Nou stil de viata (228)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Anky: asa e. Din pacate, mai stiu persoane, care desi mananca putin, fac alegeri alimentare foarte proaste si se ingrasa. Din pacate din nou concluzia e ca au o problema de sanatate si de aia se ingraja nu ca ar fi ceva in neregula cu alegerile alimentare facute.
Tumpi: asta cu mancatul seara, pentru mine e un mit (te rog sa nu te superi pe mine) si stiu ca multa lume o sustine. Eu o explic vizual in felul urmator: daca tu ai de mancat pe zi o paine ca sa te mentii, iar tu pana la ora 6 ti-ai terminat painea (aka necesarul caloric pe ziua respectiva), e perfect normal ca orice bucatica de paine in plus va ingrasa. Daca insa pana la 6 ti-ai mancat jumate de paine, la 9 seara mai manaci un sfert, vei slabi si daca mananci toata jumatea ramasa te vei mentine.
Caro: eu pe de alta parte nu ma pot motiva sa merg la sala, dara acasa fac pe banda - faceam mai bine zis inainte de a ma apuca de lucru la dinti, ca acum nu mai pot alerga ca imi creste tensiunea si ma dor toti dintii din gura. Mai fac, dar mers usor si mai rar. Oricum, la mine e doar tonificare ca 52 de kile imi sunt suficient
. Si eu fac tzatziki, dar ala merge cu chestii mai consistente - carne, cartofi si nu prea cu legume usoare si apoase.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

Ma culc tirziu si ma scol tirziu, mi s-a dat ritmul somnului peste cap. De citeva zile ma trezesc la 10. Cred ca o sa-mi mai ia ceva timp sa ma reobisnuiesc cu un ritm normal.

Zuzi, pe lista in dreptul numelui meu e trecuta greutatea 67 kg de 2 ori. Poti sterge una din ele ca n-are rost sa fie acelasi nr. de 2 ori. La fel si la Vikinga. Mersi. Multumim de subiect nou (am uitat ieri sa zic).
De asemenea, fetele care au deja 3 si nu dau raportul saptamina viitoare sa fie trecute la "Au luat o pauza" si pot fi trecute inapoi pe lista cind revin si dau raportul.

Tzuni, incearca www.cooks.com/rec/view/0,1618,132176-254196,00.html" target="_blank">hummus, chiar daca n-ai "tahini" iese foarte bun, eu am facut des in Tailanda. Merge foarte bine si cu piine gen lipie si castraveti murati.

Caro, felicitari pentru sport! Pe mine nu m-a durut niciodata fundul asa de la Pilates, ci picioarele acolo unde se fac "aripioare".

Mamicadulce, bafta cu job-ul de la Universitate. O sa te descurci, nu-ti face probleme. Cit despre celelalte, important e sa fii tu sanatoasa ca le rezolvi pina la urma.

Anky, chiar asa, cinic dar adevarat.

Vik, haide, iesi din ascunzatoare si mai povesteste-ne ce ai mai facut.

Lou, Tumpi, Carmen, .

O melodie sexy, asa ca sa inceapa ziua cu bine.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Dupa cum se vede am liber pana la 2, asa ca stau cu voi. Am facut curat pe unde se vede adica in sufragerie, ma duc sa frec baia si sa spal niste rufe.
Sunteti niste dragute, multumesc de vorbe bune!

