Redoutistele fidele laredoute.fr (130)
Raspunsuri - Pagina 2
alia_ro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arcadia aoleu ce de chestii faine am vazut si pe promod...cand au ei reduceri? edit: oferta e insa cam saraca, nu se compara cu LR. Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007) Poze bebe fain |
Hainele de la Promod sunt de calitate, masurile corespund, materialele sunt super, de ex. am luat in vara la reduceri o fusta de 100% matase cu vreo 15 euro si chiar era matase, nu poliester, cum au astia de la LR. In plus au o gramada de modele faine, cel putin la fuste!
Minusuri - transportul - vreo 22.5 euro (comanda a fost in jur de 120 euro). Daca comanda e sub 60 de euro, platesti 30 de euro transport.
Plusuri - mi le-a adus UPS-ul la usa...
Am avut prietene care au dat comanda de 500 de euro si tot atat a fost trasnportul, deci se merita daca e comanda mai mare. De-abia astept reducerile din iarna.
Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut
Lorenza spune:
Hainele de la Promod sunt de calitate, masurile corespund, materialele sunt super, de ex. am luat in vara la reduceri o fusta de 100% matase cu vreo 15 euro si chiar era matase, nu poliester, cum au astia de la LR. |
Si in afara de "matasea" LR-ista ,nici pielea nu e intotdeauna piele.Personal mi s-a intamplat cu 2 obiecte,o pereche de pantofi si o curea!
alia_ro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lorenza
Si in afara de "matasea" LR-ista ,nici pielea nu e intotdeauna piele.Personal mi s-a intamplat cu 2 obiecte,o pereche de pantofi si o curea! |
Da, da, si eu am comandat o curea din piele, iar pe ea scria PVC, desi pe factura era trecut 'cuir'! Plus ca avea un miros ingrozitor!
Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut
kokiy spune:
citat din mesajul lui danadc Incercand sa caut daca exista promod romania, ia uitati ce am gasit: www.promod.ro e interesant.... ........................ Dana, mamica Amirei (02.03.2008) |
pai chiar asa, noi de dam de ceasul mortii cu laredoute.ro si parca vad ca o sa vanda si astia suruburi
Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
Lorenza spune:
La mine,culmea,scria pe amandoua cuir,de am ramas putin in dubiu,dar timpul mi-a dat dreptate.Cuirul respectiv,pur si simplu s-a descuamat asa cum facea si vinilinul,daca ati avut asa ceva.Asa se spunea pe vremuri la materialul sintetic.
miki68 spune:
Buna dimineata!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
diotima spune:
Neata. Ia uitati-va ce pantofi mi-am luat de pe ebay:
poza 1
poza 2
Sunt piele 100%, inclusiv talpa, o minunatie, sunt tare incantata de ei.
Yannis
Lorenza spune:
citat din mesajul lui diotima Neata. Ia uitati-va ce pantofi mi-am luat de pe ebay: poza 1 poza 2 Sunt piele 100%, inclusiv talpa, o minunatie, sunt tare incantata de ei. Yannis |
Cat au costat?
CristinaT spune:
Neata,
diotima, ce frumusete
de pe care ebay?
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!