Palin versus Obama - a star is born (2)
Raspunsuri - Pagina 7
Ramona J spune:
Hillary isi vede de interesele ei de partid, eu de ale mele. In fond nu stim noi ce face ea in "voting booth", nu?
Cred ca am explicat suficient motivele mele, nu e vorba de reclama ilegala - conmsidera acesta un avertismentm. N-ai vazut unde am zis ca e vorba de lipsa de bun simt a lui Obama? Zau asa, am obosit sa tot explic. Il prefer pe McCain si gata, imi pare rau ca ti-e atit de greu sa intelegi.
avmaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lai Oana, nici mie nu mi-ar fi placut comentariul de la sfarsit daca as fi fost in locul tau, nici cel de la inceput. |
Lai, ai dreptate, am recitit si nici mie nu mi-ar fi placut mesajul de la inceput si e vina mea caci am scris doar finalul unui gand fara sa-l dezvolt. Ma gandisem ce usor poate bascula oricine dintr-o bunastare intr-o situatie de faliment. Un prieten foarte bun de-al meu a avut un accident cerebral si a ramas paralizat, a scapat cu viata printr-un miracol. Post de management, salariu mare, credit la casa, nevasta nu lucreaza, 2 fete care intra in adolescenta, standard de viata ridicat. Deocamdata sant "acoperiti" caci asigurarea plateste integral salariul 3 ani. Dupa aia, nu se stie ... daca "obtine" gradul de invaliditate cel mai mare, atunci va fi ok, daca nu, vor deveni saraci, foarte saraci. Nu vreau sa ma gandesc cum ar fi in SUA. Printre homelesii americani, cred ca sant destui care provin dintr-o clasa medie, care au avut de toate si s-au trezit in strada de pe-o zi pe alta. Nu si-ar fi imaginat niciodata ca li s-ar putea intampla si lor. Chestia cu asigurarea pe viata nu se referea la persoana fizica Oana sau sotul ei, ci m-am gandit cu voce tare la faptul ca nu stim ce ne rezerva viitorul, mai bine sa fim precauti daca putem, mai ales intr-o tara ca US, mai ales in conditiile in care barbatul e "baza" financiara in casa.
Finalul, recunosc, mea culpa, a fost o plezneala la misto. Oana, imi pare rau ca te-am suparat.
lai spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui avmaria
Lai, ai dreptate, am recitit si nici mie nu mi-ar fi placut mesajul de la inceput si e vina mea caci am scris doar finalul unui gand fara sa-l dezvolt. Ma gandisem ce usor poate bascula oricine dintr-o bunastare intr-o situatie de faliment. Un prieten foarte bun de-al meu a avut un accident cerebral si a ramas paralizat, a scapat cu viata printr-un miracol. Post de management, salariu mare, credit la casa, nevasta nu lucreaza, 2 fete care intra in adolescenta, standard de viata ridicat. Deocamdata sant "acoperiti" caci asigurarea plateste integral salariul 3 ani. Dupa aia, nu se stie ... daca "obtine" gradul de invaliditate cel mai mare, atunci va fi ok, daca nu, vor deveni saraci, foarte saraci. Nu vreau sa ma gandesc cum ar fi in SUA. Printre homelesii americani, cred ca sant destui care provin dintr-o clasa medie, care au avut de toate si s-au trezit in strada de pe-o zi pe alta. Nu si-ar fi imaginat niciodata ca li s-ar putea intampla si lor. Chestia cu asigurarea pe viata nu se referea la persoana fizica Oana sau sotul ei, ci m-am gandit cu voce tare la faptul ca nu stim ce ne rezerva viitorul, mai bine sa fim precauti daca putem, mai ales intr-o tara ca US, mai ales in conditiile in care barbatul e "baza" financiara in casa. Finalul, recunosc, mea culpa, a fost o plezneala la misto. Oana, imi pare rau ca te-am suparat. |
Avmaria, eu am inteles ca la tipul asta de situatie te-ai referit. Si asa este, i se poate intampla oricareia/oricaruia dintre noi, daca venitul partenerului/partenerei este esential in finantele familiei (sau daca venitul nostru e esential in finantele familiei si ce se intampla cu familia noastra daca noi intr-o zi ajungem invalizi/dam coltu'/etc.). Dar tot nu mi-ar fi placut sa-mi fi fost adresata mie intrebarea am vazut ca nici tie
Lai
CriPOD spune:
Cand e meciul Biden-Palin? Sper sa-l mai apuce cucoana, ca ard de nerabdare sa ma uit.
Ramona J spune:
Scary:
htt://www.youtube.com/watch?v=UHmecy94z-M
Oda iubitului conducator:
http://www.youtube.com/watch?v=TW9b0xr06qA&feature=related
What a nightmare!
