De-ar fi stiut ei...
Raspunsuri - Pagina 3
Ancuta-Maria spune:
Stiati ca...
--------------------------------------------------------------------------------
* Autostrada Eisenhower din S.U.A. cere ca din fiecare cinci mile una sa fie dreapta. Aceste sectiuni drepte folosesc pe timp de razboi sau alte urgente.
* Podul Universitatii din Boston (pe Commonwealth Avenue, Boston, Massachusetts) este singurul loc din lume unde un vapor poate trece pe sub un tren care trece pe sub o masina care trece pe sub un avion.
* Pisicile au peste o suta de corzi vocale, pe cand cainii au doar in jur de zece.
* Ochii nostri au intotdeauna aceeasi marime de la nastere, dar nasul si urechile noastre nu se opresc niciodata din crestere.
* David Prowse este actirul din costumul lui Darth Vader din "Razboiul stelelor". El a spus toate replicile lui Vader si nu a stiut ca urma sa fie dublat de vocea lui James Earl Jones pana cand a vazut filmul la cinema.
* Multi hamsteri clipesc doar cu un ochi pe rand.
* In fiecare episod din "Seinfeld" apare un Superman pe undeva.
* Dimensiunile lui Barbie daca ar fi fost vie: 39-23-33.
* Februarie 1865 este singura luna inregistrata in istorie care sa nu fi avut o luna plina.
* Montpelier, Vermont este singura capitala de stat american fara vreun McDonald's.
* Pentagonul din Arlington, Virginia are un numar de toalete dublu decat necesar. Cand a fost construit in anii 1940, statul Virginia inca mai avea legi de segregatie care cereau toalete separate pentru albi si negri.
* Nici un cuvant din limba engleza nu rimeaza cu "month" (luna)
* Croazierul Regina Elizabeta a II-a se misca cu doar sase inci (2,5 cm) pentru fiecare galon (4,5 l) de diesel ars.
* Exista cate doua carti de credit pentru fiecare persoana din Statele Unite.
* Isaac Asimov este singurul autor care sa aiba cate o carte in fiecare categorie decimala Dewey.
* Universitatea Columbia este cel mai mare proprietar din New York dupa Biserica Catolica.
* Urina pisicii straluceste la lumina neagra.
* In a doua jumatate a anilor 1980 un calculator IBM nu era considerat suta la suta compatibil decat daca putea rula Simulatorul de Zbor al lui Microsoft.
* Primele masini Ford aveau motoare Dodge.
* Leonardo Da Vinci a inventat foarfeca.
* Sunt necesari circa 2,3 litri de apa pentru a gati macaroane si cam dublul acestei cantitati pentru a curata cratita.
* In ultimii 4000 de ani nici un animal nou nu a fost domesticit.
* Bebelusii se nasc fara oasele genunchilor care apar abia la varsta de 2-6 ani.
* Cel mai inalt punct din Pennsylvania este mai jos decat cel mai jos punct din Colorado.
* Nucsoara este extrem de otravitoare cand este injectata intravenos.
* Trei monede de 25 de centi, patru de zece si patru penny inseamna 1,19 $. Dar deasemenea inseamna si cea mai mare cantitate de bani in monede fara a putea da restul la un dolar.
* Cel mai comun nume din lume este Mohamed.
* Michael Jordan castiga mai multi bani anual de la Nike decat toti angajatii Nike din Malaysia la un loc.
* Nici o echipa din Liga Nationala de Fotbal American care joaca pe teren propriu pe un stadion acoperit nu a castigat vreun Superbowl.
* Prima toaleta vazuta la televizor a fost in serialul "Leave It to the Beaver".
* In marele incendiu din anul 1666, jumatate din Londra a fost arsa, insa doar sase oameni au fost raniti.
* Lincoln Logs au fost inventati de fiul lui Frank Lloyd Wright.
* Unul din motivele pentru care marijuana este astazi ilegala este ca in anii 1930 cultivatorii de bumbac au protestat impotriva fermierilor de canepa, ei considerand acest lucru competitie. Din punct de vedere chimic nu creeaza aceeasi dependenta ca nicotina, alcoolul sau cafeina.
* Singurele doua zile din an in S.U.A. in care nu au loc meciuri profesioniste de fotbal american, baseball, baschet sau hochei sunt cele dinaintea si dupa All-Star Gameul Ligii de Baseball.
* O singura persoana din doua miliarde traieste 116 ani sau mai mult.
* Numele Wendy a fost facut special pentru cartea "Peter Pan".
* In Kentucky, 50 la suta din persoanele care se casatoresc pentru prima data sunt adolescenti.
* Servetelele nazale au fost initial facute ca bandaje in Primul Razboi Mondial.
* Einstein nu a putut vorbi fluent pana la varsta de noua ani. Parintii lui credeau ca ar putea fi retardat.
* In Los Angeles exista mai putine persoane decat automobile.
* Circa o treime din americani trag apa la toaleta cat timp sunt inca asezati.
* Este mai posibil sa fii intepat de o albina pe o vreme cu vant decat pe orice alta vreme.
* O persoana rade in medie de circa 15 ori pe zi.
* Cercetarile indica faptul ca tantarii sunt mai mult atrasi de persoanele care tocmai au mancat banane.
* Pinguinii pot sari la o inaltime de pana la 1,8 metri.
* O persoana obisnuita este cu circa 6mm mai inalta pe timp de noapte.
* Un stranut iese din gura cu o viteza de peste 965 km/h.
* Prezervativul, confectionat initial din in, a fost inventat la inceputul anilor 1500.
* Prima masura cunoscuta de contraceptie au fost excrementele de crocodil, folosit de egipteni in anul 2000 i.Hr.
* O femeie din Arabia Saudita poate obtine un divort daca sotul ei nu ii ofera cafea.
* Creierul omului de Neanderthal avea creierul mai mare decat al nostru.
* Benzile desenate cu Donald Duck au fost interzise in Finlanda pentru ca personajul nu purta pantaloni.
* Un bancher pierde in medie circa 250 $ anual.
* In 1980 exista o singura tara in lume fara telefoane: Bhutan (Asia, m-tii Himalaya).
* Fiecare persoana are cate o amprenta unica a limbii.
* Plamanul drept primeste mai mult aer decat cel stang.
* Inima femeii bate mai repede decat cea a barbatului.
* Statisticile arata ca 40% dintre proprietarii de caini sau pisici au imagini cu animalele lor in portmonee.
* Guma de mestecat contine cauciuc.
* Omul poate mirosi cam 5% la fel de bine ca si cainii.
* Doar 55% dintre americani stiu ca soarele este o stea.
* Sunetul pasilor lui E.T. a fost facut de cineva care isi freca mainile in jeleu.
* Un gandac de bucatarie poate trai cateva saptamani decapitat.
* Majoritatea masinilor americane claxoneaza in nota la.
* Populatia mondiala de gaini este aproape egala cu cea a oamenilor.
* De fiecare data cand Beethoven se aseza sa compuna muzica, isi turna apa cu gheata peste cap.
* In 75% din familiile americane, femeile administreaza banii si platesc taxele.
* O maimuta a fost odata judecata si condamnata pentru ca fumase o tigara in South Bend, Indiana.
* Cam 70% dintre americani merg la colegiu doar ca sa faca mai multi bani.
* In statul american Kansas este ilegal sa prinzi un peste cu mainile goale.
* Unele paste de dinti contin antigel.
* Sigmund Freud avea o mare frica de ferigi.
* Millie, cainele de la Casa Albaa castiga de peste 4 ori mai mult decat presedintele Bush in 1991. Si pe buna dreptate.
* Excrementele de pasari reprezinta principalul export al statului Nauru, o insula din Oceanul Pacific.
* Exista mai multe pasari flamingo de plastic decat adevarate.
* Majoritatea rujurilor contin solzi de peste.
* Eticheta cadavrului lui Lee Harvey Oswald (presupusul asasin al lui J.F.Kennedy) a fost vanduta la o licitatie in 1992 pentru 6.600 $.
* Tantarii au dinti.
* Hipnotismul este interzis in scolile publice din San Diego
* Cele mai cunoscute nume occidentale din China: Iisus Hristos, Richard Nixon si Elvis Presley.
* Serpii care se nasc cu doua capete se bat reciproc pentru mancare.
* Majoritatea vacilor produc mai mult lapte cand asculta muzica.
* 27% dintre studentii de colegiu de gen masculin din S.U.A. vad viata ca un "iad existential fara sens".
* In 1980 un spital din Las Vegas si-a concediat angajatii pentru ca pariau cand vor muri pacientii.
* Imparatul aztec Montezuma avea un nepot, Cuitlahac, al carui nume, in traducere libera, inseamna "multe excremente".
* Lui Thomas Edison ii era frica de intuneric. (De aici becul electric?)
* "Kemo Sabe" inseamna "boschet umed" in dialectul Navajo.
http://autenticradio.telnetcom.ro:8000/listen.pls Un radio pentru romani, de la inima la inima.
alexas spune:
auzi fraza " cum il cresti asa il ai sa sti ca este valabila "pe proprie experienta mamica de gemenii
ariel_7000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ancuta-Maria Stiati ca... -------------------------------------------------------------------------------- * Autostrada Eisenhower din S.U.A. cere ca din fiecare cinci mile una sa fie dreapta. Aceste sectiuni drepte folosesc pe timp de razboi sau alte urgente. * Podul Universitatii din Boston (pe Commonwealth Avenue, Boston, Massachusetts) este singurul loc din lume unde un vapor poate trece pe sub un tren care trece pe sub o masina care trece pe sub un avion. * Pisicile au peste o suta de corzi vocale, pe cand cainii au doar in jur de zece. inteleg acum de ce nu-mi plac pisicile si-mi plac cainii:)) * Ochii nostri au intotdeauna aceeasi marime de la nastere, dar nasul si urechile noastre nu se opresc niciodata din crestere. de ochi stiam! dar ca imi cresc nasul si urechile continuu!!!! oooooo!!! mama cat de mari o sa fie la 80 de ani!!!...si asa au aparut povestile :scufita roshie, pinochio :)) * David Prowse este actirul din costumul lui Darth Vader din "Razboiul stelelor". El a spus toate replicile lui Vader si nu a stiut ca urma sa fie dublat de vocea lui James Earl Jones pana cand a vazut filmul la cinema. * Multi hamsteri clipesc doar cu un ochi pe rand. * In fiecare episod din "Seinfeld" apare un Superman pe undeva. * Dimensiunile lui Barbie daca ar fi fost vie: 39-23-33. * Februarie 1865 este singura luna inregistrata in istorie care sa nu fi avut o luna plina. * Montpelier, Vermont este singura capitala de stat american fara vreun McDonald's. * Pentagonul din Arlington, Virginia are un numar de toalete dublu decat necesar. Cand a fost construit in anii 1940, statul Virginia inca mai avea legi de segregatie care cereau toalete separate pentru albi si negri. * Nici un cuvant din limba engleza nu rimeaza cu "month" (luna) hmmmm, n-ash zice! MOUTH! * Croazierul Regina Elizabeta a II-a se misca cu doar sase inci (2,5 cm) pentru fiecare galon (4,5 l) de diesel ars. * Exista cate doua carti de credit pentru fiecare persoana din Statele Unite. * Isaac Asimov este singurul autor care sa aiba cate o carte in fiecare categorie decimala Dewey. * Universitatea Columbia este cel mai mare proprietar din New York dupa Biserica Catolica. * Urina pisicii straluceste la lumina neagra. aha! acum imi explic dungile serpuitoare suspecte din fatza blocului!!! am gasit explicatzia::)):black light = lumina neagra - lumina emisa de o lampa de ultraviolete * In