. Noi asta am folosit si am fost f multumiti.

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Si pentru noi borcanelele au fost salvarea cand eram in deplasare.Dar acum nu stiu ce sa ma fac ca nu mai vrea borcanele de nici o culoare....

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Plecam la noi cu biscuitzi, banane, paine (e innebunit dupa paine), pure de cartofi in gentutza termica, sau pilaf. Potzi lua si iaurt, alte fructe (al meu nu papa iaurt), doar carne nu potzi lua. Al nostru papa si pizza cu branza si sandwich grilled cu sunca slaba si branza, dar poate mai tarziu papa si el mai multe. Bogdanel mai papa pizza cu branza, care de fapt inseamna doar paine cu branza, nu?

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Multzam fain de raspunsuri,fetelor dar mai bag o intrebare acuma:borcanelele alea,de fapt contzinutul lor,nu trebuie incalzit inainte de a fi consumat?Va intreb pentru ca io am incercat doar acu' citeva luni sa-i dau printzesei piureuri de fructe din borcanele shi ofcourse ca alea nu necesitau incalzire dar papica d-asta gata facuta nu am cumparat niciodata.Adevaru' ca avind tot timpul la dispozitzia Naomiei,nu vad sensul pentru care le-ash fi cumparat.Cit despre iaurt shi biscuitzi,am sa le adaug data viitoare in bagajelul gargaritzei.
Ruxi,shi Naomiei ii place piinica foarte mult,papa shi pizza dar doar din partzile fara shunca,ciuperci,fructe de mare shi alte balarii ce le pap io,dar cum io sint o mama din aia dispe',parca mi-e teama mereu ca nu se satura decit daca papa mincarica special facuta pentru ea.Ce sa-i faci?Am shi io pasarelele mele !
Sanatate shi tuturor!

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

In principiu ar trebui incalzite. Sunt incalzitoare de masina speciale pt biberoane si borcanele. Daca nu, il incalzesti mai tare inainte de a pleca de acasa si-l pui intre haine sa fie izolat termic, si ramane putin cald. Eu i-am dat si rece si n-a facut nazuri. Ii luam ce ii placea mai mult: "ceva" cu cartofi in amestec.
Acuma nici a mea nu mai vrea borcanele si de aia plecam cu banane, biscuiti, iaurt, branza cu fructe gata preparata. In general ce si cand mancam noi mananca si ea. Iar intre mese apelam la rezerva.

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Cand papa piureuri de fructe la borcanele nu le incalzesc. Pe cele de legume sau legume cu carnita si orez, inainte de a pleca la drum pun borcaneleul in apa fiarta si il las 15-20 min (nu deschid borcanelul cand il incalzesc ci doar in momentul in care il papa). Cand il desfac sa-l pape e numai bun de cald (cam la 3-4 ore dupa ce l-am incalzit).
Succes!

Mergi la inceput