Oboseala cronica

Oboseala cronica | Autor: Mindy

Link direct la acest mesaj

Deja de prea mult timp ma simt mereu obosita, lipsita de energie, suplimentele de vitamine nu isi mai fac nici un efect.
Ochii mereu obositi, pleoapele pufoase... Nu mai suport sa ma vad in oglinda asa obosita.
La dr mi-a zis ca e normal pt ca inca alaptez (are 20 de luni) si trezirile de noaptea isi spun cuvintul.

Daca dorm dupa-amiaza ca sa mai recuperez ceva somn, ma trezesc tot obosita si buhaita si imi vine sa fug inapoi in pat.
Ma concentrez tare greu am si ceva de invatat si tare greu merge.
Si mai e ceva nasol: pofta de mincare e mult prea mare, as baga la ghiozdan in continuu.

Incepe sa ma ingrijoreze starea asta.
O fi si mostenirea genetica de vina? pe mama mi-o amintesc mereu obosita.
Vreau sa am energie, sa fiu in stare sa imi cresc nepotii cind o fi nevoie. Daca acuma sint varza cum oi fi mai incolo?!

Voi cum stati cu oboseala?
Ce faceti ca sa va energizati?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

La endocrinolog ai fost ?
Si eu am avut si inca mai am asemenea stari....si nu mai alaptez de mult
De cand iau Euthyrox m-am mai energizat insa am zile cand tot bleaga rau sunt.

www.andreialmeu.piczo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Da, problema asta am avut-o si eu. Eu am luat un supliment care se cheamaTonic Feminin de la Dacia Plant, l-am luat de la o farmacie. Chestia e ca incercasem cu vitamine, da-i cu Ginsavit, da-i cu miere, nimic, propolis, numai tonicul asta a avut efect la mine. Parca mi-a dat viata in mine, eram molesita, stateam numai in pat si citeam...acum am energie, mananc mult pui , salate de legume-varza mai ales, sfecla, cafea doar una dar vreau sa renunt si la aia, si am vazut ca daca nu mai mananc dulciuri asa multe-adica daca nu mai mananc deloc, am mai multa energie, nu stiu de ce! In schimb dau cu fructe,mere, pere, gutui, struguri, orice fruct viu! A, si dansez! Cand raman singura acasa dimineata, dau drumu' la muzica tare, ceva disco de cand eram eu tanara, de vreo 10 ani asa, si topai ca nebuna prin casa si cant! Nici nu iti dai seama ce te energizeaza! Nu prea ma incadrez cu bautul apei, mai mult de 2 pahare nu mi-a sete! Incearca si cu asta, desi e posibil sa nu aiba acelasi efect la toata lumea...Te pup!
ENERGIZE!!!!

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Eu am trecut prin asta la inceputul anului si mi s-a descoperit o anemie crunta, plus lipsa de Ca si Mg. M-am tratat vreo 3 luni si mi-a fost muuult mai bine. Acum m-am apuc si de sport in mod constant si sunt ca noua.

Continuu insa a lua Fe si Mg (nu impreuna, ci la interval de aprox 4 ore una de alta) 10 zile pe luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Rory, tonicul acela are ceva in componenta care ar putea da pofta de mancare? M-ar interesa si pe mine sa incerc. Mai ales de cand cu frigul asta parca nici vlaga nu mai am in mine!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama1357 spune:

deci nu sunt singura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Pentru oboseala cronica, va recomand :

http://www.gnld.com/store/Product.aspx?STORE_ID=21&CATEGORY_ID=3894&NAV_CATEGORY_ID=3880&product_id=11428#

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellinia

Rory, tonicul acela are ceva in componenta care ar putea da pofta de mancare? M-ar interesa si pe mine sa incerc. Mai ales de cand cu frigul asta parca nici vlaga nu mai am in mine!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Ei pe prospect zic asa intr-un fel ca regleaza apetitul, daca e prea mare, il scade, daca e prea mic, il creste. E bun si pentru dereglari menstruale, dureri menstruale, imunitate, cresterea sanilor, nervozitate, insomnii, oboseala mai mult chestii. E un compus hidroalcoolic, are un gust pronuntat de alcool. La mine a avut efect dupa primele 5 zile asa, am observat ca nu mai mi-e somn la pranz, de exemplu, pot sa imi rezolv treburile mai usor, sa vad la ciclu cum o sa fie, daca o sa fie vreo schimbare.
Firma asta are si un tonic masculin, daca vreti pentru sotii obositi...o sa ii iau si eu la al meu sot, ca se plange ca nu mai poate! Noi deja cred ca am depasit limita oboselii de nu mai au efect vitaminele si mineralele obisnuite...dar, repet, ce a avut efect la mine poate sa nu aiba si la voi! Oricum, produsul asta chiar merita incercat!

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amnesty spune:

Nu vreau sa sun alarmista, dar tin minte ca in liceu am avut 2 colege cu tipul asta de oboseala. Nu reuseau sa se sature de somn. Cand si-au facut niste analize de sange li s-a descoperit mononucleoza. Vestea buna e ca se vindeca, desi virusul va ramane in organism pt toata viata. Vestea rea e ca poate dura si un an. Sfatul meu e sa-ti faci testul asta. Nu stii niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Vezi sa nu ai probleme cu tiroida. Mergi si cere analize sa vezi daca functioneaza bine.
O prietena a descoperit ca avea hipo-tiroidie, si la fel, spunea ca ar fi dormit toata ziua. Si la fel - mama ei toata viata a avut probleme cu oboseala. Dupa ce prietena a fst descoperita cu hipo-tiroidie, i-a spus mamei sa faca analizele si au descoperit ca si mama avea aceiasi problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Multumesc mult de raspunsuri si de sfaturi fetelor !!

Cred ca voi ajunge din nou la medic si o sa insist sa imi faca mai multe analize nu doar sa imi zica: 'e normal sa te simti asa'.

Crinuta- nu pot deschide linkul dat de tine.

Mergi la inceput