Ce parfumuri va plac ? (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui camelia_daniela

Fetelor vreau sa imi comand si eu niste testere ....
O sa iau acum www.fragrancex.com/products/_cid_Perfume-am-lid_S-am-pid_63498Wproducts.html" target="_blank"> Esteee Lauder - Sensuous (nu e tester, e mini EDP) ...
De unde as mai putea comanda testere oare?

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Te referi la mostre? Te duci pe site si la "search" scrii "sample" sau "vial" si iti apar si produsele care au mostra, uite www.fragrancex.com/search/_stext_samplesearch_results.html" target="_blank">aici cele de pe site-ul cu transport gratuit. din pacate nu gasesc mostre la ce as vrea eu, am vazut pe un alt site si deja s-au vandut (site-ul respectiv nu livreaza in Ro, trebuie luate prin intermediar care nu percepe nimic in plus pt mostre si mini parfumuri, dar nu pot sa comand doar mostre)

Sali, nu gasesc mostra de 0,o6 oz, dar mai caut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Gataaaaaaaaa... am bagat comanda azi ! Doamne ajuta!
Am luat www.fragrantica.com/perfume/Versace/Crystal-Noir-631.html" target="_blank">Crystal Noir, Gucci - www.fragrantica.com/perfume/Gucci/Gucci-Eau-de-Parfum-684.html" target="_blank"> Gucci Eauu de Parfume (pentru sora-mea), Alexander McQueen - www.fragrantica.com/perfume/Alexander-McQueen/Kingdom-1195.html" target="_blank">Kingdom, si tester de Alien si Alexander McQueen - www.fragrantica.com/perfume/Alexander-McQueen/My-Queen-1294.html" target="_blank">My Queen si mostra www.fragrantica.com/perfume/Estee-Lauder/Sensuous-2938.html" target="_blank"> Estee Lauder - Sensuous

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Salutare fete imparfumate.
Am fost azi la o tura de mirosit parfumuri.
Am mirositIncredible Me Escana, interesant, dar nu mi se pare ca persista,au trecut cam 3 ore de cand m-am dat si e destul de pe duca.
Ce mi-au placut si persista sunt MAGNIFIQUE Lancome,
Jasmin Noir Bvlgari si Féerie Van Cleef & Arpels.Daca as putea mi le-as lua pe toate,acum sa vad care va prima.Oricumi luni imi ajunge Wish-ul si apoi vedem care pica

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tumpi

Salutare fete imparfumate.
Am fost azi la o tura de mirosit parfumuri.
Am mirositIncredible Me Escana, interesant, dar nu mi se pare ca persista,au trecut cam 3 ore de cand m-am dat si e destul de pe duca.
Ce mi-au placut si persista sunt MAGNIFIQUE Lancome,
Jasmin Noir Bvlgari si Féerie Van Cleef & Arpels.Daca as putea mi le-as lua pe toate,acum sa vad care va prima.Oricumi luni imi ajunge Wish-ul si apoi vedem care pica

tumpi, nu mi-ai spus ca mergi la mirosit ca te rugam sa mirosi cateva parfumuri si pentru mine
Si mie imi place Wish, dar mai mult Casmir, le folosesc toamna/iarna.

Mergi la inceput

Uitasem sa va intreb ... pana la urma exista JPG - Classique in varianta EDP? Caut de am innebunit si nu gasesc decat EDT... mai astept putin, ca voiam sa-l iau acum ! Asa de rau imi pare !!!!

Mergi la inceput

Citat:

Uitasem sa va intreb ... pana la urma exista JPG - Classique in varianta EDP? Caut de am innebunit si nu gasesc decat EDT... mai astept putin, ca voiam sa-l iau acum ! Asa de rau imi pare !!!!

