Nou stil de viata (228)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

tuturor!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Acum am ajuns acasa de la munca O zi obositoare, cu sefi greu de multumit, cu jigniri gratuite, cu ploaie si frig... Dar ce minunat e cand ajung acasa si gasesc o Meri caldicica si iubicioasa!

Carina si Carolinah, Delia, multam de retete de sosuri. O sa le incerc!

Mephala, io inca mai am vise ca sunt la scoala si nu mi-am invatat lectia si sunt scoasa la tabla...

Ma duc la culcare, vb dimineata. Fac eu cafeaua si ceaiul!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Tumpi, am gatat viermii aia. Cu ajutorul colegilor, fireste!

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Asa cum v-am spus, am pregatit eu cafele, sucuri, ceaiuri si am pus in pahare si apa plata. Va doresc o zi frumoasa si linistita, fara abateri!

Vikingo, pe unde esti? Dar tu, tlaura? Cum mai stai cu renovarile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna dimineata la !

Andrei de Laura, La multi ani, sa fii sanatos si fericit si sa ai parte de tot ce e mai bun!

Ma duc sa mai citesc din urma. Va pup pe toate si va urez o zi frumoasa!

Daniela

Mergi la inceput

La multi ani, Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Laura, sa-ti traiasca flacaul, sa se faca mare si sa fie sanatos!

Mergi la inceput

Studiile au demonstrat ca alimentatia ajuta la arderea grasimilor acumulate pe abdomen. Pentru grecii antici, uleiul de masline era sfânt, aztecii apreciau ciocolata, iar egiptenii iubeau migdalele si avocado, acestea din urma fiind un simbol al fertilitatii. Ajutata de aceste detalii, publicatia “Prevention” a alcatuit o lista cu alimentele care ne ajuta sa obtinem un abdomen plat.

Pentru ca sunt bogate în acizi grasi mononesaturati, nutritionistii le apreciaza proprietatile benefice asupra sanatatii.

Aceste alimente ne pot proteja de bolile cardiovasculare si pot ajuta organismul sa piarda în greutate, în special în zona abdomenului. Iata ce alimente va recomandam sa mâncati.

Uleiuri

Dintre uleiuri, puteti alege pe cele de masline, de rapita, de in, de soia, de floarea-soarelui si de susan. Pentru prajit, este recomandat uleiul de masline, care rezista la temperaturi ridicate. În comparatie, uleiul de floarea-soarelui se descompune, în timpul prajitului, în produsi toxici organismului, de aceea este indicat numai la salate.

Migdale si nuci

Migdalele, nucile cajou, semintele de floarea-soarelui, alunele, semintele de fistic si cele de dovleac ar trebui sa faca parte din dieta. Le puteti consuma ca atare ori în salate, sau ca topping pentru carnea de peste si carnea de pui.

Avocado

Avocado poate fi un bun aperitiv, dar poate fi amestecat si în salatele pe care le preparati cu putin suc de lamâie, piper si sare.

Maslinele

Maslinele verzi si negre le puteti servi înainte de mese, pe pizza, în salate, paste sau în combinatie cu carnea de pui.

Ciocolata neagra

Cât priveste ciocolata, si ea cu un continut de acizi grasi mononesaturati, alegeti-o pe cea neagra, cu peste 70% cacao. Aceasta este singura care face bine inimii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Andrei! Fericire, sanatate si numai bine!

Tzuni, multumim pentru informatii. Eu stiam ca uleiul de masline nu e indicat in prajeli si am dat o cautare pe Wikipedia unde am citit ca doar uleiurile rafinate de masline sint indicate la prajit, cele extra virgine sint bune la salate. Eu il foloseam doar la salate. Interesant...si bine de stiut.
Avocado nu-mi place, am incercat o data si mi se pare gretos, in schimb as minca toata ziua nuci, migdale, fistic, alune, (daca as crede in vieti anterioare as zice ca am fost veverita intr-una din ele ) ca sa nu mai vorbim de masline si ciocolata cu 75% cacao.

Trebuie sa ies pina afara da' mi-e friiiiig si sufla un vint...

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare!

Andrei, la multi ani si sa ai parte numai de bucurii! petrecere frumoasa!

weekend placut tuturor!

Mergi la inceput