Nou stil de viata (228)
Raspunsuri - Pagina 12
vikinga spune:
Buna fetelor:)Mi-am revenit eu repejor din pasa proasta in care cazusem numai ca ne-a luat o raceala cam pe toti, eu am folosit niste picaturi pt nas care m-au lasat fara miros.. mama ce nebunie fu:)) Eu care dupa sarcina cu nadja eram blocata la un simt olfactiv asemenea unui ciine:)). Nici acum nu-s cine stie ce de bine, am picat dintr-o extrema in alta ca de obicei. Problema a fost ca Nadja a facut kk noaptea, lucru extrem de rar la ea, dar acum ii apar niste maselute care o necajesc, sotzu' imi zice ca probabil are papmersul plin, eu miros si nu simt nimic, el insista eu la fel ca deh mi-s indaratnica la fel ca un catir si asa a ramas fata neschimbata vreo 4-5 ore, pina s-a trezit in plinsete grele. Normal saracuta a stat cu kk la fund pt ca ma-sa a fost capoasa, vai ce ciuda mi-a fost si imi este..a tras saracuta cu o iritatie urita, dar am tinut-o zilele astea la popoul gol si la juma de ora spalata si tinuta in aer cald la feon, pe urma creme la greu si acum e bine. Asa ca-s cam zombie acum, si popoul iritat si maselutele, am tot avut de treaba la tura de noapte.N-am mai intrat pe net ca trebuia sa stau serile mai aprope de ea si-mi luam cite o carte in pat.merg sa citesc din urma cite ceva, ultima oara apucasem sa citesc doar intrebarea lui Tumpi. Cartile le comand de la polirom, plata e cu visa, fara probleme, sunt 3 variante la trimitere, ultimele 2 pachete le-am primit prin posta normala neprioritara, ieftin si destul de rapid, vreo 8 zile. Asa ca totul e ok. Cind ai sa comanzi poti sa-mi zici, mai iti pot da ceva sfaturi ca sa platesti mai putin, de ex dupa 10 carti comandate la ei, devii membru clubului si ai reducere de 10% pt tot ce comanzi, mai sunt ofertele de 1€, poti gasi uneori chiar carti super extra mega la ofertele astea ter sa urmaresti in fiecare sapt, apoi cartile is ceva mai ieftioare decit de le-ai lua din germania. de ex il au pe Günther Grass la 10-15€ in fct de carte, iar pe aici sub 20-25€ nu gasesti nimic de la el. Asta asa un ex. Pe la urma la trimitere mai sunt niste tipuri. Difera in fct de nr de carti, la o carte poti plati aceeasi bani de transport cala 2 ori trei, ori la 5 carti la fel ca la 6 carti, iti zic eu cum sa faci cind e cazul.Merg sa mai citesc din urma.Colegele mele tot slabute sunt? va pupez pe amindoua.Zuzi esti la 90kg, marti abi astept sa te vad cu optzeci si ceva, bravo!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
CRISCOSTY spune:
Salutare! In primul rand, cu scuzele de rigoare urez si eu la multi ani Andrei! Sa fii sanatos si norocos! Laura, distractie placuta azi
Eu ma simt mai bine, dat tot nu scap definitiv de viroza asta...aveti grija fetelor, ca tare pacatoasa mai este. La servici m-am acomodat, este mult de lucru...dar imi place Imi pare rau ca nu mai pot intra asa des, imi este dor de voi.
Carmen, felicitari ptr. castigarea concursului V-ati hotarat ce va cumparati?
Tzuni, distractie placuta diseara la intalnire.
Delia, drum bun.
Colegutele mele...Zuzi, Rolo cum merge dieta? Zuzi, sunt sigura ca la urmatorul raport scazi sub 90, nu?
Mai revin...ma duc sa ma trantesc un pic in pat, pana nu se trezeste Dany. Pup toata gasca
Crys si Dany
tumpi spune:
Salutare,fete slabute si frumoase.
Multumesc de urari,din feiricie raceala nu m-a luat,cred ca oboseala isi spune cuvantul, oricum ieri cred ca numai ceai si biscuiti am mancat, efectiv nu puteam manca altceva.Doar la pranz ce am mancat supa cu galusti.
Azi sunt mai bine, ma doare tot corul, dar imi revin, am fost dimineata la un tur de magazine, cascat ochii, mai luat ceve si mirosit parfumuri.
La Oktoberfest,probabil voi ajunge maine.Azi daca reusesc sa-l urnesc pe al meu dupa ce se termina F1, as vrea sa mai trag o fuga in magazine ca am pus ochii pe niste vase si sper sa le mai gasesc.
In rest leneveala, desi azi e frumos afara,am profitat si am facut gratar,poate chiar imi intind sezlongul si stau putin sa ma incalzeasca soarele de toamna,desi f cald nu e, ador soarele de toamna.
Vik, merci de ponturi, am sa intru pe siteul lor si cand e sa comand, iti spun.
Anda, dar vad ca esti tare prinsa cu pregatirile pt maine, aveti multi invitati?
Sanatate multa tuturor bolnaviorilor.
Va urez o sambata placuta.
revin...
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
carina spune:
Salutare,
Andrei: La multi ani!!!
Va multumesc de urarile in avans.
Tumpi: avem invitati 8 adulti si 5 copii.
Pentru cine a intrebat de batoanele de cereale: inca nu au iesit cum vreau eu, asa ca mai incerc si va zic cand am gasit reteta.
Marilena: casa de piatra!
Azi am bucatarit de dimineata si inca mai am, dar ma bucur ca inca nu am dat nici un rateu. Sper sa apuc sa fac poze la toate si vi le arat poate pe post de idei pentru chefuri.
