Palin versus Obama - a star is born (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns analuz spune:

Citat:
citat din mesajul lui pumba

am toata admiratia pt Obama ,ca a terminat o facultate,crescut de o mama singura,fara posibilitati financiare deosebite,are o familie frumoasa,din punctul asta de vedere.bunnnn.
acum,de ce nu vine in fata multimi sa spuna ?" uitati-va la mine,se poate sa pleci de jos si ajungi sus de tot?"
el se lupta sa fie invatamantul mai bun,sa aiba acces la colegiu orice copil? pt ce? daca a castiga 250de mii ,a devenit o rusine sau un handicap? care ar fi motivatia ? fraier sa fii, sa accepti un salariu de 250, ceri din start 249 ,sa nu platesti taxe mari.

Cine a zis ca a devenit o rusine? Cred ca nu intelegi cum functioneaza sistemul de taxe. Taxele sunt progresive, adica sa zicem ca de la 250k in sus cresc taxele, atunci pe primii 250k platesti aceleasi taxe ca pana acum, iar pe restul mai mult de 250k platesti noile taxe care sunt mai mari.
http://www.mindyourdecisions.com/blog/images/Tax%20Brackets%20Chart.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ce discutie e la voi cu engleza, poate ma uit si eu,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

e debate-ul dintre candidatii la alegerile noastre (canadiene), debate-ul in engleza, ieri seara fu cel in limba franceza: lupta pentru Quebec

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Ce discutie e la voi cu engleza, poate ma uit si eu,
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Biden o va face praf pe Palin deseara!

http://www.youtube.com/watch?v=nzJgO-c9mvY&NR=1

Ce diferenta in raspunsuri!! Wow!!

Oricat de draguta, frumoasa, motherly ar fi nimic nu o va salva de prostia ei.
Vorbeste intr-una fara nici o noima.Fiecare propozitie are 200 de cuvinte, nici nu mai stiu ce a spus la inceput cand termina propozitia.

GO JOE!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Top 10 reasons Palin cancels the debate

10. Suspicious Russian tourists spotted across the Bering strait in Dezhnevo
9. Wrasslin' a bear
8. Learns Tina Fey will be watching
7. When taken on tour of White House by McCain handlers, is "inadvertently" locked in Cheney's man-sized safe
6. Schedule for memorizing state capitals thrown off by need for new schedule to memorize states
5. Speechless after finally looking up what "MILF" stands for
4. On deadline to finish her book, Namin' Your Baby the Alaskan Way
3. Needs more time to really nail those hilarious hair-plug zingers
2. No matter how hard she scrubs, she can't get Kissinger's moral stank off of her
1. Stuck in traffic on the Bridge to Nowhere

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Mey, dar e asa de greu sa pronunti cuvantul "nuclear" in limba engleza? Cred ca Palin l-a pronuntat gresit de cel putin 7-8 ori. Oricum madama a fost serios pe langa subiect.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Debate civilizat.
Strict pe issues, in afara de cateva balbaieli Biden pronuntand gresit cateva cuvinte si Palin zicand "nucular". Oare o fi facut-o intentionat? ca prea a zis-o de multe ori. Macar sa fi indicat din degete quotes " " ca asa pare ca Bush.
Si aia cu natiunile care urasc America ca n-au libertatile si toleranta si women rights? Pai ea vorbeste de women rights? In rest, cred ca a mai spalat din enormitatile spuse de McCain care nu vrea sa stea de vorba nici cu aliatii. Ea a spus de cateva ori ca diplomatia e importanta.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Mie mi s-a parut ca Palin a raspuns numai la ce i-a convenit si a ocolit anumite intrebari.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Probabil, eu m-am cam plictisit ca nu am auzit nimic nou. In afara de nucular ala care ma zgaria pe creieri.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caro spune:

n-am vazut de la inceput... am schimbat de la dezbaterea canadeza la biden-palin cand se pusese intrebarea despre credit crisis. Si cum draguta de ea n-a raspuns la intrebare si a inceput sa vorbeasca despre energy....hlly cow, e slabuta rau de tot! am intrat pe cnn.com si political ticker section... sa vedeti acolo comentarii...
http://politicalticker.blogs.cnn.com/
vreau sa vad concluzia.... mai, daca si republicanii au inceput sa mormaie impotriva ei? cum de au cules-o pe asta pentru postul de vp? brrrr... scary.... si pusi la un loc, McCain si Palin...si mai scarry
ma duc sa vad ce mai zic Harper si Dion si Layton....

Mergi la inceput