va rog dak o cunoaste cineva , sa imi raspunda . am avut parte de intamplari neplacute din partea unor " medici "( am pierdut o sarcina la 23 de saptamani ) si as vrea acum sa nu mai trec prin acelasi lucru.au fost si mai multe lucruri care m-au facut sa imi fie frik de medici dar prefer sa nu imi amintesc....
nu personal. Dar am auzit de bine, cat am fost internata la Titan. Mai cauta subiecte discutate pe tema "spitalul Sf Imparati Constantin si Elena" sa vezi recomandari de doctori. Eu iti pot da vreo 3 de acolo.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Am facut un consult si o eco cu d-na Bernevic in timpul sarcinii si chiar mi-a placut, e deschisa si explicativa .... eram trimisa de dr mea special la ea (bine sunt si colege la acelasi spital)... asa ca trage singura concluziile... plus ca poti face eco in spital ori gratis ori la un pret de nimic... si au un super aparat ............
eu am nascut cu ea pe 10 aprilie, anul acesta. daca vrei amanunte astept pm. nu le voi mai face public, sper sa nu te superi...
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
am incercat sa iti dau PM dar imi zice k nu primesti . trimite-mi , te rog ce stii despre ea ( og.anna@yahoo.com )
cred ca din cauza ca esti moderata...am primit mail si ti-am dat reply...sper din toata inima ca ai primit...ca am scris un volum intreg, minut cu minut si nu cred ca mai am puterea sa o fac:)) da un semn pls daca ai primit meajul meu, te astept sa vb si pe mess. acelasi ID.
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
ADEVARATA MEA FATZA!!! INVITATIE LA VALS - IN CAMARA