SUPERDIETA ***28***
Raspunsuri - Pagina 10
bretonica spune:
aprilus m-am uitat si eu la pozisoarele tale...cum am zis mereu...LA CE ITI MAI TREBUIE DIETA?????????...aratzi tare bine....CRISSSSSSSSSSSSSSSSSSSS unde ai disparut??
Lupta cu kg
Brigit spune:
Breto sarumana de aprecieri. Da sa stii ca am fost mai "multa" de atata.(By the way, cand ajungi la greutate care are prefix cu 8 o sa iti trimit o poza de cand aveam inca prefix 6 ...dar ma apropiam de 7, sa vad daca ma mai complimentezi )
Eu bag dieta in ideea ca e un regim sanatos, si ca oricum n-a murit nimeni fara dulciuri si grasimi (insa de la ele cica sunt cazuri ). Plus ca eu daca mananc aiurea (nu mult neaparat, ci la ore aiurea sau junk ) incetul cu incetul pun pe mine.
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
bretonica spune:
ATUNCI AM SA MA GRABESC SA AJUNG LA PREFIXU CU 8.... ...sa speram!!.....
Lupta cu kg
MissJJ spune:
Bai eu nu ma mai joc pai vine April si pune poze din astea de taiat venele. Eu am zis sa punem poze sa ne cunoastem nu sa eliminam concurenta prin sinucidere. Jos palaria arati tare bine uff cand oi ajunge si eu sa fiu ca before.
Breto faine pozele imi place aia cu sora ta cu rochiile. Sa stii ca atunci cand ai mai multe merge mai rapid primele kg adik slabesti mai repede cand raman mai putine atunci e lupta.
Asa acuma poze cu mine de azi astea pt dieta sa tin evidenta si aici facute in seara asta cu printesele mele, scuzati moaca turtita da logic cu doua mici is cam zombie in genere.
Si aici aveti poze cu printesele mele scumpe una de doi ani si aporpae doua luni si una de 3 luni si 2 zile.
Am sa caut pe cd-uri si cele mai vechi in care eram slaba adik de vreo patru ani in urma. Da na asta este imi pun o poza cu April mare mare pe perete ca sa ma oftic in fiecare dim cand ma duc spre figider.
Breto by the way ce cautai prin Iasi ca vad ca esti din Hunedoara. Nu de alta da eu mi-s ieseanca si de asta intreb.
Noh de retete nu mai am timp ca avem program de baitza la gagici asa ca ne auzim maine dim la raport aaa am mai papat un mar acuma seara si mai acusi o salata de varza si apa intre si cam asta pe ziua de azi. Greu greu da tre sa fac ceva ca asa nu mai merge oricum merg si la sala ma chinui sa ajuns de trei ori pe sapt nu mereu imi reuseste din cauza de copii mici si sotz care munceste mult da cand reusesc merg si folosesc si centura pt abdomen si sper in timp sa am rezultate bune si sa le mentin ca alt copil doar mai incolo cand reusim sa ne cumparam casa noastra pana atunci tre sa ajuns sa arat si eu bine ca inainte ca is inca tinerica si macar acuma sa arat bine ca mai tarziu fara sa vreau pun pe mine.
Gata tre sa fug pupici si ne auzim maine.
de Ari si Ami
Lupta cu kg
bretonica spune:
..nebunel mai esti mada..din toate pozitiile..pai eu daca ma pun asa nu intru in poze...ihihiihihih...oricum nu esti grasa ai doar un pic de burtica...sa-ti traiasca printesele..frumoase foc...vroiam sa-ti zic ca poza in rochitza unde era scris "surorile",ea nu este sora mea,ci nepozica de a mea(din partea barbatului)doar ca toata lumea ne zice ca semanam foarte mult si ne intreaba daca suntem surori....eu normal sunt moldoveanca get beget,doar crescuta in ardeal,si cum in septembrie am fost la Moldovica(dorohoi),alta nepoata de a mea este la facultate la iasi,si am fost sa-si mai duca din lucruri inainte sa inceapa facultatea,si cu ocazia asta am profitat sa merg si la biserica si la moastele SF.PARASCHIVA...mi-am dorit de foarte mult timp acest lucru.....eu cred ca va zic si NOAPTE BUNA ...ma duc sa vad ceva pe la...de citeva zile nu prea am mai concertat,statzi sa va bag si un concert dupa care plec
Lupta cu kg
bretonica spune:
..ah...si bancul de seara
Doi programatori cumpara tigari: Unul zice: Ba, ia uite ce zice aici, pe pachet, cica "Avertisment - Fumatul poate cauza cancer pulmonar!" Celalalt raspunde: "Warning-urile sunt o nimica-toata. Doar la erori ne blocam!"
NOAPTE BUNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Lupta cu kg
crisstinuta spune:
Prezent Breto!Asa...striga-ma,cum te aud ,cum vin
Mai ,da ne-am inmultit !E ceva miscare pe aici!
Mada ai niste fetite super de frumoase ,pe cuvantul meu nu am mai vazut asa ceva.Si eu am un baietel de patru anu jumate ...tare ma bate gandul sa-mi iau una din ele nora.Oricare ,amandoua sunt foarte frumoase.Cred ca esti tare mandra de ele.
Si daca e seara bancurilor cu calculatoristi uite si de la mine unul:
Patru "calculatoristi" se intalnesc la o bere. Unul incepe sa povesteasca:
- Am agatat aseara o tipa beton. Am dus-o acasa. Eu incins, ea incinsa.
Ne-am apucat sa ne dezbracam chiar din momentul in care am intrat pe usa. Am "pus-o" in picioare, rezemati de perete... Ne-am cautat o noua pozitie si am asezat-o pe birou, chiar pe tastatura noului meu
calculator... Este brusc intrerupt de ceilalti, in cor:
- Aha! Ce calculator ti-ai luat?
Va pup !
crisstinuta spune:
asta cu.... " va pup" nu facea parte din banc..adica eu va pupam pe voi ,ca tare imi sunteti dragi ,uite asa
vias spune:
'neata....e normal sa nu dau nimic jos...chiar sa pun 200g dupa ca am mancat numai legume????????
...eu cica am pus 200g, cum naiba?????
Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei