Laura draga,
Cu o asa gospodina langa tine, nu pot sa-ti spun doar de unde gasesti icrele nepreparate!!. Acestea se gasesc la magazilele poloneza, grecesti si cred ca mai prin toate supermarket-urile, care au si peste. Eu ce sa zic nu prea fac foarte des, cu toate ca-mi plac f. mult. Eu am un magazin polonez unde se gasesc si gata ambalate si la raionul unde se vinde pestele.
Rulada asta o sa o incerc si eu, cred ca iese bestiala. Hai ca-mi ploua in gura. Aluatul din care se face foaia eu il folosesc la gogosele pe care apoi le umplu ca aperitive cu pasta de peste sau cu branza de vaci cu marar,asta cand le fac mici si rotunde ca forma, le mai fac lunguiete si le umplu cu crema de vanilie ca eclerele. Gogoselele alea mici si rotunde le-am umplut cu crema de vanilie, cu o sprita, fara sa le tai, si am facut profiterol!!! Cu inghetata si fel de fel de sosuri de ciocolata, frisca si ciocolata rasa mare.Eh, hai ca iar imi ploua in gura si parca vad ca ma reped un acest weekend, sa fac ceva din aceste bunatati.
Si inca ceva, nu fii rea si mai da-ne retete de astea faine , de la soacra ta!