MANCARIMI ZONA GENITALA!!!!!!!!ajutorrr
Raspunsuri - Pagina 4
aliki4god spune:
Scuze Ionica daca te-am deranjat cu sinceritatea mea. Am vrut doar sa raspund intrebarilor lui Marius. Daca tu crezi ca sinceritatea e lipsa de diplomatie, atunci si eu si tu traim intr-o lume complet diferita in care oamenii sinceri ar trebui sa stea undeva la coada calului iar cei cu prea multa diplomatie sa fie calul insusi. Si pentru ce este forumul acesta, nu pentru sinceritate?...sau poate pentru diplomatie?...Aceste "scurgeri" scuze diplomatii, le ai si tu dar nu iti place sa vorbesti despre ele, poate pentru ca nu te-au "deranjat". Asta este, forumu e in romaneste deci ma exprim ca atare. Engleza nu cred ca are atatea "zgarieturi" la urechi cum are romana. Scuze de deranj, ionica!
aliki4god spune:
ei, nu ma refeream ca ai mancarimi sau ceva de genu asta sau ca iti apare ceva pe fieste ce locuri. Dar cred ca orice femeie are "picuri" albe in zona genitala. Despre asta e vorba aici, nu? Ma bucur ca nu ai astfel de probleme, de aceea am si fost eu aceea care a deschis subiectul pentru ca am aceste probleme si sunt o realitate pentru multe fete sau femei. Astept si alte pareri despre acest subiect !
marius spune:
Ok - ramane la latitudinea fiecarei persoane sa decida cat de "direct" sau indirect sa se exprime. In cazuri care privesc sanatatea opinia mea este ca orice persoana sa discute direct transant cum poate mai bine altfel se pot face interpretari din ce in ce mai eronate. Concluzia: sfaul nu va fi prea corect sau prea aproape de adevar deci problema ramane. Unul din sensurile si acestui forum este puterea informativa si instruirea. Ok ramaneti on topic va rog.
Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank">Video
Pagina legislativa