a doua jumatate a anilor 1980 un calculator IBM nu era considerat suta la suta compatibil decat daca putea rula Simulatorul de Zbor al lui Microsoft. * Primele masini Ford aveau motoare Dodge. * Leonardo Da Vinci a inventat foarfeca. * Sunt necesari circa 2,3 litri de apa pentru a gati macaroane si cam dublul acestei cantitati pentru a curata cratita. * In ultimii 4000 de ani nici un animal nou nu a fost domesticit. * Bebelusii se nasc fara oasele genunchilor care apar abia la varsta de 2-6 ani. am mai citit afirmatia asta, pe cand eram gravida...si de 5 luni ii pipai genunchii lui teo! si eu simt ceva acolo! serios! fetele cu bebei, plsss, pipaiti-le genunchii si spuneti-mi si mie, ca ma roade!!! * Cel mai inalt punct din Pennsylvania este mai jos decat cel mai jos punct din Colorado. * Nucsoara este extrem de otravitoare cand este injectata intravenos. tare!!!dar e bine de retzinut! cand te enerveaza cineva, il astepti sa adoarma, iei siringa si bagi nucsoara in vena! super!!! aoleu!!! sa fiu atenta data viitoare cand voi mai avea "placerea" vreunei perfuzii!!! * Trei monede de 25 de centi, patru de zece si patru penny inseamna 1,19 $. Dar deasemenea inseamna si cea mai mare cantitate de bani in monede fara a putea da restul la un dolar. * Cel mai comun nume din lume este Mohamed. * Michael Jordan castiga mai multi bani anual de la Nike decat toti angajatii Nike din Malaysia la un loc. * Nici o echipa din Liga Nationala de Fotbal American care joaca pe teren propriu pe un stadion acoperit nu a castigat vreun Superbowl. * Prima toaleta vazuta la televizor a fost in serialul "Leave It to the Beaver". * In marele incendiu din anul 1666, jumatate din Londra a fost arsa, insa doar sase oameni au fost raniti. mi-e teama sa ma gandesc ce ar fi in bucuresti!!! * Lincoln Logs au fost inventati de fiul lui Frank Lloyd Wright. * Unul din motivele pentru care marijuana este astazi ilegala este ca in anii 1930 cultivatorii de bumbac au protestat impotriva fermierilor de canepa, ei considerand acest lucru competitie. Din punct de vedere chimic nu creeaza aceeasi dependenta ca nicotina, alcoolul sau cafeina. tare! o anuntam pe raduleasca??? * Singurele doua zile din an in S.U.A. in care nu au loc meciuri profesioniste de fotbal american, baseball, baschet sau hochei sunt cele dinaintea si dupa All-Star Gameul Ligii de Baseball. * O singura persoana din doua miliarde traieste 116 ani sau mai mult. * Numele Wendy a fost facut special pentru cartea "Peter Pan". * In Kentucky, 50 la suta din persoanele care se casatoresc pentru prima data sunt adolescenti. * Servetelele nazale au fost initial facute ca bandaje in Primul Razboi Mondial. * Einstein nu a putut vorbi fluent pana la varsta de noua ani. Parintii lui credeau ca ar putea fi retardat. cred si eu! ce intelegeau ei din : e=mc2 ??? ca nu vb. fluent!! pai daca o intreb pe alex daca vrea ciorba si ea zice: emc2, emc2!...eu e sa cred!!! * In Los Angeles exista mai putine persoane decat automobile. cred ca studiul e depasit!!! pun pariu ca bucurestiul castiga!!! hahaha (dar sa punem la socoteala si "mumiile" care zac pe strazi, cu cauciucurile dezumflate!! - ca tot ale noastre sunt!" * Circa o treime din americani trag apa la toaleta cat timp sunt inca asezati. * Este mai posibil sa fii intepat de o albina pe o vreme cu vant decat pe orice alta vreme. * O persoana rade in medie de circa 15 ori pe zi. eronat! ala care a facut statistica nu ne stie pe noi, fetele de la "randunici"!!! * Cercetarile indica faptul ca tantarii sunt mai mult atrasi de persoanele care tocmai au mancat banane. * Pinguinii pot sari la o inaltime de pana la 1,8 metri. * O persoana obisnuita este cu circa 6mm mai inalta pe timp de noapte. * Un stranut iese din gura cu o viteza de peste 965 km/h. * Prezervativul, confectionat initial din in, a fost inventat la inceputul anilor 1500. hmmmm, eu am gasit asta: http://www.askmen.ro/Istoria_prezervativului-a3699.html * Prima masura cunoscuta de contraceptie au fost excrementele de crocodil, folosit de egipteni in anul 2000 i.Hr. perfect de acord!!! se ungeau partenerii cu ele si nu le mai ardea de facut sex! * O femeie din Arabia Saudita poate obtine un divort daca sotul ei nu ii ofera cafea. * Creierul omului de Neanderthal avea creierul mai mare decat al nostru. la unele persoane pot sa jur ca asa este!!! la altii nu ma bag sa fac afirmatii! * Benzile desenate cu Donald Duck au fost interzise in Finlanda pentru ca personajul nu purta pantaloni. * Un bancher pierde in medie circa 250 $ anual. * In 1980 exista o singura tara in lume fara telefoane: Bhutan (Asia, m-tii Himalaya). * Fiecare persoana are cate o amprenta unica a limbii. oops!!! trebuie grija sporita la limba cand se comite o infractiune!!! * Plamanul drept primeste mai mult aer decat cel stang. * Inima femeii bate mai repede decat cea a barbatului. * Statisticile arata ca 40% dintre proprietarii de caini sau pisici au imagini cu animalele lor in portmonee. * Guma de mestecat contine cauciuc. * Omul poate mirosi cam 5% la fel de bine ca si cainii. hahahhahahha! tare de tot!!!! cica unii oameni put mult mai rau decat animalele!!! tareeeeeeee! * Doar 55% dintre americani stiu ca soarele este o stea. * Sunetul pasilor lui E.T. a fost facut de cineva care isi freca mainile in jeleu. * Un gandac de bucatarie poate trai cateva saptamani decapitat. gretzoshenia asta mi-a spus-o si profu' de entomologie la facultate!!! bleahhhhh * Majoritatea masinilor americane claxoneaza in nota la. * Populatia mondiala de gaini este aproape egala cu cea a oamenilor. * De fiecare data cand Beethoven se aseza sa compuna muzica, isi turna apa cu gheata peste cap. * In 75% din familiile americane, femeile administreaza banii si platesc taxele. big fasss! parca la noi cum e??? * O maimuta a fost odata judecata si condamnata pentru ca fumase o tigara in South Bend, Indiana. asta nu o inteleg...maimuta...era cetatean ...oare avea si acte de identitate???...mi-o inchipui la tribunal: "i speak the truth, the whole truth and nothing but the truth" !! * Cam 70% dintre americani merg la colegiu doar ca sa faca mai multi bani. * In statul american Kansas este ilegal sa prinzi un peste cu mainile goale. normal! trebuie sa alergi cu bata dupa ei sau cu sulita! sau cu drujba! cu mainile goale e "banal"! nu curge sangeee! bleah! ne mai numim umani... * Unele paste de dinti contin antigel. * Sigmund Freud avea o mare frica de ferigi. fiecare cu "feriga" lui...sunt curioasa de ce??? ar fi trebuit sa mearga la un psihiatru sa afle! hahahha! sigur i se tragea de la o trauma din copilarie...nici nu vreau sa ma gandesc! * Millie, cainele de la Casa Albaa castiga de peste 4 ori mai mult decat presedintele Bush in 1991. Si pe buna dreptate. * Excrementele de pasari reprezinta principalul export al statului Nauru, o insula din Oceanul Pacific. * Exista mai multe pasari flamingo de plastic decat adevarate. * Majoritatea rujurilor contin solzi de peste. veste proasta pt vegetarieni!!! si pt ele si pt ei, cand ii pupa iubita! * Eticheta cadavrului lui Lee Harvey Oswald (presupusul asasin al lui J.F.Kennedy) a fost vanduta la o licitatie in 1992 pentru 6.600 $. * Tantarii au dinti. daaaaa! l-am vazut eu pe unul cum rontzaia semnintze in parc pe chelia unuia de pe banca!!! ca tot e o moda aici cu asta!! * Hipnotismul este interzis in scolile publice din San Diego so what??? cine vrea hipnoza sa se inscrie la Hogwarts!! * Cele mai cunoscute nume occidentale din China: Iisus Hristos, Richard Nixon si Elvis Presley. si noi avem: esmeralda, miramar, antonio, luis armando,pele,elvis... * Serpii care se nasc cu doua capete se bat reciproc pentru mancare. super! cand rezolva problema mesei si se pune problema spalatului vaselor se bat cap in cap! * Majoritatea vacilor produc mai mult lapte cand asculta muzica. * 27% dintre studentii de colegiu de gen masculin din S.U.A. vad viata ca un "iad existential fara sens". ii inteleg perfect!!ii invit la cursuri in romania! oricum, mi se pare suspect de mic procentul!!! sigur e masluit:)) sau restul "au scapat de chin":)) * In 1980 un spital din Las Vegas si-a concediat angajatii pentru ca pariau cand vor muri pacientii. na, ca nu numai la noi auzi povesti horror din spital!!! la noi se poate paria in schimb cat de mult vor putea supravietzui!!! * Imparatul aztec Montezuma avea un nepot, Cuitlahac, al carui nume, in traducere libera, inseamna "multe excremente". tareeee! si uite asa a aparut legenda, care s-a transmis pana mai departe: Intr-o farmacie intra un trib de indieni cu sulite si scuturi. Fac astia dansu' ploii o vreme dupa care urla: "Big chief no caca!". Scoate farmacistul o punga din care le da o pastila, intelegand ca sefu lor e constipat. Pleaca astia in ritm de festivitate, da' se intorc a doua zi si mai suparati: "Big chief still no caca!!! Us angry!" Le da farmacistul doua pastile, pleaca baietii, se intorc, :"Very angry, big chief still no caca! Bad thing!" Scoate farmacistul punguta sa le mai dea o pastila, astia insfaca punga si se fac disparuti. A doua zi, vin astia suparati nevoie mare : "Big caca, no chief!" * Lui Thomas Edison ii era frica de intuneric. (De aici becul electric?) am mai zis eu ca fiecare cu "ferigile"...pardon "beculetzele" lui...vedeti??? daca tot s-a facut psihanaliza...in final "s-a facut lumina" si s-a intzeles ce-i cu fricile astea!!! * "Kemo Sabe" inseamna "boschet umed" in dialectul Navajo. asa si? la fel si BUSH inseamna tufa!!!:)) acum intelegeti explicatia faptelor si ce amprenta are numele asupra caracterului??? ...in traducere americana kemo sabe este cumva WET BUSH??? ----------------------------------------------------------------------- „timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle) http://autenticradio.telnetcom.ro:8000/listen.pls Un radio pentru romani, de la inima la inima. |
ancuta , sper sa nu te superi pt comentariile facute pe text!!! m-am jucat si eu putin de-a profa!!:))
in completare:
All babies are color blind when they are born.
It is estimated that at any one time, 0.7% of the world's population are drunk.
The odds of being killed by falling out of bed are one in two million.
Women blink nearly twice as much as men.
In New York City, approximately 1,600 people are bitten by other humans every year.
In 1963, baseball pitcher Gaylord Perry remarked, 'They'll put a man on the moon before I hit a home run.' On July 20, 1969, a few hours after Neil Armstrong set foot on the moon, Gaylord Perry hit his first, and only, home run.
Drivers kill more deer than hunters.
The average chocolate bar has 8 insects' legs in it.
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
am mai corectat pe ici pe colo, unde putea sa para ...
