Salvarea!

Salvarea! | Autor: An@

Link direct la acest mesaj

Daca, DOAMNE FERESTE!!, vi se intampla ceva (voua sau copiilor vostri) si aveti urgent nevoie de salvare, in afara de 112, unde mai putem suna?

Parca exista si salvari particulare...ce tel au? ce tarife? ati apelat la ele?

(ies din discutie cazurile celor care au abonament la clinica particulara si au salvarea asigurata).

mami de Ana (22 mai 2007)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

eu am apelat de cateva ori, la cei de la PULS, dar au tarife, aveau de fapt acum vre-o doi ani si ceva, 100 lei deplasarea acasa, plus tratamentul .
sigur, esti tratat cu mult mai bine de medici, decat de cei de la ambulanta statului.

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si la noi in oras este ambulanta de la "Pelican" (au mai multe centre de diagnostic), costa vreo 1 mil juma` deplasarea.
Pana acum nu am apelat deloc la ambulanta, sper sa nici nu fie cazul la nimeni !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Kariguld, mamagiuliei multumesc pt raspunsuri !

Se pare ca lumea nu prea apeleaza la salvare, dupa cat de putine raspunsuri am primit.
Sper sa nu am nici eu nevoie vreodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Mai sunt cei de la centrele medicale private, Medicover, CMU, care au si salvari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Scuze, acum am vazut ca ii exclusesei de pe lista, in intrebare. Eu la astia as apela, indiferent ca urgenta se taxeaza in plus (chiar daca esti abonat). Macar au masinile mai bine dotate. Eu am chemat o data un medic (de la o clinica privata) la urgenta, dar mi-a venit una total nepotrivita cu meseria de medic, cel putin asta a fost impresia mea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_So

Scuze, acum am vazut ca ii exclusesei de pe lista, in intrebare. Eu la astia as apela, indiferent ca urgenta se taxeaza in plus (chiar daca esti abonat). Macar au masinile mai bine dotate. Eu am chemat o data un medic (de la o clinica privata) la urgenta, dar mi-a venit una total nepotrivita cu meseria de medic, cel putin asta a fost impresia mea.

Carmen, Mara (12.08.2004) si Ana (21.06.2007)
poze cu noi

Medicover stiu sigur ca nu mai au salvari pt neabonati (probabil nu-i chema nimeni la tariful de 4 mil). Noi am avut abonament la ei si urgentele erau incluse in abonamnet. A venit mereu salvarea cand i-am chemat (si in primul an am cam abuzat ), sunam oricand la hotline,.., dar nu prea au dr buni. Ultima care a venit ne-a dat un spray nerecomandat copiilor sub 3 ani+doza de adult.

O sa ma interesez la celelalte clinici sa vad cum e cu salvarile pt neabonati, in caz ca.... Multumesc pt idee .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

ambulanta BGS.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

La BGS am sunat si eu cand am avut nevoie

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Si eu tot la BGS, au niste dr. super (de exemplu PULS nu are medici pediatri, asa ca daca ai nevoie pt. copil, iti spun ca nu au medici de copii). De cate ori i-am chemat au venit in max. 4 minute! Iar la 112, treceau si 4 ore si nu apareau.

Mergi la inceput

Ce nr de tel au cei de la BGS si ce tarif (nu ca ar conta pretul, in caz ca e o urgenta...)?

Mergi la inceput