MANCARIMI ZONA GENITALA!!!!!!!!ajutorrr

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Si eu te contrazic, Felix. Trycomonas se poate lua si de la folosirea unei toalete infectate.

O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Salut!
Eu in timpul sarcinii cam in luna a 7 a am luat tricomonas.Si am luat-o de la toaleta clar. Daca esti insarcinata si ai aceasta boala nu iti da decat spalaturi locale.Cel mai bine e sa afli daca esti insarcinata si sa mergi la medic.Aveam aceleasi simptome numai ca erau ceva mai agresive. Sanatate multa iti doresc!

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliki4god spune:

Multumesc enorm de mult tuturor . Am fost ieri la doctor unde normal am platit marea cu sarea (nu puteam sa-mi fac asigurare pentru ca in doua luni plec si ma intorc abia peste 3 ani ). Mi-a recomandat clotrimazolu si acum nu ma mai mananca atat de rau si mi-a mai sus sa nu port prin casa cateva zile underware. inainte sa merg la doctor am realizat ca pe una din labii mi-a aparut o bubitza dar nu e lichida.
2 more days pana la CM. Sper sa fie si cu bebe ca dr. a zis sa mai astept dar nu-i imposibil. MULTUMESC DIN SUFLET! Va tin la curent cu evolutia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

sa fie bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Bubita?! Hmmmm.... ce fel de bubita? poti sa descrii?

Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank">Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

este ca un cosuletz ce apare pe fatza sau oriunde pe piele...dar trebuie sa specific ca de ieri de cand folosesc clotrimazole nu ma mai mananca dar inca este acolo bubitzica. este din cauza scarpinarii?....sauuuuu doamne feri ceva luat de pe undeva. Io cu sotul meu suntem foarte fideli unul altuia deci nici vorba de alt contact sexual iar toaleta o folosim doa noi doi e izolata de restul casei si cealalta doar o foloseste cei ce vin la noi. Hmmmmm?/???????? mai e ceva mai jos de Clit...s mia aparut si o cojita ca de bubitza trecuta deja, nu stiam de existenta ei decat aseara. Are legatura cu mancarimea? rau nu cred ca poate fi din moment ce nu ma mai mananca deloc.

Mergi la inceput

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

Se poate sa fie de la scarpinat. Eu ma scarpinam prin chilot si am facut rana. Este foarte posibil sa le ai de la scarpinat.

Mergi la inceput

Lumi_Nag: se poate sa ai foarte mare dreptate pentru ca de cand ma fac cu clotrimazole nu ma mai mananca, decat ca ma gadila putin cand am scurgeri. Dar nu mai port underware de cand mi-a zis doctorul sa "o" las sa respire (macar prin casa sa port doar pantalon mai larg). sa vad cum rezolv d'acuma cu ovarul drept care ma cam doare si ma mananca sanicii. ioi! Tot timpul intervine ceva dar ma simt foarte usurata sa discut despre astea cu cineva care o trecut prin astea. Thanks alot Lumiiii

Mergi la inceput

totusi as vrea sa ma lamuresc si eu....1: cand e normal sa apara scurgerile. 2: cand e anormal sa apara dar ele exista. 3: toate scurgerile provoaca mancarime? (indiferent de natura, abundenta sau concentratia ei). 4:il afecteaza pe sotz in timpul actului sexual mancarimile mele daca sunt de alta natura decat normale?(ma refer in cazul in care am usturimi, bubitza)poate lua si el ceva d'aci?Multumesc!

Mergi la inceput