Oana C spune:
Avmaria, apreciez foarte mult revenirea cu explicatie a ceea ce ai scris. Acum rasuflu si eu usurata. Multumesc Si mie imi pare rau pentru ceea ce am raspuns.
Iti scrisesem un raspuns lung, din inima, despre "inceputurile" mele si ale sotului (american) si cind sa il trimit, am recitit mesajul tau. L-am sters si ti-am scris alt mesaj, tot din inima, pentru ca sint complet de acord cu ceea ce ai scris, dar nu asa de detaliat despre vietile noastre. Apoi am vazut floricica de la analuz (care a facut o glumita nu tocmai bine acceptata de mine, intr-un mesaj anterior) si am avut impresia ca e putina bataie de joc.
Cit despre primul comentariu, am fost ok cu el, am crezut ca este legat de situatia economica actuala, cu atitea falimente ale bancilor si institutiilor de asigurari. Raspunsul este da, avem life insurance, plus alte acoperiri.
Oana si Eva (29 iunie 2005)
blackpanterro spune:
citat din mesajul lui Ramona J Hillary isi vede de interesele ei de partid, eu de ale mele. In fond nu stim noi ce face ea in "voting booth", nu? Cred ca am explicat suficient motivele mele, nu e vorba de reclama ilegala - conmsidera acesta un avertismentm. N-ai vazut unde am zis ca e vorba de lipsa de bun simt a lui Obama? Zau asa, am obosit sa tot explic. Il prefer pe McCain si gata, imi pare rau ca ti-e atit de greu sa intelegi. Lume multa, oameni putini |
Nu inteleg pt ca pt mine nu e important sa aibe bun simt(latura personala) ca sa fie un conducator bun.
Poate sa fie cel mai nesimtit, cel mai cu aere si cel mai elitist daca e presedinte bun. Nu mai intereseaza deloc latura lui personala.
La fel nu mi-a pasat ca Clinton primea blowjobs la biroul oval. A fost un presedinte bun si s-a vazut in actiunile lui, partea personala ma lasa rece.
Ma intreb marii conducatori ai lumii antice care si-au condus popoarele catre maretie au fost politically correct?
Am devenit foarte sensibili la multe(mai ales in America).
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
analuz spune:
citat din mesajul lui Oana C Avmaria, apreciez foarte mult revenirea cu explicatie a ceea ce ai scris. Acum rasuflu si eu usurata. Multumesc Si mie imi pare rau pentru ceea ce am raspuns. Iti scrisesem un raspuns lung, din inima, despre "inceputurile" mele si ale sotului (american) si cind sa il trimit, am recitit mesajul tau. L-am sters si ti-am scris alt mesaj, tot din inima, pentru ca sint complet de acord cu ceea ce ai scris, dar nu asa de detaliat despre vietile noastre. Apoi am vazut floricica de la analuz (care a facut o glumita nu tocmai bine acceptata de mine, intr-un mesaj anterior) si am avut impresia ca e putina bataie de joc. Cit despre primul comentariu, am fost ok cu el, am crezut ca este legat de situatia economica actuala, cu atitea falimente ale bancilor si institutiilor de asigurari. Raspunsul este da, avem life insurance, plus alte acoperiri. Oana si Eva (29 iunie 2005) |
Primul mesaj a fost scris in gluma, nu stiam nimic personal despre tine atunci, asa ca nu are rost sa-l iei ca o jignire personala. Imi cer scuze pentru ca te-am jignit. In orice caz, nu are nici un rost sa o judeci pe avmaria la un loc cu mine. Ti-a scris un mesaj din suflet, si doar s-a intamplat sa fiu de acord cu ce a scris ea.
Oricum nu cred ca in state exista aceeasi egalitate in oportunitati care poate exista in Romania, unde de bine de rau sistemul de educatie e mai competitiv, scolile au un anumit nivel si pana la facultate cel putin sansele sunt cam/mai egale. Aici in state din pacate nu este chiar la fel, esti intr-un cartier sarac, scolile sunt ca vai de ele si daca nu s-a intamplat sa te nasti cu un IQ mult peste medie, s-au dus sansele tale. Asa ca de multe ori sa muncesti mult nu este de ajuns.
Incep sa inteleg ca societatea de aici este foarte inegala, si cateodata meritocratie nu inseamna chiar sanse egale pentru toti.
Imi cer scuze.
analuz spune:
Un articol cred eu interesant legat de discutia despre saracie, sanatate, educatie, si implicatiile pentru copii: http://www.voxeu.org/index.php?q=node/1422