Redoutistele fidele laredoute.fr (129)
Raspunsuri - Pagina 20
anne16 spune:
eu i-am luat pe acestia marimea 40 pe alb si imi sunt putin lejeri
http://www.laredoute.fr/vente-pantacourt-stretch-anne-weyburn.aspx?productid=324132580&documentid=381008&single=false&categoryid=22905185
am 106 in solduri si 80 in talie
desteptarea
Grecia-Lefkada2008
diotima spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancamari Diotima - eu am luat AW pt mama si soacra mea si situatia sta cam asa, sper sa nu te zapaceasca: tricou pt soacra mar 36 bun si camasa brodata mar 40- buna si asta, ea e inalta 1,75m, slaba si osoasa, cu umeri lati, fara sani, ~55 kg. Fusta mar 40 ii e mare, asa ce m-am enervat! 38 ii era buna precis. Pantaloni battle mar 40 LR ii vin bine, mie imi scoteau burta in sus, ea e foarte trendy cu ei, ii vin la fix. Pt mama am luat un maieu si un bolero mar 42/44 si i-au fost bune, dar cred ca-si luase ea si bluze mar 44/46 si i-au fost bune. Dar ea e scunda si cu burta 1,65m/65kg. I-am luat fusta mar 46 si ii e un pic larga, dar cred ca 44 ii era prea mica. Oricum ea poarta mai lejer, soacra mai mulat. Daca as cumpara pt mine as lua mar 36 in sus si mar 38 in jos; eu am 1,60/60kg. Calitativ mi s-au parut ok, mai bune decat LR, adica materiale mai pline si lucrate bine, culori frumoase. Si am luat de la reduceri mari! nu chestii prea scumpe. Observatie: tricoul, maieul si camasa sunt lungi, camasa are manecile lungi, pt persoane inalte, nu cum sunt cele de la LR, asa mai pana in talie/sold. |
Anca, multumesc mult. Eu am 1,72, vreo 58 kg, fara sani (adik cu tot cu sutien ajung pe la 87-88 ), iar solduri 103 (ca tocmai fusei si pe la croitoreasa, si asa mi-am actualizat masurile ). DEci, cf celor spuse de tine, si probate pe soacra, ar terbui sa fie ok mas 38 la sacou. in poza el pare destul de cambrat.daca ma hot sa-l iau si nu imi vine pana la urma, o sa incerc sa-l vand.
Anne, mersi
Yannis
danadc spune:
Buna, fetelor!
Am lipsit o saptamana si ma ingrozesc de ceea ce citesc cu LR.ro.
N-am apucat sa citesc tot ca ma enervez. dar va voi prinde din urma....
Daca preturile vor fi ca la Zara de la noi (CARE ESTE PE FRANCHIZA), adica cu reduceri naspa, nu ca afara unde poti cumpara la reducerile mari cu 5, 7 euro produsul...nu cred ca se vor baza pe noi...
EU UNA NU VOI CUMPARA DACA NU SUNT PRETURI CA PE lr.fr!!!!
SI VA PROPUN SA ASTEPTAM SA VEDEM CAND SE DESCHIDE. DACA PRETURILE VOR FI FOARTE MARI, POATE LE VOM SCRIE CELOR DIN FRANTA. PUTEM SA FACEM O PETITIE, SA STRANGEM SEMNATURI....EU CUNOSC MULTE PERSOANE CARE CUMPARA, DAR NU INTRA PE FORUM....
NU CRED CA LE-AR CONVENI FRANCEZILOR SA LI SE AIE ASA MULT CASTIGUL...CRED CA SE CUMPARA DESTUL DE BINE DIN ROMANIA....
Eu inca mai sper ca vom trai si noi civilizat, adica ca cei care tocmai ne-au acceptat sa fim ca ei....poate aduc marfa la preturi onorabile. Vreau sa intru si pe redutul din alte tari sa vad ce preturi au....
