Pasaport urgent

Pasaport urgent | Autor: joxy

Link direct la acest mesaj

Subiect valabil numai pentru datele de 19-20.08.2003

Am toate actele ok, taxe platite... imi trebuie o pila sa-mi scot pasaportul la urgenta... k s-au trezit ashtia de la serviciu sa ma trimita la nu stiu ce intalnire in Turcia sapatamana viitoare.
Daca as depune actele normal.. l-ash lua la sfarsitul lu septembrie.
Ma simt... daca e cineva sa ma ajute si nu ma duk cu mana goala.
Eu stau in sectorul 6 (deci circa 21) ... sau servicul pasapoarte ala mare din Iorga.

Multumesc.

Cu respect,
Florin

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Exista si o procedura de urgenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

A fost.. odata demult...
Acum este numai pentru situatii familiale.. contracte de munca..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Joxy, au mai intrebat si altzii si nu cred ca o sa itzi dea nimeni pila lui, cei care o au. Eu zic sa te duci tu acolo si sa insisti, poate reusesti. Eu am reusit fara pile, m-am milogit pe acolo pe la comandantul ala, initial m-a refuzat si am revenit a doua zi, dar n-a fost o experientza placuta. Tipul ala n-a avut curaj sa imi primeasca banii. Bafta!

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana P spune:

Mai exista si urgente.
In martie am primit o invitatie pentru a participa la o conferinta in afara tarii. Problema era ca pasaportul meu nu mai era valabil de 4 ani, asa ca am fost la sediul marea pasapoarte (Iorga) unde am cerut eliberarea pasaportului in regim de urgenta. Actele + copie la invitatia pentru conferinta le-am depus joi iar pasapotul l-am ridicat martea urmatoare.
Incearca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Inca exista procedura de urgenta.
http://www.mi.ro/Diacritice/InformatiiMI/Acte_NecINF/PasaportINF/apasinf.htm

Pașapoartele pot fi eliberate și în regim de urgență în termen de cel mult trei zile de la data depunerii cererii, în situații, cum ar fi:

- îmbolnăvirea gravă ori decesul unei rude apropiate;
- efectuarea unui tratament medical de urgență;
- citarea într-un proces ce are loc în străinătate;
- alte situații temeinic justificate.

Persoana aflată într-una din aceste situații:
- se prezintă în audiență la conducerea serviciilor de evidența informatizată a persoanei pe raza căreia are domiciliul, unde probează, cu documente, motivația regimului de urgență;
- plata unei taxe de 100.000 lei achitată la C.E.C. sau trezorerii

Cred ca poti dovedi ca esti intr-o situatie de urgenta, pe care s-o justifici prin invitatia in Turcia.

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iomi spune:

oameni buni, nu vreau sa va sperii, dar cica audientele astea se desfasoara intre 16 - 18, si, conform bunului obicei romanesc se fac liste si listutze de cu seara pentru a doua zi...
asta stiu de la o prietena care a incercat si ea marea cu sarea. pana la urma a folosit metoda "milogeala" enumerata de cineva mai sus, adica s-a dus mai spre sfarsitul programului si l-a abordat pe un nene de acolo su saru'mana...stiti...am si eu mare nevoie...va rog... cica pana la urma a mers!!!
succes orice metoda ai alege si inarmeaza-te cu rabdare, ca altfel nu razbesti cu minunatii nostri functionari!!!

Ioana & bb Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Am cerut de la turci invitatzie nominala... ca altfel cica nu se discuta!... oi vedea!.. daca nu reushesc urgent, depun normal.. si s`or descurca ei fara mine in delegatzia asta.

Mergi la inceput