Mamici de oct.-nov. 2003- partea a 9 a

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu spune:

Buna fetelor,
L-a noi o zi s-a mai racorit, chiar in tricou a fost rece, si a fost bine dar a venit din nou caldura.
Zilele astea am fost foarte intoarsa. De luni Melany merge la camin si ca orice mamica am avut un nod in stomac. Se pare ca nu a plins tare mult dupa noi dar parca s-a schimbat, ea nu era pupacioasa dar acum a devenit. Pe linga asta ieri a fost ziua ei siimi aminteam cum a fost acum 2 ani. Cele care sinteti departe de ai vostri. Eu zic ca zilele noastre de nastere mai trec cumva dar parca a lui Melany a trecut asa de greu. N-au sunat prietenii si au felicitat-o dar parca ne-a lipsit familia, cu toate ca am cumparat un tortulet (ea nu e cu dulcurile deloc) si am facut poze. Dar v-am zapacit cu problema mea.
Theiuta, in legatura cu prietenele tale, e clar invidie din partea loc. Asa am patit si eu, si cum al doilea copil a venit asa de repede ma tot iau ca, cum o sa ma descurc singura cu 2 bebeii. Eu zic ca nu sint nici prima nici ultima. Sa stii ca si as fi asteptat ceva din partea prietenilor cind vin la noi.
Inafara de nodul in git care il am in rest ma simt inca bine. Chiar imi vine sa ma duc sa ma plimb dar e cald. Bebe misca. Ma tot gindesc ca Melany nu misca asa tare dar acuma nu sta o clipa in loc, atunci cum va fi Brian, va fi mai linistit pt ca iti face portia de miscat acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleur spune:

Buna mamicile!
N-am putut intra doua zile pe site,nu stiu de ce,vad ca voi ati mai postat,inseamna ca a fost de la mine.
Luni am fost si eu la control si mi-au gasit presiunea sangelui f mare,plus mainile ca butucii asa ca m-au chemat si vineri ca sa-mi faca analiza urinii (daca astia-mi fac analize de la ei putere inseamna ca e ceva serios).Din cate stiu asta ar fi semn de pre-eclampsie si singurul remediu e repaus la pat, daca presiunea nu scade atunci se induce nasterea caci bb nu mai e alimentat cu oxigen.Sper ca o mai duc cel putin o sapt ca sa faca bb 37 de sapt,sa fie cam la termen.Am pus-o si eu la spartu' targului!Dar vineri o sa stiu sigur despre ce e vorba.
Laura,nici eu nu mai am rabdare,numar zilele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Fleur, iti doresc multa sanatate, stai cuminte si mai tine-l pe bebe inca o saptamana. Eu am nascut prima data la 38 de sapt, asa ca esti ok. Bagajelul e pregatit? N-am putut intra pe web prin reclama mascata//avertizare ci numai prin desprecopii.com. Banuiesc ca au avut ceva probleme.

Sanatate la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Fetelor, multumesc mult pentru raspunsuri si nu pentru ca mi-ati dat dreptate , ci pentru ca v-ati batut caputul si mi-ati confirmat dreptul de a ma simti frustrata.

In fine...eu am cam 36 saptamini, azi am fost la echo si mi s-a spus ca baietelul are cca. 3 kg, dar ca are diametrul capusorului cam mare (100mm) si, deci s-ar putea sa nu iasa pe cale naturala.Eu, in sinea mea, m-am bucurat f. mult pentru ca nu-mi doresc nastere naturala.Ati auzit de cezariene pe motiv ca, bebele are capul mare si bazinul mamei este mai ingust?Mi se pare ca se fac masuratori si abia apoi se decide, nu-i asa?Sa vad ce zice si ginecologul, luni.

Oricum, s-ar prea putea sa fiu o mamica de septembrie, fiindca mi-a zis ca placenta prezinta calcifieri(am inteles ca este pe cale de imbatrinire)si, deci, sa ma astept ca dupa 20 septembrie ...In fine va mai tin eu la curent.

Nu prea mai pot sa respir, mai ales ca sufar si de rinita alergica, care si-a facut de cap toata sarcina si dupa ce ca bietii mei plamini functioneaza la 50% din capacitate, presati fiind de uter, mi se mai infunda si narile.Noroc cu Bixtonimul!

Bebe apasa pe toate cele, dar este destul de ridicat si de aceea apasa si pe stomac:alta dragalasenie!

Voi ce mai faceti, "micutelor" de octombrie-noiembrie?
Mi-e dor de voi1Scrieti!

Theiuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Ce-ati patit burtici? Nu va mai idnemnati la scris? Pana la urma nu mai ramane nimeni pe subiectul asta de discutii. Nimic noua de raportat la noi, doar ca ma simt din ce in ce mai grea si mare. Totul a devenit un efort.

Bubu, Melany trece printr-o perioada de adaptare cu gradinita, nu e cazul sa-ti faci probleme. Intr-o luna cred ca va fii ok cu copiii si cu toate. Am trecut si noi prin asta, iar acuma ca e la scoala (azi a inceput cl II-a) s-a suparat cand a luat vacanta si s-a bucurat ca s-a dus inapoi.

Mai scrieti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia2 spune:

Dragi mamici,

Maine sunt nasica; voi boteza o beblusa de 4 kg si varsta de o luna.
Va dati seama ce nasica voi fi cu ditamai burtoiul si nu mai spun cat de greu este sa stau in picioare! Deja am spus tatalui sa vorbeasca cu preotul sa pot sta si pe scaun daca nu pot sta in picioare.
In rest m-am pregatit cu tot ce-mi trebuie si sunt bucuroasa ca maine voi crestina o fetita; este a doua fetita pe care o botez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleur spune:

Buna mamici!
Chiar ca ne-am puturosit de tot...Eu n-am avut internet cateva zile deci am o scuza.
Am fost vineri la control , presiunea mi-a mai scazut iar analiza urinii a iesit buna deci o mai duc.Dar deja nu mai am rabdare,gatul ma arde ingrozitor orice as manca,cu dormitul stau rau de tot,mainile imi amortesc si cu greu le pot folosi...cred ca ultimile saptamani sunt cele mai grele.Si abia astept sa-mi vad puiul cu toate ca ,uneori, ma apuca o frica teribila de nastere.
Lucia,sa-ti traiasca finele si distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melinda spune:

Dragele mele!

Am ajuns si eu pe aici, din nou, cu greu. Se pare ca bebe vrea sa vina pe lume mai repede. Am membrana fisurata si de dupa masa vedem dupa control incotro ne vom indrepta.
Eu va doresc numai bine si sarcina usoara in continuare, nastere cat mai usoara si putere cat mai multa.
Dumnezeu sa va dea putere, sanatate si numai bucurii.

Cand revin promit sa dau un semn de viata.

Va pup pe toate
Mel

Mergi la inceput