Help...fire rebele nu mai stiu ce sa ma fac cu ele
Fetelor is asa de suparata....am o gramada de fire rebele care mi se ridica, se electrizeaza desupra parului si sta ca naiba citeodata am niste antene in sus care nu le pot linisti cu nimic. Mi-am luat ceara de par la recomandarile unei coafeze, am tot intrebat persoane de specialitate care mi-au recomandat ceva ser de virfuri, o idee parca se mai linistesc dar a 2 zi e la fel si imbicseste parul . Mai merge daca il intind cu placa dar imi e frica sa nu se arda.... Parul imi cade de cind ma stiu si astea par a fi firele f scurte care se regenereaza.... dar totusi o solutie????????
Raspunsuri
Delidana spune:
Ce fel de pieptan folosesti? Aveam si eu problema asta cind foloseam pieptan de plastic - acum folosesc unul cu dinti de lemn (cu peria dau mai rar prin par pentru ca am firul destul de subtire si se incilceste foarte repede). Evita bluzele sintetice, astea cind le tragi pe cap iti ridica tot parul...
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Angelinne spune:
De plastic am cu dintii rari, mai folosesc si peria , uneori ma piaptan cu peria aia de intins parul ...unde ai gasit piaptan de lemn?
Delidana spune:
Sincer nu mai stiu de unde l-am cumparat ca il am de ceva vreme - il spal cind se murdareste si sint foarte multumita de el. Incearca pe la magazine cu produse pentru par, prin mall-uri, etc.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
teo1970 spune:
am auzit ca mai conteaza si fata de perna pe care dormi, adica sa nu fie din material sintetic sau amestec cu sintetic - ca electrizeaza parul; cel mai bine e sa ai o fata de perna din material natural: bumbac, matase mai ales
ma gindisem si eu sa-mi iau niste matase sa-mi fac 1-2 fete de perna pt mine (si sa le pun practic peste lenjeria de pat), dar pina acum nu m-am invrednicit
Angelinne spune:
Am descoperit produsele de la Tony @Guy si stiu ca sunt f bune,,,o sa iau un anti-fizz!
crinuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Angelinne Am descoperit produsele de la Tony @Guy si stiu ca sunt f bune,,,o sa iau un anti-fizz! Angelinne |
Si eu folosesc produsele de la Tony&Guy. Sunt foarte bune.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
crinuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Angelinne Serios..ce ai folosit? sa imi spui si mie.... ce merita macar. Angelinne |
Io am incercat pana acum sampon si balsam, dar intentionez sa iau cam tot ce au.
Din ceea ce am discutat si cu altii, sunt super, in special guma aia..., nu stiu cum se numeste.
Cred ca aia ti-ar trebui tie. E intr-o cutie mica, si costa vreo 50 Ron parca..
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Angelinne spune:
anti frizz? oare de ala zici? e ca un ser cred nu ca o guma....eu stiu cine aduce produsele in tara si chiar sunt din bucuresti...