Nou stil de viata (228)
Raspunsuri - Pagina 17
carolinah spune:
Tzuni, hartie de aia gasesti la Carrefour, Cora, Gima, Mega Image, La Fourmi etc, adica orice supermarket mai acatarii, in acelasi loc de unde iei folie de plastic si pe cea de aluminiu. Daca nu e acolo, intreaba vanzatoarele. Se numeste hartie de copt, e la rola si arata cam cum arata hartia aia de impachetat ordinara, maro. Mama numai pe chestia aia coace prajiturile, sa nu i se lipeasca de tava.
Am uitat sa va intreb si pe voi. Am nevoie de un carucior pt gemeni pt o femeie amarata, vai mama ei. Daca are cineva unul de donat, nu conteaza cum arata, doar sa mearga, v-as fi f recunoscatoare. Multumesc.
hcclara spune:
Tzuni ia hai si spovedeste-te la noi...ne pregtatesti o surpriza ceva???
Roxa, pai si eu vroiam sa te intreb ca si Vik...care e painea aia care ti-a placut asa mult?
eu am fost harnica azi, am aspirat, smotruit baia, intins rufe, acum mai stau umpicutz la comp si apoi vine Marc de la gradi!
Anda, cum ati sarbatorit?
lou unde esti?
Zuzilici spune:
Buna dimineatza frumoaselor. Eu weekendul asta am dat-o in bara. De cand am venit in canada 10 ani poftesc la un mar in acadea. Ei bine weekendul asta cand am mers in par am ajuns si pe la o ferma care avea organizat un fel de parc de distractii pentru copii cu animalute de casa. Acolo am gasit merele faimoase. Sincer eu nici nu le-am vazut dar pentru ca am tot pomenit de ele F cand le-a vazut mi le-a aratat si binenteles ca mi-am cumparat. L-am papat pe tot ca o nebuna si mi-am facut pofta. Ramane s vad maine la cantar cum stau lucrurile cu poftele astea.
In alta ordine de idei la pranz am mancat salata cu piept de pui la gratar. Si cina mi-a fost apa chiara.
Gabi mersi de reteta , am s-o fac si eu. Pare atat de gustoasa. Isabellei ii place tare mult pestele sper sa-i placa si sub aceasta forma.
DeliaH bine-ai venit in club si spor la slabit.
Mey,Tumpi cum il bati tu pe-al tau sot la tenis? Cu WII?
Roxana pai daca tu vezi pe geam din cabina de dus inseamna ca si altii te vad pe tine de pe geam, nu?
Revin.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Tzuni spune:
Hcclara, nu,eram doar curioasa!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
Eftimie C. spune:
Am bagat un ochisor pe-aici si apoi fug la treaba ca ma prinde noaptea si eu n-am miscat un pai
Sunteti Bine?Vin mai tarziu sa cirtesc ce-ati mai facut si sa schimbam 2 barfe
Zuzilici spune:
Tzunico pentru tine cu dedicatie.. Te-apuci de cocarit? Multumim de cafea si alte cele. Cat despre caine cred ca mai degraba il calaresc decat sa-l plimb.
Rolo vrei sa-ti trec greutatea asta pentru raport sau te-astept si maine la raport?
Tumpi e buna reteta Caludiei cu ginger si daca totusi nu suporti bautura la gust chnezoiaca mea spune ca poti fierbe gingerul si in suc de care vrei tu. Chiar si coca-cola. Sanatate multa.
Vik ala e caine hranit cu hormoni soro, ca altfel nu-mi explic cum poate fi aproape cat un cal.
Caro s-a marcat. Am sa te trec la pauzate.
Rana
CarmenE astept tale.
Gabi vezi sa nu racesti. Un grad cu soare...e vreme inselatoare.
Meniul de azi:
MD - 1 cafea + 1 bagel toast + struguri + un trigon de foietaj cu cirese.
G - 3 cani de ceai si una de apa (aprox. 1 l lichide)
revin.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
violeta70 spune:
Buna seara!
Rana, La Multi Ani! cu sanatate si noroc
Delia bine ai venit!
Nu am avut o zi prea buna, asa ca nu zabovesc mult.
Va doresc o saptamana frumoasa si plina de realizari.
Pupici
danielag spune:
Buna seara, doamnelor!
Rana, La multi ani, sa cresti mare si sa iti bucuri parintii! Luna, n-ai mai trecut de ceva timp pe aici.
Googalind eu astazi dupa branza camembert, am gasit o informatie despre cum se poate naste arta dintr-o bucata de branza . Cred ca va este cunoscut tabloul lui Dali Persistenta memoriei. Ei bine, am aflat ca ceasurile care se topesc au fost inspirate nici mai mult nici mai putin decat de o bucatica de branza Camembert lasata in caldura unei zile de vara si care incepuse sa se topeasca. Stiam tabloul, nu stiam care a fost sursa de inspiratie. Azi am mancat la pranz o bucatica mica de branza Brie si m-am uitat cu mai multa consideratie la ea inainte sa o mananc . N-am avut nici un fior artistic, din pacate. De unde se vede ca nu tuturor li se arata . Dar branza a fost buna-buna.