Cine are sa-mi dea o reteta buuuuuna si usoara de prajitura cu mere.Am 3 copaci in gradina, mere coapte si bune si eu nu m-am invrednicit sa iau sa dau la copil macar unul...deh, departe, vreo 20 de metri de usa Sunt asa de toanta de cumpar din supermarket timp in care vecinii cara cu sacosele..ce-or fi facand Doamne cu atatea mere???
Deci, azi vreau prajitura cu mere...sau orice cu mere,va rog dati-mi niste retete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Buna dimineata,
am intrat sa va salut, azi nu m-am dus la scoala, zac.
Mamidulce,las ca trec ele si problemele,important e sa nu-ti pierzi speranta si sa crezi in tine.Kg se duc ele, nu-i problema, tu sa fi sanatoasa.Poate pe la anu, te invit la o cafea ca s-ar putea sa fiu pe langa tine.
Carina, nu am de ce sa ma supar,eu am constatat asta de-a lungul anilor.La munca nu mancam f mult,dar cand ajungeam seara acasa(pe langa ora mai tarzie si combinatiile ucigatoare) mancam nu f mult,fiincaimediat ma balonez.Problema e probabil la mine ca nu am traficul intestinal f bun.Eu daca am manact pana si un peste fara nimic, ma simt precum un butoi.Si de cele mai multe ori dureaza vreo 2 ore pana ma bag in pat,dar tot asa ma simt.De aceea seara prefer sa nu mai mananc, sau cel putin nu mancaruri gatitte,dupa cum spuneam, mai nou am dat-o pe iaurt.Dar nu toti suntem la fel,eu asa sunt,diger mai greu mancarurile.De multe ori ma enervez pe al meu cand dupa masa de ex daca a ramas o bucatica de nu-s ce si de fel e bucatia lui, vine sa o impartim,dar eu nu mai pot si refuz si imi zice tot timpul, ca ce mare branza o bucatica, ca nu patesc nimic.Ei bine,daca eu sunt full si ma obligi sa mai iau chiar o gura, simt ca mor.
Sau alt exemplu,in perioada cand am slabit cele 10 kg, de multe ori mancam covrigi si uneori chiar fornetti in timpul zilei,seara nu mancam mai tarzieu de 6-7 si nu am pus la loc.Imediat cum am venit aici si am reinceput sa mananc seara cu al meu s-a vazut.In aproximativ 3-4 luni am pus la loc 4 kg,iar hrana mea din timpul zilei de cele mai multe ori era cafeaua,fiinca nu mancam fara al meu,asa ca asteptam 9-10 seara cand ajugea el dela munca si mancam impreuna.De aceea spun ca ma imgras cand mananc seara.Asta sunt eu.Nu am de ce sa ma supar daca cineva spune ca e un mit,nu contest ca nu e asa,dar eu nu fac parte din el.Plus ca eu si daca beau apa ma simt precum un elefant.Asta sunt eu.Oricum incerc sa tin cont de sfaturile de pe aici,de aceea am si optat sa fac parte dintre voi.#
Gata, am scris destul, ma intorc in canapea sa ma uit la tv si sa zac.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Mamicadulce,cea mai usoara reteta:mere coapte in cuptor cu scortisoara si nu ingrasa.
Deli,multam de piesa,ioi ce faina-i si asta..
Tumpi,normal ca te ingrasi daca maninci seara (toate organele isi incetinesc viteza de functionare) mai ales dupa o zi in care nu prea ai mincat mai nimic.Seara e indicat sa maninci cit mai light.
Din experienta mea,cea mai buna metoda, e mincatul putin si des.La mine asta chiar functioneaza fara efecte yo-yo.Musai sa ma tin de regula asta,altfel o "iau pe aratura"cu sport cu tot.

Mergi la inceput

Anca: poti imbunatati reteta lui Anky, daca le scobesti cotorul afara (nu de tot) si faci un amestec din musli, stafide/ migdale/ scortisoara/ miere/ iaurt si bagi inauntru inainte de a le coace.
Mituri despre slabit:
http://www.netdoctor.co.uk/womenshealth/features/dietmyths.htm
http://eating.health.com/2008/02/11/5-diet-myths-debunked/
http://www.msnbc.msn.com/id/13897378/
Ultima e cea mai faina din punctul meu de vedere.

Mergi la inceput

Delia: am tot uitat - la toate sunt 2 greutati=ultimele 2 rapoarte. La voi e la fel pentru ca saptamana asta ati avut stagnare.

Mergi la inceput

Reteta Carinei e ok pentru o masa,dar ca desert, mie personal mi se pare prea mult,adica pe linga masa de prinz de ex.Eu zic ca ar merge mai mult intre mese ,iar ca desert, dupa perioada de slabire,parerea mea,desigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Carina-reteta ta e super, mi-a lasat gura apa numai cat am citit-o...asta fac in seara asta,categoric!!!!

Insa o reteta de prajitura normala,placinte,rulada,chec etc, ceva cu aluat sa manance si fi-meu...
trebuie sa fug acum, v-am pupat,intru mai tarziu sa va zic cate mere umplute am mancat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamica dulce

Carina-reteta ta e super, mi-a lasat gura apa numai cat am citit-o...asta fac in seara asta,categoric!!!!

Insa o reteta de prajitura normala,placinte,rulada,chec etc, ceva cu aluat sa manance si fi-meu...
trebuie sa fug acum, v-am pupat,intru mai tarziu sa va zic cate mere umplute am mancat

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

POZE NOI
http://www.flickr.com/photos/21547972@N03/

Daca vrei pentru fiul tau e alta treaba,pai spune asa.Eu ma gindeam ca vrei sa slabesti.

Mergi la inceput