Cu ce sa asortez?
Buna fetelor,
Eu si moda suntem un pic cam paralele, ne intersectam din cand in cand, in consecinta am nevoie de un sfat:
La insistentele sotului , ca sa mai schimb monocromia garderobei mi-am luat un paltonas de culoarea plamanului (sper ca am nimerit-o )si nu stiu cu ce alte culori sa il asortez.
Astept orice sugestie- maine trebuie sa merg la cumparaturi.
Va multumesc,
Flavia
Raspunsuri
ionica spune:
mai degraba cuoarea caisei coapte?
Daca esti satena cu culoarea pielii alba si ochii caprui, felicitari ,ai ales o culoare din paleta ta cromatica.
In general aceasta culoare se poate combina cu culori de pamant si nume; MARO,BEJ avand in vedere ca este un palton, poti jongla cu culorile accesoriilor, cizmele sau geanta.
Sophia 2ani
+12
rory76 spune:
Mie combinatiile cu maron si bej mi se par prea batranicioase pentru oricine. Eu una as alege culori vii, puternice pentru accesorii. Cu culoarea paltonului tau merge albastrul cobalt, movul puternic, verdele smarald,oricum nu roz, nu galben, argintiu sau auriu,alb...astea nu. Acum nu stiu cat de multe accesorii o sa gasesti in culorile astea, dar incearca! Succes!Dar tu la ce combinatii te-ai gandit?
"sky is the limit!"
squirrel spune:
Multumesc fetelor,
Culoarea paltonasului e un roz (dar nu chiar roz-roz) pal. Multumesc pentru ca voi v-ati gandit la accesorii, recunosc ca eu asa departe nu m-am gandit, ma intereseaza in primul rand culoarea fustei/pantalonilor, scuze ca am uitat sa specific. Mie in afata de negru nu mi-a trecut nimic prin cap.
Cu drag,
Flavia
ionica spune:
Rory,
Avand in vedere mesajul lui,squirrel, nu am putut sa-i recomand culori atat de indraznete,avand in vedere ca ea si-a cumparat din prima un palton cu o culoare roz pal, sunt convinsa ca in garderopa ei se afla mult,maro,bej,negru si gri.
Iar bej si maro nu mi se par culori batrancioase,poate destul de greu de obtinut un stil daca nu ai experienta.
Citat: |
citat din mesajul lui rory76 Mie combinatiile cu maron si bej mi se par prea batranicioase pentru oricine. Eu una as alege culori vii, puternice pentru accesorii. Cu culoarea paltonului tau merge albastrul cobalt, movul puternic, verdele smarald,oricum nu roz, nu galben, argintiu sau auriu,alb...astea nu. Acum nu stiu cat de multe accesorii o sa gasesti in culorile astea, dar incearca! Succes!Dar tu la ce combinatii te-ai gandit? "sky is the limit!" |
Sophia 2ani
+12
Carrye spune:
Eu sunt fan maron! Sunt blonda cu ochii albastri si mi se pare ca negrul este pentru doliu, nu va suparati pe mine, insa maron este o culoare foarte misto mai ales pentru blonde. Si am 25 ani.
Mie nu mi se pare o asa mare problema de culoare. Marea majoritate se cramponeaza in culori si nu stiu sa asorteze materialele. Ca oricine poate sa invete ca x culoare se potriveste cu y insa cand vad femei care cred ca s-au imbracat bine doar ca s-au asortat cromatic...
Sfatul meu este sa il porti cu ce simti tu ca se potriveste mai ales din punctul de vedere al stilului tau vestimentar. Nu incerca o schimbare majora, pentru ca se va vedea pe tine. Fa pasi mici dar siguri. Profita ca a inceput un nou sezon si vezi ce ti se potriveste. Noi nu te cunoastem, nu putem sa iti spunem sa porti o anumita culoare mai ales ca nu stim ce trasaturi ai.
energy79 spune:
si eu am un paltonas roz,dar nu e prea pal,mai degraba roz murdar si nu mi se pare deloc problematic.se asorteaza f bine si usor cu gri,maro(ador combinatia roz-maro),negru,mov.asta pt ca banuiesc ca nu te aventurezi la culori stridente la incaltaminte si accesorii.
http://i19.tinypic.com/87kqdcg.jpg