Nou stil de viata (228)
Raspunsuri - Pagina 14
CRISCOSTY spune:
Neata! Bag si eu un ochi repejor pana nu plecam la cumparaturi.
La multi ani draga Andra! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi! Petrecere frumoasa azi
Ma striga baietii...o duminica placuta tuturor
Crys si Dany
danielag spune:
Buna dimineata!
Anda, La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita, langa cei dragi tie!
Azi e un pic mai cald, ies si eu in curand cu o prietena. Dupa care ne facem de cap cu un tiramisu pe care l-am facut aseara si care ne asteapta cuminte in frigider .
Va pup pe toate si va urez o duminica frumoasa!
Daniela
tumpi spune:
LA MULTI ANI! Anda, sa ai o zi minunata asa cum iti doresti,multa sanatate ca asta e cel mai important,restul vine de la sine
Tzuni ai fost de coma cu supa in catel de usturoi.
Roxa super cu supa,ador supa de ceapa,dar sa fie ceapa cat mai pasata.
Zuzi,bravos ca te ti de treaba.
Claudia,super ca plecati,cat de vase, le vanam de mult si vazusem oferta de cateva saptamani,dar abia ieri am ajuns si aveam sufletul cat un purice ca nu le mai
Carman,da, l-am luat sunt super multumita.
Marilena, Casa de Piatra,daca we asta a avut marele eveniment.
Si cum deja am baut cafeaua lasta de Tzuni ma duc sa mai pun de una, ca aseara am stat pana la 2 de am jucat tenis si bowling, am o febra musculara de nu se poate,dar nu ma las,azi tb sa-mi iau revansa la tenis unde ma bate tot timpul al meu,dar bine macar ca la bowling nu are nici o sansa, il fac KO.
revin....
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Tzuni spune:
Ce kapra sunt! Am uitat
Carina,la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita si implinita! Si te-astept sa ne povestesti ce meniu ai avut la petrecere!
Mephala,am fost de dimi la munca, abia ce m-am intors. Am fost cu tot cu Meri si daca am vazut-o in pro 10 minute, mare minune! S-a plimbat cu colegii, i-au pus desene animate, au cantat impreuna... iar eu mi-am facut treaba! Ce noroc am ca Meri e un copil asa de bun si de cuminte! DD, multumesc! ACum Meri-Meri doarme, ca dupa o zi de lucru. Iar cand se trezeste mergem in parc la joaca - ne intalnim cu alti copii. Iar seara acasa, cu matza si un film bun.
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
Eftimie C. spune:
LA MULTI ANI, Anda! Sa ne traiesi, sa ai parte numai de bucurii, sa fii iubita de dl tau si sa aveti parte de o viata frumoasa alaturi de Carina!
Multumim ca esti alaturi de noi pe subiect si ne indrumi spre atingerea telului!
Eftimie C. spune:
ok, se pare ca evadam in natura mai devreme decat am crezut...Pa!
O duminica frumoasa tuturor!
vikinga spune:
Ce faceti slabutelor! Ce sarbatoare e p'aici!ANDA la multi ani cu mult mult drag! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita! Gusta casa de piatra! Claudia nu am intrat pe site-ul lor, dar ma gindesc ca poate nu o mai fi pt vinzare imediata, poate e valabila peste 2-3 sapt. Uite ca nu-mi vine in cap acum rochia de care zici, nu mi-am comandat nimic pina acum, in primul rind din cauza kg, ca de ajung sub 68 deja trec la alta marime. Si acum ma uit dupa o toaleta mai sobra un picut, la sf lunii am un party mai scortos in hamburg si nu gasesc nimic care sa mearga. Dar mai am ceva timp. Ce chestie cu picaturile alea..eu incerc pe cit se poate sa nu folosesc deloc, ca nu mai scapi de ele chiar de e raceala dusa. de data asta am luat doar de vreo 3-4 ori si inca si acum trag. Nu mi s-a mai intimplat asa ceva. Nu-mi simt parfumul, nu simt gustul la mincare, nimic nimic! Nici macar picaturile de uleiuri de eucalipit si ce-or mai fi inauntru alea de s epun pe perna copiilor cind sunt raciti. Am facut ieri milchreis la copii si se pune si vanilie si ceva coaja de lamiie, nu am simtit nici cea mai fina aroma ori miros. Proba de fier o s afie sa miros gura ciinilor si cum is batrini mai ales la ala micu, e ceva horror!Tzuni o saptamina in lipsa Deliei tre sa stam cu ochii una pe alta:) Si zi asa deli slabuta rau, n-ai facut niste poze? Cred ca are un abdomen f frumos!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
yubi spune:
Buna ziua !Am aterizat si eu de la servici ,am mancat ca o vacuta si acum ma gandesc sa trag un pui de sau sa vad un film ,inca nu sunt hotarata.