NU MERGETI LA VOT ... de ce ai vota?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Hahahaha a castigat "prostimea''! cum ziceti voi.
V-am spus ca nu are rost sa va stresati ca o sa castige cine vor ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

eu nu am votat ca nu mi=au dat astia posibilitatea sa votez. am domiciliul in oradea la parintii mei dar stau in cluj si am flotant. maine fiind ziua mea, vreau sa fiu aici in cluj cu prietenii mei si nu m-am dus la oradea sa votez....si ca mine sunt multi. majoritatea prietenilor nostri sunt din alte orase si stau in cluj si n-au putut vota pt ca nu s-au dus la adresa de domiciliu sa voteze.....au facut ei legea cu uninominalu asa de idioata sa poata vota batranii si cei fara facultate....din pacate....daca ati urmarit sondajele majoritatea celor care au votat sunt peste 60 ani si ca studii cei cu 8 clase...si geona mai are tupeu sa afirme ca desi contrat sondajelor PDL era favorit au fost alesi ei ca cica o sa stie sa gestioneze perioada de criza....mda, cei cu 8 clase si batranii stiu sigur ce e bine pt tara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ham spune:

Ce banuiam, s-o intamplat- inc-o guvernare PD-L & PNL; pacat ca tineretul n-a iesit la vot, exista posibilitatea unui guvern monocolor, fara futeri pe la spate…

Marele perdant al alegerilor este PSD-ul, care, daca nu scapa de dinozauri, va ramane fara electorat, fiindca electoratul lor da coltul, prin moarte naturela; este absolut dezastros pentru ei faptul ca fiind totusi in opozitie 4 ani, au scazut, n-au crescut:

Rezultate partiale BEC, ora 14.00, dupa numararea a 92,7% din voturi:

Camera Deputatilor: PSD - 33%, PDL - 32,57%, PNL - 18,32%, UDMR - 6,29%
Senat: PSD - 33,99%, PDL - 33,79%, PNL - 18,49%, UDMR - 6,54%

Ia uitati-va la rezultatele din 2004:

http://nucredetzi.ablog.ro/2008-12-01/sa-ne-amintim-legislativele-2004.html

Fosta alianta DA, are acum 52% (fara reimpartirea voturilor, putand guverna si fara UDMR), spre deosebire de aproape 32% DUPA REIMPARTIREA VOTURILOR, in 2004.
Deci au crescut cu 20%!!!
Nu meritau, da' cine sa creasca, PNG, PRM, PC, PSD???
Am scapat de VCTuborg, nu a mai prin loc in parlament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaBlue spune:

Mda, nici eu n-am votat. In primul rand, nu mai cred in niciun candidat, de la niciun partid. Am senzatia ca e o coruptie generala si un interes numai pentru nevoile lor. Nu cred ca le pasa de noi, asa ca nu vad de ce mie mi-ar pasa de ei. In plus, eu nici macar n-am stiut cine sunt candidatii din colegiul de care apartin. N-am fost la gratare cu prietenii, pur si simplu sunt satula de toti politicienii si promisiunile lor goale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

am votat pentru ca un vot in MINUS din partea mea ar fi-nsemnat un vot in plus pentru PSD!!!

si uite ca iesi ca dracu'!!!:))

Mergi la inceput