Nou stil de viata (228)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

La Multi Ani! Andrei.Sa ai parte de lucruri frumoase si o viata incununata cu reusite.
Laura, sa-ti traiasca baiatul, sa va bucurati de el.
Am intrat scurt sa felicit sarbatoritul si nu prea stau.Sunt super obosita, imi e un frig de mor, am bagat la greu ceaiuri,supa calda,dar nimic,asa ca am sa ma retrag vreo juma de ora langa pitica mea mica pana plec la munca iara.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Anky, un pasaroi cu muschii bine definiti, .

Tumpi, iti da tarcoale vreo raceala?

Carmen cu Iustin si Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Ok! Am ajuns si la munca si cum nu e nimeni pe-aici chiar daca sunt busy imi permit o pauza ca sa va citesc si scriu.

MamicaDulce zau daca te inteleg? Cum de nu i-ai dat lui Marc mere proaspete din copac pana acum? Zau asa. Eu ma plimb cu isabella prin parc si mai sunt meri salbatici (foaret mici) si nu i-a scapat unul Isabellei. De multe ori cand vreau sa-i dau un mar normal de la magazin nu-l mai vrea. Il vrea pe cel din parc. Am sa modific raportul tau azi sau in weekend daca n-am timp.

Roxana cat stai in delegatie? Sau e doar de o zi? Distractie placuta cu Delia la gym.

Anky, Daniela multumesc pentru debaterea avuta. Si va rog, continuati ...cine-i interesat are ce invata din ea.

Anda m-ar tenta si pe mine reteta de baton de cereale de care pomeneai ieri, cred? Daca ai preparat-o o pui pe blog? In rst, mersi de intrebare sunt bine. Umflata si cu rusii pe cap. Dar scap eu de ei, nu?

Tzuni cum le gasesti tu numai pe-astea bune de mancat sa fie si bune la slabit? Imi pare rau ca ai sefi mitocani, pacat.

ANDREI, sa fii sanatos, fericit si norocos. Laura perecere frumoasa si te-asteptam cu ceva poze.

Tumpi sper sa nu fie raceala , frigul care-l ai in tine.

Yubi spor la paine. Deja-mi miroase a paine calda.

Eu aseara am plecat hai-hui prin oras , pe jos vreo ora. Pas alert binenteles. Incerc sa ma mai bucur de vremea frumoasa ca tare mi-e ca o sa plang dupa ea in cateva zile-saptamani.
Va urez un weekend placut si ne mei vorbim noi, azi, maine.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Pina la urma am iesit afara, nu de alta dar trebuia sa mai cumpar una-alta sa am pe tren miine. E vorba de mincare, se intelege, nu?

Carmen, ca sa vezi, azi noapte l-am visat pe profu' de literatura engleza, subiectul meu preferat. Era cu spatele si mergea repede, probabil stia ca vin eu din urma.

Yubi, spor la facut piine.

Zuzi, servici usor.

Va pup, ma duc sa fac bagajul.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna seara, doamne dragi!

Zuzi, imi place ca te tii de treaba ! Ce bine ca la tine e inca timp frumos... pe aici e frig rau.

Tzuni, ca tot vad la ce ore ne scrii , mi-am adus aminte ca citeam de curand de efectul privarii de somn asupra metabolismului. Imi inchipui ca tu recuperezi intr-un fel sau altul, si daca nu, uite un motiv important: existenta unui hormon care regleaza apetitul si metabolismul si care e denumit in engleza leptin (in romana ar fi leptina?; n-am gasit in dictionar cum s-ar traduce). Cercetari recente au aratat ca privarea de somn poate provoca obezitate printr-o crestere a altui hormon, numit ghrelin. Cresterea hormonului ghrelin duce la scaderea hormonului leptin si la cresterea apetitului. Pentru mai multe detalii, puteti intra pe link-urile din wikipedia, unde gasiti mai multe informatii interesante.

Ma opresc deocamdata aici, m-a sunat o prietena ca vine sa ma ia la plimbare prin magazine (nu de alta, dar afara e prea frig sa ne plimbam ).

Va pup pe toate si va doresc o seara frumoasa.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Hallo si de la mine

Andrei. Sa cresti mare si voinic

Anda. Sa fi fericita alaturi de cei dragi si sa ai parte numai de bucuri in viata¨

(iti zic mai repede ca nu stiu daca apuc sa intru in week-end)

Delia drum bun si sa vezi multe locuri frumoase si sa faci poze

Eu merg sa fap de papa: pulpe de pui dezosate, salata de varza cu morcovi, brocoli

Va doresc si eu week-end placut

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Dragelor, v-am pupat , ne revedem peste o saptamina. Lipsesc de la raportul de saptamina viitoare pentru ca n-o sa am acces nici la calculator si nici la cintar.

tuturor sarbatoritilor, Anda, Rana (Luna) si Robert Alexander (Liris).

Roxa-boxa, Anda, sper sa ne vedem in Cluj cu bine.
Roxa, iesim vineri seara in oras, cum sa nu.

Weekend placut!

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut!
Carmen, pai dimineata vreau sa merg sa-i caut cizme lui Marc, apoi pana la soacra-mea ca e magazinul in apropiere, apoi avem inot, si apoi fotbal da acolo se duce barbatu-meu...si vreau sa ma mut de aici ca m-am saturat de toti tampitzii, imi caut casa la sat sa nu mai am vecini deloc, imi fac un gard inalt sa nu vad pe nimeni si sper sa fim sanatosi si fericiti!
Si eu mai visez cateodata ca sunt la scoala, ba ma asculta diriga (profa de romana) ba profu de istorie!

pupici la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

La Multi Ani! Andrei, sa fii sanatos, voios si norocos. TLaura sa-ti traiasca baiatul si sa va bucurati de el

zuzilici sa te auda Dumnezeu!
Tzuni intr-adevar, strugurii si prunele sunt fructe cu aport mare de fructoza, dar daca mananci numai fructe este ok. Si nu mananc kilograme. De exemplu, pe zi mananc cam 2 mere, 6 prune si vreo 2 ciorchine de struguri. De ingrasat nu ma ingras, dar nici nu slabesc foarte mult, cel mult stagnez.
Delia distractie placuta si asteptam poze. Sa ai vreme frumoasa.

Va doresc un week-end cat mai placut, insorit (daca e posibil) si calduros.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Desteptareaaaaaaaa !!!!!!

V-am pregatit micul dejun, ceaiul si cafelele!
Azi gatesc peste si cartofi la cuptor.
Iar diseara merg la o intalnire.

Danielag, sa stii ca de cand am inceput munca, simt ca nu se mai prind asa kilogramele de mine. De fapt, io m-am ingrasat de cand am luat-o pe Meri si asta pt ca am muncit mai putin si-am stat mai mult pe-acasa.

Mephala, nu te mai mira de cat muncesc eu. Voi, unele, munciti de trei ori cat mine, casatorite fiind! De admirat e Gabrielama, care dincolo de familie, gatit, plimbari si activitati cu copilul, are si o cariera demna de toata invidia!

Vikingo, hai la o vorba, scoate capul din frigider!

Carolinah, io zilnic sunt si imi impun sa fiu fericita. Exista si zile mai posomorate, dar mai rar.

Revin. Gatesc. Si-am pus haine la spalat. Mooooooama, ce gospodina sunt! Numa buna de maritat!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput