Shoppaholicele Redouto-masochiste (126)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucadiana spune:

ma pun si eu la somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinam

Aissa ai inytrebat la inceputul capitolului de termometru, da ala este, da sa stii ca gasesti ai la noi in farmacii la preturi comparative.

Mie mi-ati stricat ziua cu vestea asta cu lr.ro deja ma gandeam in noiembrie sa fac comenzi pt cadouri de craciun, adika nu o sa mai am de unde lua copilului geci de 10 euro?? si plovere pt mine de 5 euro? nu se poate, nu am mai fost in magazinele de haine de la noi de multa vreme, o sa am un soc cand o sa vad preturile.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Hai, mai, ca nu-i chiar asa. N-om gasi noi la 1-10 euro, dar sunt si in magazinele din RO haine dragute de copii si convenabile ca pret. In plus, le iei pe vazute si/sau probate. Pt mine a fost mai facil asa ca nu prea am timp sa merg prin magazine. Dar tot raul sre bine ca, de cand cu LR, nu am mai fost sa-mi iau haine iar de pe LR am luat numai prostii. Mai bine mai dau putin in plus, dar macar sunt multumita de ce am luat. Asta ca sa ridic si eu moralul. Eu le-am scris si i-am intrebat ce se intampla din noiembrie.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Buna dimineata!
Va astept la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Buna dimineata!

Mey io dimineata am stat 20 de minute sub dush si m-am certat cu LR(in mintea mea evident) , phuuu cum a trecut timpul si cum "eu cetatean al UE am dreptul sa cumpar de unde vreau eu nu de unde imi impun altii hehehhe " acum e drept ca nimeni nu ne obliga sa cumparam de la LR.ro dar totusi.... unde mai fac eu terapie prin shopping cu bani putini? si uite asa am intarziat la munca

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

'neata!

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

buna dimineata!!!fetelor,m-ati pus pe ganduri...tocmai cand am mai reusit si eu sa iau cate ceva fara sa fac gauri uriase in buget ...ce sa mai comentez,am ramas fara cuvinte...m-au pierdut si pe mine,ca din Ro nu am de gand sa comand,e tot aia daca iau de pe ocazii.ro pantaloni barbatesti 3/4 care pe redoute erau 1E si aici destul de mult..sau alte cele ,ca am recunoscut o multime de chestii.
pacat,,,,,

david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Buna dimineata! intru intr-o sedinta..revin cat pot de repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

neatza!

intre timp m-am mai gandit si eu pt noi nu-i pb ca luam de la promoddeci...mare pierdere

mai nasol e pt copii si soti

36+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

buna dimineata, multumesc pt

Grecia-Lefkada2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

neata si eu...

Nushu, frumoasa semnatura ai.

, mamica de David (24.04.2007)
BOB