Nou stil de viata (228)
Raspunsuri - Pagina 3
Delidana spune:
Tzuni, hai ca esti tare.
Carmen, am vazut ca ai postat linkul; intr-adevar Teo e un dulce, eu l-as minca pe el pe post de inghetata.
Sa stapinesti premiul sanatoasa!
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mephala30 spune:
Tzuni, hai c-o sa pregatesc ceva bun, special pentru tine si Delia. O sa ne intalnim noi odata....
Bafta maine cu proiectele!
Delia, multumesc, . Cum iti petreci seara? Lectura?
Iustin si Teodor
violeta70 spune:
Buna seara la toata lumea!
Zuzilici multumim pentru capitol nou. L-am si votat.
Carmen felicitari pentru concursul castigat. Nici nu se putea altfel, doar ai niste "ingerasi" de copii.
Anky si Tumpi La Multi Ani! taticilor vostri!
Larissa sa de-a Dumnezeu sa-ti indeplinesti dorinta cat mai repede. Apropo, ce analize te duci sa faci? Ai vreo problema? Te intreb pentru ca eu sunt in aceasta situatie.
Daniela eu beau minim 2 litri de apa plata pe zi. Asa m-am obisnuit, fie vara fie iarna. Pur si simplu le beau. Uneori imi este si sete.
Delia sunt absolut de acord cu tine: cine doreste poate posta dietele pe care le tin, mai stricte sau mai putin stricte. Daca putem, dam sugestii si sfaturi.
Gusta probabil este in febra pregatirilor: a intrat in linie dreapta. Casa de piatra ii doresc, cu sanatate, intelegere si fericire.
Tlaura spor la treaba cu aranjatul casei, sa termini cat mai repede.
Azi am mancat fructe: mere, prune si struguri. In plus am mancat 1 felie de paine graham cu putina margarina si un Fibrobar. Nu vreau sa va mirati dar vreau sa fac o cura de fructe, mai ales ca o sa vina iarna, iar in plus am o cantitate mai mare de fructe asa ca este ok.
La sala voi merge saptamana viitoare, ca peste vreo 3 zile imi vin "rusii". Azi termin a 5-a cutie de Logest, dupa care mai am o cutie. Vreau inainte de a o incepe sa merg la control, poate doctorita mea mi-o scoate si scap. Asa sper, dar voi vedea. Oricum este in concediu pana saptamana viitoare. M-am gandit si voi merge sa vad si alt ginecolog. Vreau sa aud si o alta parere.
Cum este pe la voi prin case, ca la mine este superfrig. Eu tot sper sa se mai incalzeasca, ca prea devreme ne-a luat.
Va doresc o zi frumoasa maine, plina de soare si bucurii.
Pup si restul gastii!
Delidana spune:
Carmen, nu am nici o carte de citit...ma mai uit la tv. De fapt am, pe "Moby Dick", dar nu-mi place deloc.
O sa caut sa vad filmul desi ma roade curiozitatea sa aflu finalul si cred ca mai bine vad filmul dupa ce termin cartea. Va aparea o noua carte de Stephen King luna viitoare, abia astept.
Vio, si la mine in casa e frig si mai ales cum eu sint o super friguroasa, nu stiu ce-o sa fac la iarna...
Gusta, ma gindesc la tine...
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
carina spune:
Carmen: felicitari si pupici castigatorului! Ce iti iei ?
Alimente cu proteine de calitate: http://www.weightlossforall.com/protein_content_from_good_source.htm
Delia: si eu am in jurul meu cateva astfel de persoane. Si mai simpatica e fraza: nu mananc mare lucru si ma ingras. Cred ca si cu aer ma ingras --> concluzia e ca au probleme hormonale (respectiva persoana, mananca zilnic cate o ciocolata sau forneti sau fel de fel de biscuti din comert cu creme pe langa mesele obisnuite). Dar, in definitiv fiecare face cu viata si corpul propriu ce doreste.
Eu acum am in cuptor micul dejun de maine: clafoutis de migdale cu visine - nu am somn ca imi astept barbatelul din campul muncii.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
tumpi spune:
salutare la drum de seara
Sper ca de data asta sa nu mi se mai inchida ferestrele si sa reusesc sa trimit ce am scris.
Scrisesem mai devreme un mesaj lung si dintr-o data totul s-a inchis si mai nasol e ca lucram intr-o alta pagina si s-a dus totul, acum tb sa o iau de la cap.
Carmen, felicitari pt concurs, meritati sa castigati.
Lou,mi-a placut ceaiul,aduce cu cel verge,dar nu are gustul asa de tare.Oricum am sa-mi iau saptamana viitoare si "varsat", fiinca ce am luat acum era la plicuri.Mai vreau sa-mi iau ceva cuscortisoara.
Larisa, felicitari pt decizia luata.
Daniela, ce sa zic, in romana ma dispera programele.
Se vorbea de baut lichide, culmea e ca eu beau mai mult in perioada friguroasa, mai ales ca beau multe ceaiuri.
Delia, din pacate multe tinere si nu numai aleg pastilele in loc sa isi supravegheze putin alimentatia.Stiu un caz cand tipa a inceput sa ia Regenon(parca asa se chema mediamentul ala,sau asta era numele de la anticonceptionale,nu mai stiu exact)si a devenit dependenta de ele incat a ajuns in spital, o luase razna rau de tot, ziceai ca-i drogata.Am luat si eu,da nu cred ca mai mult de o sapt(asta acum cativa ani buni),dar eu luam cate 2/zi,nefiind obeza,dar tipa asta lua vro 5 si credeti-ma ca nu era deloc grasa.
Si eu una mi-as dori sa fiu peste noapte slaba,dar stiu ca nu se poate.Mi-as dori sa fiu mai ambitioasa si sa fac mai mult sport,dar nu-s,profit ca nu am timp si atunci spun ca prefer sa ma odihnesc in loc sa fac ceva.De aceea cautam o sala langa casa, sa nu fac f mult pe drum, o ora la sala, max a5 min dus-intors, sa-mi mai ramana si mie 1,5h/zi sa fac ceva in casa.Stiu,in cele 3 ore cat stau acasa, asa putea macar juma de ora sa fac ceva, dar.......Sper sa imi vina mintea la cap.De-a lungul timpului am incercat sa tin diete, nu am reusit, mai mult de o sapt nu pot tine, nu-s genu, ca nu-mi place sa fiu conditionata de ceva.De aceea incerc sa nu mananc seara,fiinca asta stiu ca ma ajuta f mult.Pana acum mi-a mers, cand ajung pe la 21 acasa,pap un iaurt natur cu o grisina in loc de lingurita.Singura gresala care am facut-o a fost ca in 2 zile am papat 100g cico,dar din aia cu 100%cacao.Lucru care nu mi se intampla f des.Desi nu mananc cico neagra, asta mi-a placut.
Violeta, sa sti ca si la noi e frig, e adevarat ca doar duminica am incercat sa dau drumu la caldura, nu prea e f multa,vaz ca nu au bagat combuistibil,dar incercam sa rezistam,desi noapte sunt temperaturi de 5 gr.
Carina, bafta pe mai departe cu stomato.Citeam ce zicei de pers care zic ca nu mananca si se ingres.Bine eu nu zic chiar asa,e adevarat ca mult nu mananc,dar daca mananc seara pun f mult.Chiar ar tb sa fac niste analize,vb cu sora mea si zicea ca e posibil sa am o sensibilitate la anumite alimente/uf ca acum nu-mi vine in minte cum sa ma expim).Povestea de o colega de-a ei care tot asa, nu era o mare gurmanda,dar se ingrasa destul de tare ai cand a mers la dr in urma analizelor a iesit ca are o intoleranta la fructe.
De exemplu mi-as dori sa am arderile la fel de rapide ca ale sotului,dar asta, nu toti suntem la fel.
Ma duc sa termin ce lucram .Va urez o noapte minunata, ne auzim maine la cafea
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Zuzilici spune:
Buna seara dragele mele.
Mephala felicitari juniorului dar si tie ca i-ai preparat inghetata. Si ce zici ca-ti cumperi pana la urma?
Anda esti o draguta. Multumesc frumos. Succes la dentista si sper sa scapi cat mai repede.
Tzuni bafta maine cu proiectele.
Larissa succes in ceea ce ti-ai propus. Ce s-a intamplat de te-ai hotarat asa de rapid?
Violeta succes si tie si sa devi cat mai curand.
Tumpi succes sa termini ce-ai pierdut. mi s-a mai intamplat si mie sa pierd mesaje sau alte cele. Ce-a mai nasoala senzatie.
Fetele care n-ati dat raportul, v-astept si maine , dar maine e ultima zi.
Noapte buna!
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Tzuni spune:
Neata, frumoaselor!
Ceai, cafea, apa...care ce vreti!
Delidana, chiar marti seara a fost filmul de care spui la National Tv. Daca stiam, te sunam sa-ti spun!
Mephala, tare mi-as dori si eu sa ne vedem intr-o zi! Pune telul la pastrare pana atunci! Sa ne spui ce-ti iei. Eu iti sugerez si-un aparat de gatit la abur, ca merita.
Violeta, prunele si strugurii nu te ingrasa?
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog
Tzuni spune:
Carina si voi, celelalte fete pricepute in bucatarie, stiti sa-mi spuneti si mie o reteta de sos light bun de combinat cu legume? Multumesc frumos.
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog
carina spune:
Tzuni: spune despre ce legume e vorba.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai