SUPERDIETA ***28***
Raspunsuri - Pagina 16
vias spune:
nu stiu de la ce m-am simtit rau, ideea e ca m-am abatut putin de la dieta...adica am papat ou fiert...dar decat sa-mi fie rau...mai bine zic eu ca m-am mai pus putin pe picioare.
Mada sper ca problemele tale sa-si gaseasca rapid o rezolvare...eu maine dimineata plec la Arges, abia astept...nu am mai fost din luna aprilie...desi o sa-mi fie destul de greu....vor fi toate rudele mele si va trebui sa vb despre Darius...eu vb cu voi aici pe net despre Darius...dar altfel nu pot ca ma buseste plansul..
...asa ca eu de azi iti urez di inima sa-ti ajute BUNUL DUMNEZEU sa fii fericita alaturi de sotul si de printesele tale, va urez sa fiti cu totii sanatosi si sa va iubiti mereu la fel de mult ca si acum!!
...asa ca...pana luni dimineata...eu va pup pe toate...la cat mai multe kg jos
Doroti...sincere felicitari!!..Doamne Doamne sa aibe grija de mica faptura din pantecele tale!
Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
Brigit spune:
Camy, cred ca iti e greu sa mergi la ai tai, eu vreau sa te incurajez si sa iti spun ca sunt convinsa ca ai tai vor sti sa iti fie aproape, sa te incurajeze si sa te imbarbateze.
Sa nu te inchizi intr-o carapace, daca iti vine sa plangi-plangi, exteriorizeaza-te cat mai mult. Lasa durerea sa "iasa" afara, nu te interioriza. Chiar daca ceilalti apropiati ai tai sufera de asemenea nu pot sa stie ce e in sufletul tau daca nu le spui.
Eu sper din tot sufletul ca aceasta intoarcere acasa sa iti faca bine la sufletel si sa iti intareasca ideea ca sunt multi oameni care se gandesc cu drag la tine si ca te sustin.
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
bretonica spune:
..concord cu aprilus...e bine sa spui tot ce simtzi,sa primesti alinare de la familia ta...nu-tzi ascunde durerea camy,chiar si cele mai puternice persoane au nevoie da alinare de la cineva drag...MAI ALES DE LA FAMILIE...eu sunt doua zile ca pling....si gresesc ca o fac pe ascuns...ma consider o persoana puternica,si incerc sa nu le arat durerea la cei din jur(GRESESC)...sau poate cred ca nu sunt intzeleasa...dar sunt sigura ca o sa am si momentul slabicunii,si atunci m-a v-oi descarca....asa ca daca te simtzi in putere sa vorbesti si sa povestesti, nu numai ce a fost urat dar si frumos-ul ...FA-O!!!..el este mereu linga tine...v-a fi mereu ingerasul care te va proteja...te inteleg,si sunt alaturi de tine...FII TARE!!!
MADAAAAA...multi ani fericitzi si din partea mea..si implinirea a tot ceea ce-ti dorestiMULTI ANI TRAIASCAAAAAAAAAA...MULTI ANI TRAIASCAAAAAAAAAAAA...LA MULTI ANIIII!!!!
...multzumesc pentru urari fetizeleeee...sunt bine,nu va facetzi griji..totu-l se rezolva,am trecut eu prin mai rele,vorba lui aprilus
...si acum DOROTEASOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.....vesi ce face SUPERDIETA???...am zis-o mereu...doamne,sa ai grija de tine si sa fie intr-un ceas bun!!...sa mai intri si sa ne mai dai notitzii din cind in cind....
APRILUS,nu am disparut..sunt prin zona..azi, a fost continuarea lui ieri..dar nu numai...am si lucrat pina tarziu.....oricum,m-am aruncat in ceva dulce de suparare...de maine nu mai fac,PROMIT!!..eram prea jos cu moralu...acum incep sa-mi revin
..un pic de muzica?...
NOAPTE BUNA LA FETIZE
Lupta cu kg
vias spune:
buna fetele, sunt acasa la Arges...bineanteles ca am plans...nu se putea altfel....dar macar am trecut si peste asta...
...si acum...trebuie sa va spun ca am reusit sa ma abtin de la mici..gratar...prajituri..si paine buna de acasa...am papat doar salata de varza cu rosii..
Lupta cu kg
ingerasul Darius-Andrei
bretonica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus buna fetele, sunt acasa la Arges...bineanteles ca am plans...nu se putea altfel....dar macar am trecut si peste asta... ...si acum...trebuie sa va spun ca am reusit sa ma abtin de la mici..gratar...prajituri..si paine buna de acasa...am papat doar salata de varza cu rosii.. Lupta cu kg Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei .........sunt foarte bucuroasa pentru tine...ai fost puternica si ai reusit sa treci hop-ul....FELICITARI CAMY.....duminica placuta la fetize... n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei |
Lupta cu kg
vias spune:
sunt acasa!!!..la Brasov!!!
Lupta cu kg
ingerasul Darius-Andrei
vias spune:
cum intru pe ticker ca sa-mi trec greutatea actuala?...am 74Kg!!
Lupta cu kg
ingerasul Darius-Andrei
MissJJ spune:
Neatza fetele!
Asa raportul dupa prima sapt de dieta cu putin calcat pe langa, , raportez de la 70,8 la 69,5 deci 1,3 kg s-au dus.
Azi trebuie sa merg cu printesa cea mica la al doilea set de vaccinuri. Da trece asa ca o sa mai revin dupa amiaza.
Bic bine ca reusesti sa te mentii si eu anul trecut reusisem sa ajung la 58 maxim 60 si era tare bine macar ma incapeau hainele.
April sa stii ca si la mine in fiecare zi arata f putin chiar in plus in loc de minua dar uite fix dupa o sapt si am si calcat pe delaturi si am 1,3 kg off. Hai ca bag niste majorete si niste gimnasti aici poate se mai sperie si kg:
Breto uff tinem pumnii sa se rezolve pb ca cel mai imp e sa fim sanatosi restul nu mai conteaza.
Doroti felicitari! Sarcina usoara si bebe sanatos si papacios sa ne mai tii la curent.
April ms mult de urari. A iesit fain linistit asa cum trebuia poze nu am ca am fost numai 6 persoane inclusiv noi si a fost ca un fel de masa in familie cam asa ceva.
Camy ms mult iubita. Lasa bine ca ai facut si pasul asta si ai fost la Arges.
Breto ms mult. Faina cantarea.
Camy ti-am modificat eu. Activeazati pm-ul si iti trimit unde tre sa te duci si cum sau daca nu reusesti iti dau pe mess ok? da mai dupa amiaza ca acu ne pregatim de mers la vaccin.
Ok gagici raportul e dat revin mai pe dupa amiaza si spor la dat jos kg.
de Ari si Ami
Lupta cu kg
vias spune:
Mada....multumesc!
Lupta cu kg
ingerasul Darius-Andrei
emiliapop spune:
Buna
si eu la raport mai tarziu pe ziua de azi dar asta e ca nu prea am timp de nimik cu 2 bbei asa mici, deci dupa 2 saptamani de dieta pe schema A sunt la 63 de kg de la 66,9 deci -4 kg !!!
Eu zic ca e foarte bine si ma declar multumita pana acum si mergem inainte sa scapam de sunculitze !
Mada "LA MULTI ANI SI TOT CE ITI DORESTI SA SE IMPLINESCA!!!" desi te-am felicitat deja pe mess , ma bucur ca ati sarbatorit frumos si a iesit totul bine.
In rest fetelor cam slabutza miscarea pe aici si haideti la raport ce faceti v-ati dat dupa cires?
Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)
poze cu noi si Eveline
greutate