Pupici....
claujro spune:
citat din mesajul lui Graviduta Asa, vroiam sa va intreb de www.laredoute.fr/vente-mallette-d-activites.aspx?productid=324128937&documentid=201208&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1" target="_blank">asta daca ati luat-o si daca e ceva de capul ei. |
Eu am luat-o. E ok. Nici nemaipomenita, nici jaf. E in genul alora de la Cora, Carrefour...
claujro spune:
danadc, te asigur ca-i doare in cot de clientii din Romania, nu uita ca anul trecut au vrut singuri sa opreasca livrarile din cauza ca se pierd prea multe colete.... Eu una nu cred ca Romania e o piata importanta pentru ei...au restul tarilor lumii si cred ca le e de ajuns
anana17 spune:
Buna, si multumesc pentru raspunsul lui anne16 si al lui croco21 . inseamna ca o sa aleg marimea mai mare, indiferent pe care ii aleg, desi poate ma hotarasc totusi pentru amandoi . Cat despre sandalele kickers rosii, dupa ele de aproape doua luni de cand le-am observat, dar imi par tare scumpe si nici nu le mai reduce nici un cod pe care-l am...
Cat despre balerinii cu picatele ai Irinei i-am luat 25 desi ea poarta 24 acum si-i sunt ficsi, dar chiar nu ma pot pronunta daca si la marimile mari e asa. Si bareta e scurta chiar si pentru piciorutele ei care sunt foarte inguste!
Ana T., mama de Irina
http://b3.lilypie.com/jowHp1.png
claujro spune:
Sandalele kikers cu floricica le-am luat eu cu 50 euro, cu un cod. Incercati ca tb sa mai mearga unul...
ella_74 spune:
citat din mesajul lui aissa Vorbeati ieri de o parka (am pus-o si pe aia in cos acum) si venise vorba si de geaca asta: http://www.laredoute.fr/vente-doudoune.aspx?productid=324103561&documentid=346108&single=false&categoryid=23112482 O am si eu pe rosu. Problema mea insa e urmatoarea. Ii tot comand lui Ale 114. Geaca rosie de mai sus e tot 114 si parea atunci cand am primit-o cam mica, sunt chiar curioasa cum ii va veni in iarna. Mi se pare insa prea mult sa comand 120, la ce varsta comandam 120? Sau cat timp sa comandam 114? Ale a purtat anul asta numai 114 la bluze/pulovere (pantalonii ii sunt lungi si largi la masura asta), insa cum spuneam geaca rosie de mai sus mi s-a parut mica. Cris |
pai asta am constatat si eu, ca am si alte haine de iarna pentru BOB de la LR marimea 86 si ii sunt putin largi iar asta rosie, desi 86, ii vine bine acum, probabil nu va termina iarna cu ea.
dar e logic sa fie asa, ca e OKAOU, care , ca brand, e putin mai mic la masuri decat altele LR.
, mamica de David (24.04.2007)
BOB
miki68 spune:
Mey, mie-mi pare rau ca a murit Paul Newman Drept e ca avea 83 de ani, da' frumos mai era cand era tanar
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
ella_74 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui diotima
Anca, multumesc mult. Eu am 1,72, vreo 58 kg, fara sani (adik cu tot cu sutien ajung pe la 87-88 ), iar solduri 103 (ca tocmai fusei si pe la croitoreasa, si asa mi-am actualizat masurile ). DEci, cf celor spuse de tine, si probate pe soacra, ar terbui sa fie ok mas 38 la sacou. in poza el pare destul de cambrat.daca ma hot sa-l iau si nu imi vine pana la urma, o sa incerc sa-l vand. Anne, mersi Yannis |
io zic ca-ti va fi mare .
esti cam ca mine la corp, ca eu am 1.71 si 54 kg si comand sacouri 36 in mod normal, deci de pe AW mi-ar trebui un 34.
si la banii astia, gasesti sigur ceva in ZARA, Berska,Stradivarius sau MANGO, pe probate.
, mamica de David (24.04.2007)
BOB