Astazi sunt FERICIT(A)...
Raspunsuri - Pagina 3
devoska spune:
In timpul facultatii prietenii imi spuneau Tristan si nu dintr-o asemanare cu curajosul si indragostitul cavaler, ci fiindca vine de la trist. Paream a fi vesnic trista, dar... am si eu fericirile mele. Sa mai trec ca sunt fericita ca am un copil si un sot cum nici nu visam? Sau ca suntem sanatosi si avem tot ce ne trebuie? Acestea sunt fericirile mele cele mai importante, fara de care fericirile de azi probabil ca nu ar exista. Si azi sunt fericita fiindca am redescoperit placerea de a invata... rusa. Si fiindca am descoperit ca-mi place sa fac jogging. Si in fiecare zi in care alerg ma simt plina de viata si optimism si am senzatia ca pot muta muntii din loc. Azi sunt fericita!
ariel_7000 spune:
uffff, cum sa ma tina fericirea??? in seara asta am luat rezultatul la analiza de secretie otica a lui teo...rezultat:pseudomonas aeruginosa! adica, piocean, dupa spusele dr. luat din maternitate...nu mai pot sa zic nimic, decat sa
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
maria_bunica spune:
Azi sunt cea mai fericita!!!Plutesc....Am in mana un test cu doua liniute roz!!!!Abia asteptam momentul asta!!!!
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
ariel_7000 spune:
maria, felicitari!!! , acum iti poti schimba nick-ul in maria-mamica
azi sunt mai fericita...ca se pare ca pioceanicul a contaminat in mod abuziv proba de laborator:)...asteptam o noua analiza sa ne confirme asta...oricum, azi sunt fericita!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
maria_bunica spune:
Multumesc din suflet,Ariel!!!Mi-as schimba nick-ul sa stii ca si asa toti care vad se gandesc ca sunt cu adevarat bunica!!!
sper din suflet sa treaca problemele pe care le ai cu puiul tau!!!
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
numeioana spune:
Si eu sunt fericita in fiecare zi cand vad ce familie frumoasa am, c suntem sanatosi (Doamne ajuta ca toata lumea sa fie!), ca am turnat fundatia la casa desi n-as fi sperat sa se intample anul asta si ca e f probabil ca pana vine iarna sa-i punem si acoperisul
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Felicitari, Maria!! Sarcina usoara!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
geanina-nica spune:
Azi in special sunt foaaaaaaaaarte fericitaaaaaaaa
Chiar ma gandeam cum a fost acum 2 ani,cum ma pregateau si eu eram asa de emotionata,si nerabdatore,sa-mi vina randul.
Cum am nascut prin cezariana programata,cred ca m-au pus cand nu mai aveau pe nimeni,eu toooooot ma uitam la usa cand intra asistenta si tot ii intrebat ca acum acum
in momentul in care au venit eram intr-o stare de euforie,numai gaqndindu-ma ca gata in cateva minute o sa-i vad fatzuca,a fost un moment unic
Si uite ca deja au trecut 2 ani,in care am simtit atea sentimente noi,frumoase si pure,pe care cred ca numai in momentul in care esti mama le simti.....I-TI MULTUMESC ALVARO( INGEREUL LUI MAMA SI TATA) CA AI VENIT PE LUME LA MULTI ANI!!!!!!!!!!
geanina-nica spune:
Ariel(sirena)-i-mi pare rau pentru printisor,si sa se faca bine repede nu fi trista ca totul o sa fie bine sigur gasesti tu un motiv pentru care sa fi fericita.
a si am observat ca ambi copii sunt in aceeasi data si berbecuti ca si mine eu sun in 8-04
.
dennise spune:
dragelor...ma lasati sa fiu un pic egoista? Azi sunt fericita pt ca sunt acasa numai eu cu sotul meu drag , baietii sunt la bunica...si planuim pt seara asta ceva in doi. N-am mai avut de mult o asemenea seara si sincer....aveam nevoie , amandoi! Asa ca sunt fericitaaaaaaaaaaaaaaaa!!!( sa nu ma criticati..pls.. va pupacesc si multa sanatate!