MONTIGNAC (108) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

da....am profitat din plin de ultimele zile dinaintea concursului...s-a potrivit de minune ca a venit si maica-mea dotata cu niste zacusca si clatite cu dulceata de visinr asa ca voi veni vineri la raport cu ceva plusuri dar foarte satisfacuta

sanse...eu ma tot plang pe aici ca fiica cea mica (9 luni) nu mananca mai nimic in cadrul diversificarii facute ca la carte...intr-o seara mancam foarte linistita langa ea friptura de porc si i-am dat asa convinsa ca o sa o scuipe...a inchitit-o pe nerasuflate si uite-asa am aflat ca mancarea ei preferata e porcul...am mai facut niste teste - in cantitati mici - si-i cam place; dar a inceput oricum sa manance mai bine asa ca poate a fost si porcul de folos, ca declansator al poftei de mancare.

andanii, merci de parola inca o data. am vizionat de-acasa pozele, am inceput sa cunosc acum pe toata lumea...numai fete frumoase cu copii la fel de frumosi...voi pune si eu unele zilele astea

in rest aceeasi tuse seaca care ma face sa dorm prost si sa ma simt prost toata ziua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ymca

ce sa va mai spun de plususl meu, nu m-am cantarit de o luna cu amenajarile pe cap nu am avut acces la cantar si nici timp .... am destul plus, o sa raportez maine
dar las ca dupa luna noiembrie o sa fim toate cu muullllttt mai putine kg nu?

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Ma bag si eu la o luna fara abateri desi stiu ca voi avea ceva, din cauza aniversarilor din luna noiembrie, 3 la numar, dar cred ca o sa fac si eu niste torturi monti ca alor mei le place si pufosul si diplomatul cu fructe fara piscoate.

Cu cm am o nelamurire, unde ne masuram?bust, mijloc, coapse?

Si eu am 5 kg in plus si cred ca si cm la greu..of of mai mai

Va pupez

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Hello, fete frumoase si ambitioase!

CU masuratul eu chiar am practicat asta pe langa cantarit dar evident mult mai rar. Din pacate variatiile au fost cam mici. Ca ma si intrebam de unde naiba dau jos kile daca la cm abia daca dadeam cate 1-2. Eu ma masuram la talie, dar nu unde e cea mai mica ci in dreptul buricului, poate un deget deasupra, la burta exact unde e mai mare cam o palma sub buric, fundul tot in zona cea mai babanoasa dar n-as putea sa va dau un reper asa din ochi vedeam unde e mai mare si acolo masuram. Si mai masuram si piciorul sus tot in zona cea mai mare. Si cam atat.

Cat despre raportul de maine si eu o sa vin cu ceva in plus. Dar pe masura plusului adaug si ambitie ca mai e putin si se face anul de cand cica tin montignac si am slabit mai mult in virtutea inertiei. Cand ma gandesc ca daca as fi fost cuminte as fi slabit 1kg pe saptamana si ca "tin" de mai bine de 40 de saptamani ma ia cu ameteli

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Si eu as vrea sa slabesc 1 kg pe saptamana
La mine cred ca problema e cu cantitatea. Si aici e tare greu de scazut.
Pana acum am mancat trei felii de sunca, trei de cascaval si ridichi plus o cafea decofeinizata cu indulcitor. Dar pana pe seara mai e mult

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Tare ati mai somat azi.
Eu vin cu continuarea meniului de azi: pranz si cina fasole verde cu peste la cuptor. Plus o jumatate de pahar de vin rosu.
Maine deci e ziua cea mare
Din pacate cred ca nu o sa raportez nici o scadere.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Maine este 1 ?!

M-am inscris nu ? Tre'sa pap mai putin ??
Ma rog....nu o sa ma agit prea tare ...ca sa nu plangeti...

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

eu am uitat sa ma cantaresc si masor , maine dimineata o sa fac chestia asta

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Atunci dau eu startul

Azi cantarul meu zice nici mai mult nici mai putin de 81kg, iar dimensiunile mele de miss kile 100-88-103

Pup

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

deci pana la urma unde ne masuram ???

piept ???
talie ??
burtica ???
peste fund ???
picioare ???

eu cam astea le masor la mine , punctele cele mai largi din aceste portiuni

latrishia unde ai masurat tu ???

ANDANII

Mergi la inceput