Desigur, exista. Eu l-am luat de pe esentedelux, 100 ml, EDP. Dar de cand mi-au adus mie nu au mai gasit decat EDT. E absolut superb Classique, imi place enooorm.
Sper sa-l gasesti in varianta EDP, daca nu folosesti mai mult si mai des EDT

Revin, l-am gasit www.beautyencounter.com/3423470470130.html?synertech" target="_blank">aici, dar e la 5o ml, poti sa-l iei prin intermediar, ti-am explicat pe PM.Mai insista la esente sa-l gaseasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

tumpi, nu mi-ai spus ca mergi la mirosit ca te rugam sa mirosi cateva parfumuri si pentru mine

Hehe, daca stiam.Oricum in seara asta am fost si mi-am luat Wish-ul, se pare ca nu a mai trebuit sa astept pana luni.Am mai mirosit si barbatesti ca i-am luat si sotului cate ceva.Acum astept sa vad ce gasesc din ce am mirosit azi si mi-a placut.
Dana,acum fara gluma spune ce vrei sa miros si miros, poate asa mai gasesc ceva si pt mine

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Desigur, exista. Eu l-am luat de pe esentedelux, 100 ml, EDP. Dar de cand mi-au adus mie nu au mai gasit decat EDT. E absolut superb Classique, imi place enooorm.

Revin, l-am gasit www.beautyencounter.com/3423470470130.html?synertech" target="_blank">aici, dar e la 5o ml, poti sa-l iei prin intermediar, ti-am explicat pe PM.Mai insista la esente sa-l gaseasca

Dana, multumesc! O sa-l comand aici, dar deocamdata astept sa-mi vina comanda de pe fragrancex.com!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tumpi

Citat:

Hehe, daca stiam.Oricum in seara asta am fost si mi-am luat Wish-ul, se pare ca nu a mai trebuit sa astept pana luni.Am mai mirosit si barbatesti ca i-am luat si sotului cate ceva.Acum astept sa vad ce gasesc din ce am mirosit azi si mi-a placut.
Dana,acum fara gluma spune ce vrei sa miros si miros, poate asa mai gasesc ceva si pt mine

Multumesc

Am o lista cu parfumuri pe care nu am unde sa le miros
Sunt curioasa cum e Flowerbomb si Flowerbomb Extreme de la Viktor & Rolf, care dintre ele e mai dulce First si si First Love de la Van Cleef & Arpels, 24 Faubourg Hermes, Prada si Prada Tendre, Agent Provocateur si Agent Provocateur Maitresse, la toate varianta apa de parfum.
Tot de la Chopard ai incercat Madness EDP? Si de asta sunt curioasa cum e
Si mai sunt cateva, dar nu vreau sa te sperii de lista mea kilometrica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noa spune:

[/quote]

Danamiha, din cat am citit eu mesajele tale, se pare ca semanam mult la gusturi in materie de parfumuri.Si mie- mi place la nebunie JPG- Classique,e parfumul care mi-a placut(pana la ora actuala) cel mai mult mirosit pe o alta persoana.Pur si simplu ma invaluia, vorbeam cu persoana respectiva si nu mai puteam sa fiu atenta la conversatie, atat de mult imi placea parfumul si ma gandeam ce-o fi.Bineinteles ca pana la urma am intrebat-o si mi l-am luat. Acum insa dupa 3 "conserve",am simtit nevoia sa trec pe ceva mai "light"si folosesc "Light Blue"(Dolce Gabana).Dar sunt sigura ca ma voi reintoarce la JPG.
As vrea sa te intreb, cum ti se pare "Hypnose" de la Lancome?(daca-l stii, bineinteles).Am vazut ca-ti place si "Allure Sensuele", la fel si mie, deci avem cam aceleasi gusturi.L-am primit si nu am apucat sa merg sa-l testez asa ca n-am curaj sa-l desfac.
Multumesc!

POZE , www.onetruemedia.com/my_shared?z=2ea770fc03cbe39a34ff7d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Ioana, minunea mea...
M-am facut mare!

Mergi la inceput