Maine va fac galerie pentru raport !
Zuzi, io sa stii ca nu te cert pentru marul in acadea de ieri. A fost o pofta, e normal din cand in cand sa poftim lucruri, si daca ne limitam la putin e chiar in regula (oricum presupun ca stratul de zahar ars de deasupra nu era prea mare, nu?). Dar vroiam sa iti spun ca trigonul nu prea isi avea locul in micul dejun. Pentru ca iti aduce doar aport caloric si cam nimic hranitor. Sa nu te superi pe mine, da? si sa te tii de treaba in continuare.
Yubi, ai mai fost la sala astazi?
Vik, cainele ala e trucat, zau asa, e imposibil sa fie atat de mare!
Gabriela, n-ai mai intrat azi. Vroiam sa iti multumesc si eu pentru reteta de chiftele de somon, o sa o incerc cand ajung in Bucuresti, aici n-am cuptor.
Carmen, n-ai mai dat pe la noi azi. Esti bine? Piticotii tai sunt bine?
Carmen E., daca ne spui meniul zilnic, sunt convinsa ca te putem ajuta cu ceva sugestii .
Cris, cum stai cu sportul? Cred ca nu asa pe cat ti-ai dori, acum ca ai inceput munca si esti tare ocupata, nu?
Anky, unde ai disparut?
Eu mi-am facut ceva de mancare pentru maine si acum mai scriu ceva pentru birou.
Va pup pe toate si va doresc o seara frumoasa.
Daniela
Gabrielama spune:
Buna seara!
Daniela, sunt aici! Am ajuns in camera de hotel abia pe la 8, am facut un dus si acum lucrez.
Azi a fost o zi a exceselor - am mancat o prajitura intreaga (nu mare, dar am mancat-o pe toata), am mancat o mana de chipsuri (Tzuni, parol ca m-am gandit la tine) si mi-am luat o geanta foarte-foarte scumpa. Si acum ma uit la ea si ma intreb ce a fost in mintea mea... Nu ca nu e frumoasa...
Hai sa va povestesc ziua mea de vineri, cu care va tot amenint: so, a trebuit sa merg cu fostul meu sef la ambasada unei anumite tari. Fostul meu sef este acum GM intr-o tara mare si frumoasa din Europa. Si are nevoie de un anumit tip de viza.... So, asteapta de 4 luni acordul tarii respective, il primeste acum cateva zile, incercam fara sanse programare pentru finalizare, nu reusim asa ca ne infiintam la poarta respectiva in Bucuresti.
Ne rugam, explicam, io dau din gene, zambesc dulce, ma dau lovita - accepta sa ne vada in ziua respectiva, adica vineri, dar trebuie sa asteptam. OK, asteptam. Frig crunt in Bucuresti vineri, ploua si batea vantul, noi asteptam afara. Dupa vreo 1 ora de asteptare, pe mine ma apuca o durere de burta si o disperare sa ma duc intr-un anumit loc, cam cum te apuca dupa ce bei ceai d'ala verde chinezesc. Stau eu ce stau si cand simt ca nu mai pot, ma duc la domnul gardian, cu care am urmatorul dialog:
Eu: nu va suparati, o toaleta unde este?
El: pentru cine?
Eu (rusinata...) pentru mine?
El: n-avem.
Eu: (disperata) cum nu aveti? Dar in cladirea aceea (e o cladire in curte unde se merge la interviuri si logica mea imi spunea ca acolo ar trebui sa fie asa ceva).
El: aaa, acolo e, dar nu pot sa va las.
Eu (ochi bulbucati, picioare incrucisate): de ce??
El: aveti nevoie de programare!
Eu: glumiti?
El: nu doamna, daca aveti nevoie (la toaleta) va duceti in parc.
Eu: nu am mai avut cuvinte, dar cred ca figura mea spunea multe, asa ca tot el: ei hai ca va las, dar trebuie sa sariti gardul...
Eu: sar gardul si ma preia un alt domn gardian, care dupa ce ma masoara din cap pana in picioare imi zice "ei acum... haideti doamna!!!"
In sfarsit, ajung la locul cu pricina, ma intorc in curte, mai stam inca 2 ore (durerile mele de burta nu conteneau cu nici un chip) si intr-un final apoteotic, inghetati bocna, ne vine randul. Nici nu mai conta ca imi era rau, ca era frig, era important ca faceam ce trebuie facut. Asa credeam noi.... caci dupa ce a durat 4 luni sa i se aprobe viza, aceasta fusese aprobata pe un nume gresit - respectiv ii confundasera numele cu prenumele. Drept pentru care ne-au spus politicos sa ne intoarcem noi in tara cu pricina, la autoritatile respective si sa luam procesul de la zero!
O experienta tare frustranta. Nu stiu cat de frustranta pare din poveste, dar a fost odios.
Ca fapt divers, la baia respectiva nu era hartie; si singurele hartii pe care le aveam in geanta erau hartile amanuntite ale bailor din casa cea noua, desenate de C., ca sa stiu cata faianta trebuie sa cumpar...
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!