Copilul nostru-cel mai bun remediu antifumat?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lia popescu spune:

Felicitari tuturor care s-au lasat de fumat, de dragul copiilor. Cred ca este intr-adevar un mare efort de vointa...dar rezultatul merita.
Am vazut si eu mamici care efectiv suflau fumul spre caruciorul copiilor...uohhhh.
Si tata fuma insa nu in prezenta mea, ca sa ma protejeze si desi ii seman in multe, slava Domnului ca asta nu s-a transmis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

eu m-am lasat de tigari cand am decis sa facem un copil....a fost f usor...ma bucur ca am scapat de acest viciu urat...dobandit in liceu din cauza anturajului....
ma deranjeaza cand se fumeaza in fata copilului meu....si nu suport cand parinti/bone/bunici fumeaza pe langa copii in parc si arunca pe jos mucul de tigara asta e nesimtire si nu pot trece cu vederea....ma irita cand spune cineva daca nu-mi convine sa plec....fumatorii ar putea macar sa intrebe daca deranjeaza si apoi sa-si aprinda tigara.....n-am fumat niciodata in parc in preajma copiilor, sau a nefumatorilor, nici macar in casa.....si apropo de singura placere....chiar tre sa o faci de fata cu toata lumea????e placerea ta nu tre sa ti-o suporte toate lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

mda, si eu m-am lasat de tigari cand am vazut doua liniute pe testul de sarcina. Nu am fumat in timpul sarcinii si al alaptarii, apoi cand Bia avea aproximativ un an am inceput sa fumez la 'ocazii'. Adica nu ieseam cu sotul in oras sau la restaurant fara sa imi iau tigari... rau din partea mea stiu... uff, dar m-am rezumat la acest fel de a fuma. Apoi am ramas din nou insarcinata si am oprit din nou orice urma de tutun pe perioada sarcinii si alaptarii. Cum am intarcat am reluat prostul obicei si chiar ma laudam ca eu pot fuma doar departe de casa si doar la petreceri, din pacate de vreo doua saptamani lucrurile s-au inrautatit, fumez in birou si iau tigarile cu mine peste tot, nu fumez cu copiii sau langa ei dar reusesc sa dau gata cam un pachet la 2 zile, ufff... trebuie sa iau masuri.

Deci ce am vrut sa zic defapt celor care s-au lasat, este sa nu mai incercati sa gustati, pentru ca sunt tare pacatoase si poate eu prea... nu mai zic.

Va pup.

Mergi la inceput