Redoutistele fidele laredoute.fr (129)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Ioana13 si Graviduta luati www.laredoute.fr/vente-parka-la-redoute-creation.aspx?productid=324124962&documentid=346108&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1" target="_blank">parka asta e super frumoasa ...eu am luat si ptr. baietel si ptr. fata ...lui Razvan i-am luat pe bleo 94 si-i cam mare ...acum am luat una 86 pe maron ...fetei i-am luat beige si e ok ..i-as lua si prune ,dar nu are masura ei

Edit: la baby expo era una in genul asta cu pret de 150ron

Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Iulia, zi si mie ce dimensiuni are Razvan (inaltime, kg), ca Mara e mai mica decat el cu vreo 3 saptamani, dar 86 ii sunt cam mari. Ma gandeam sa iau 94 pt la anul, ca anul asta nu mai are loc in dulap , dar nu stiu daca ii vine.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Citat:

Ioana13 si Graviduta luati www.laredoute.fr/vente-parka-la-redoute-creation.aspx?productid=324124962&documentid=346108&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1" target="_blank">parka asta e super frumoasa ...eu am luat si ptr. baietel si ptr. fata ...lui Razvan i-am luat pe bleo 94 si-i cam mare ...acum am luat una 86 pe maron ...fetei i-am luat beige si e ok ..i-as lua si prune ,dar nu are masura ei

Iulia, cum e parka asta??? E buna de iarna ?? (am inteles ca nu e captusita la maneci i imi pare potrivita mai pentru o iarna blanda, asa ...)
Sau sa iau ceva mai gros, in genul www.laredoute.fr/vente-doudoune.aspx?productid=324103561&documentid=346108&single=false&categoryid=23112482" target="_blank">asta pentru iarna??
Pe langa toate astea sunt total in ceata, ca nu stiu ce marime sa iau??? Mi-e ca 102 ii va veni lung la maneci ... Daria mea la 2.9 ani are aproape 14 kg si cca. 95 cm si ii iau tricouri si bluzele 102 care ii vin binisor, doar ca sunt cam lungute la maneci, insa hainutetel in discutie nu merg indoite la maneci.
Deci ce-mi recomandati????

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dari_Scumpi

Citat:
citat din mesajul lui Ioana13

Iar hainuta aia de care ziceam ieri e destul de dreapta, nu e cambrata deloc, cine are fundic sau mai marisor s-ar putea sa nu le cuprinda... doar sint facute pentru silfidele de adolescente... dar vrem si noi

pai sigur ca vrem si noi!!!
Ioana, dar vine bine hainuta chiar daca nu e cambrata, nu? Adica se aseaza bine si la spate?
aa...si inca ceva, cand te inchei nu tzipa pe tine, nu?

Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit. (F. Kafka)

Hainuta aia am bagat-o si eu in cos, doar ca marimea 168.
Eu am 91-92 la bust, 76 talie si 96 in sold , mi-e ca 162 mi-e micuta si cu un pumover mai gros pe dedesubt nu prea cred ca merge sa ma mai inchei, nu?

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Citat:
citat din mesajul lui camelia_daniela
Sau sa iau ceva mai gros, in genul www.laredoute.fr/vente-doudoune.aspx?productid=324103561&documentid=346108&single=false&categoryid=23112482" target="_blank">asta pentru iarna??

Eu pe-asta oricum ti-o recomand, chiar daca o iei/nu pe cealalta. E misto tare, mai ales pe rosu.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Citat:
citat din mesajul lui camelia_daniela

Citat:

Iulia, cum e parka asta??? E buna de iarna ?? (am inteles ca nu e captusita la maneci i imi pare potrivita mai pentru o iarna blanda, asa ...)
Pe langa toate astea sunt total in ceata, ca nu stiu ce marime sa iau??? Mi-e ca 102 ii va veni lung la maneci ... Daria mea la 2.9 ani are aproape 14 kg si cca. 95 cm si ii iau tricouri si bluzele 102 care ii vin binisor, doar ca sunt cam lungute la maneci, insa hainutetel in discutie nu merg indoite la maneci.
Deci ce-mi recomandati????

Salut

am luat si eu aceasta hainuta si imi place mult. Adina are 1 an si 10 luni, 14 kg si ceva si vreo 92-93 cm, eu i-am luat marimea 94 care ii e putin mare dar e ok pt iarna asta, ca doar o sa ii dau si pulovar. oricum la manecute are blanita si nu conteaza daca le sufleci mai mult, doar ca s-ar putea sa ii fie f larga. acum e decizia ta ce marime ii iei dar dupa descrierea ta i-as lua 94.

o zi frumoasa

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:

Ioana13 si Graviduta luati www.laredoute.fr/vente-parka-la-redoute-creation.aspx?productid=324124962&documentid=346108&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1" target="_blank">parka asta e super frumoasa ...eu am luat si ptr. baietel si ptr. fata

am comandat-o si eu saptamana trecuta ca imi place cum arata.Totusi pt iarna eu as vrea si o geaca impermeabila,ca daca e lapovita sau ninge n-o sa-i fie prea bine copilului cu geaca asta.

Cred ca o sa comand si cealalta gecuta,pe albastru.

Graviduta,eu cred ca madam Iulia s-a dat la fund pt ca nu i-a placut reactia noastra.A zis ca vrea sa stea de vorba,chestii-trestii,sa ne ia cu vrajeala,dar ce sa stai de vorba cu o gasca de oameni care clar se declara impotriva ta din start
Da' sunt convinsa ca nu-i scapa nici un cuvintel din ce se scrie aici.

In alta ordine de idei sper ca toate fetele care au declarat aici sus si tare ca nu vor comanda de pe LR.ro sa se tina de cuvant.E valabil si pt mine,desigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Am luat si geaca rosie http://www.laredoute.fr/vente-doudoune.aspx?productid=324103561&documentid=346108&single=false&categoryid=23112482 E groasa tare, e pt iarna sigur. Si imi place ca se face si vesta si ca gluga e detasabila. Deocamdata eu nu mai comand, mergem in Italia in 2 saptamini si mai bine mai iau ceva de acolo...

Cameliaacum m-a masurat peste fundulet... si eu am spre 96...sa nu iti fie mare 168,mai ales ca nefiind cambrata vine destul de larga pe talie, chiar daca pe fundel e mai fixa...
Dari Se aseaza bine destul de bine,nu de nota 10,dar de 8.50 da.
Edit: ce inseamna daca tipa pe mine? Eu nu am auzit niciun zgomot Oricum...descheiata arata tare bine
DAca nu va va placea sa nu ma bateti...

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Jasmine, daca ramane puloverul la 15 roni maxim, comand cu placere...

Edit: ce vreme oribila afara...brrrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Jasmine, daca ramane puloverul la 15 roni maxim, comand cu placere...

DACA!Dar stii bine ca nu va fi cazul.Ca doar nu degeaba s-a apucat Iulia de treaba asta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

A luat cineva hainuta asta? As lua-o pt fratele meu care nu mai e ado, dar e slabanog ~65kg si 1,75m. Ce ziceti?
http://www.laredoute.fr/vente-veste-en-velours.aspx?productid=324103754&documentid=346108&single=false&categoryid=47918223

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
poze ian-febr
poze martie

Mergi la inceput