CarmenE: Esti o draguta.
Va urez sanatate voua si bebeilor care sunt bolnaviori si fug la treaba si sa mananc o supita.
Revin eu mai tarziu,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
CRISCOSTY spune:
Revenit...aprope am terminat si eu treaba pe ziua de azi..facut mancare, curat ca era ca la nebuni
Azi este ziua ce mare ptr. cuscra mea Marilena? Ce emotii o avea...draga noastra, sa fii fericita alaturi de Mara si olandez...casa de piatra Dabea astept sa revii sa ne povestesti tot si sa ne arati poze.
Tumpi, spor la cumparaturi.
Anda, spor la bucatarit.
Crys si Dany
roxana1974 spune:
Ciao gagiiiiiici
tocmai m-am intors de la wine tasting si tur de oras. am comis-o la greu, nici nu va mai pot explica...daca e doar odata sper sa nu mi se intample nimic.
Daniela, jur ca acasa nu am nici o problema, dar in delegatie nu are cne sa-mi dea mancarea pe care o cer eu fiindca de cele mai multe ori au comandat ei inainte pentru toti ca sa castige timp si atunci nu am putut sa ma tin de regim, altfel, jur ca nu am o problema chiar pe termen lung, sper eu forever. Orcum ai dreptate, sport + alimentatie controlata (dar eu nu am manct mult niciodata, ideea e ca tre sa o disociez dramatic) + masaj chiar ajuta! E bine ca inca sunt optimista, tineti-mi pumnii pe cand ajung acasa, eu dau raportul de data asta miercuri dimineata, cu permisiunea voastra.
Va pup dragelor, trebuie sa ma pregatesc, mergem imediat la...cina nu cred ca mai pot manca ceva, nu vreau sa-mi bat joc de mine in halul ala io ma intreb cum de exista si nemti slabi
Roxa-boxa
Zuzilici spune:
Buna dimineatza si de la mine.
In primul rand menul de ieri:
MD - strguri si-o pruna + Cafea
P - salata verde (ardei, avocado, rosie, morcov) cu tuna
C - salata verde cu avocado + ardei
Azi de cum m-am trezit m-am apucat de treaba. Deja am spalat 2 masini de rufe, una am si uscat-o si strans-o (asezate lucrurile in dulap), Am dat cu aspiratoru, sters pe jos, spalat baile si geamurile din dormitoare.
Apoi mi-am luat micul dejun. Salata de avocado + branza feta o feliuta (50 gr.) + o rosie + 5 buc de peste marinat (100 calorii)
P - peste cu mamaliga si mujdei de usturoi.Pe-al meuu cred ca-l fac la cuptor cu lamaie sau daca are Gabi timp imi da si mie reteta de chiftelute la cuptor. Ma tenteaza.
Acum sunt cam obosita dar am sa merg sa citesc din urma.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Eftimie C. spune:
Buna seara dragele mele!
Gata treaba si bucatareala.De-acuma incingem petrecerea , ca doar trebuie sa fim si noi alaturi de Gusta
Cris, Tumpi multa sanatate!Si eu ma feresc de viroza mai ales ca ne-au anuntat la servici ca vom face vaccinul antigripal si nu am voie sa fiu racita in aceasta perioada.
Anda spor la pregateli...Sa stii ca ceea ce am spus a fost din suflet si imi doresc sa ma ambitionez si sa-ti urmez exemplul
Delia, Roxana eu in locul vostru as pune de-o intalneala acasa la Anda...asa e asigurata si masa si petrecerea si intalnirea voastra in 3
Vikinga Nadja mica si bolnavica.Stai linistita, se mai intampla si la alte mame.
Zuzilici nota 10 pentru ambitie si pentru meniu.Abia astept raportul tau de marti.Pacat ca nu m-am inscris cu voi in echipa...ca vaz' ca aveti mare chef de castig
Tzuni spune:
Oooooo, Vikinga, uelcom bec! Si bine ca esti mai bine! Sanatate micutzei! De cand nu ne-ai mai scris io am ajuns la 56 de kile si m-am inscris la Miss World Mi-a fost dor de tine!
Gusta oare acum e in pragul "noptii nuntii"?
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog
tumpi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tzuni Oooooo, Vikinga, uelcom bec! Si bine ca esti mai bine! Sanatate micutzei! De cand nu ne-ai mai scris io am ajuns la 56 de kile si m-am inscris la Miss World Mi-a fost dor de tine! Gusta oare acum e in pragul "noptii nuntii"? Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog |
Avem Miss, avem Miss
Am venit acasa acum juma de ora,ca azi nu am mai umblat de mult.Dar sunt fericita, ca mi-am luat parfum, am resuti sa-mi vasele pe care le voiam(daca nu le mai gaseam puteam sa spun ca-s ghinionista), de mult le vanam si acum am gasit o super oferta, reducere de la 242E la 47E.Lumea spune ca-s dilie ce-mi mai trebuiesc oale,da cand sunt astfel de oferte nu prea zic pass, plus ca ce aveam momentan, sunt luate de al meu acum 4 ani si nu pot spune ca erau super calitate,deh barbatii si oalele, baba si mitraliera.
Cum e e we la mine meniul e putin cidatel, adica dimineata o omleta si o cana mare de ceai alb.O cafea
Pranz: piure de cartofi cu o friptura de porc pe gratar
Cina:mancare vietnameza
Anda, petrecere frumoasa maine.
Crys sanatate in continuare.
Pupici si numai bine la retul fetelor, acum ma retrag sa fac o partida de tenis sau bowling cu al meu
Ne auzim dimineata la cafea, sa o pastrati calda si pt mine.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)