Ancuta-Maria spune:
ariel, m'ai facut sa rad cu lacrimi :-)))))))))))
http://autenticradio.telnetcom.ro:8000/listen.pls Un radio pentru romani, de la inima la inima.
Kya spune:
citat din mesajul lui ariel_7000 [quote]citat din mesajul lui Ancuta-Maria Stiati ca... -------------------------------------------------------------------------------- * O persoana rade in medie de circa 15 ori pe zi. eronat! ala care a facut statistica nu ne stie pe noi, fetele de la "randunici"!!! -------------------------------------------------------------------------------- |
Nu stiu daca stiti voi cine sunt "randunicile" dar confirm ce spune Ariel
Si btw eu i-am pipait genunchi lu' fii-mea si zau ca are niste oase pe acolo!
Raluca mamica de Sanziana mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
ariel_7000 spune:
hey, kya! ce faci??? treci si lucreaza, nu ma mai speria! am simtit eu vant la pupa! dar nu ma asteptam sa fii tu aia care-mi sufla in ceafa!! haida! treci si invata! te-am vazut si prin "salon" la randunici!
ancuta, merci, merci!... am avut o seara buna! sunt in forma! iote ce zice la horoscopul de pe 19 sept. ca era ieri cand am inceput corectura textului:)))
"Daca vrei ca ziua ta sa nu treaca inzadar, trebuie sa te trezesti foarte devreme.
hrrrrr!!! de parca am avut de ales!! auzeam:oa, oa, oa, oaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Nu trebuie sa iei alte sarcini pe umerii tai, a venit timpul sa iei o pauza, asa ca seara trebuie sa ti-o petreci in atmosfera calda de acasa, si sa savurezi unul din lucrurile care iti place sa le faci. nici nu mi-am luat!!! le-am pasat si pe alea existente in brate la barbat-miu, ca mie imi ajunsesera toata ziua!!! ghici ce??oa, oa, oaaaaaaaaaaaa! bingo! am savurat, savurez, voi savura!!
Lucrul cel mai important este, sa fii la la locul potrivit, in momentul potrivit.
eu am zis ca eu nu am nicio vina!!!! soarta!"
no, ca incep si eu ca altii:)))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
mihutza11 spune:
mi-a placut subiectul asta!
chia m-am mai destins putin...
promit sa verific cu Seinfeld-ul ca ruleaza la greu pe aici si ciar ma uit desi l-am mai vazut, dar tot imi place!
la alea cu Arizona nu ma bag ca nu cunosc! sunt mai noua pe aici...
Ariel
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
Ancuta-Maria spune:
Iata cateva informatii interesante de genul STIATI CA...?
...daca forma lunii este de secera (in forma literei C) - luna este in descrestere, iar cand este in forma convexa (in forma literei D) - luna este in crestere? Litera descrie exact invers faza lunii - D - in Crestere, C - in Descrestere.
...vorba ca "Soarele si Luna nu se intalnesc niciodata" este falsa? Sunt zile cand Soarele si Luna rasar in acelasi timp. De exemplu in zilele cu Luna Noua, Soarele si Luna rasar in acelasi timp si apun aproximativ concomitent - la cateva minute diferenta - iar in zilele cu Luna Plina, Luna apune exact la rasaritul Soarelui.
...Luna nu traverseaza bolta cereasca neaparat noaptea. Exista nopti fara Luna, pentru ca Luna a traversat cerul in timpul zilei. Asa se explica faptul ca in unele zile senine Luna poate fi vazuta pe cer si in timpul zilei.
...eclipsele de luna se realizeaza numai la luna plina? Mai precis la opozitia Luna-Soare. Cand vor avea loc urmatoarele eclipse de LUNA?
...eclipsele de soare se realizeaza numai la luna noua? Mai precis la conjunctia Luna-Soare. Nodul Nord are si el un rol cheie in formarea eclipselor de Soare si de Luna, fiind plasat in imediata proximitate a acestor planete. Cand vor avea loc urmatoarele eclipse de SOARE?
...singura luna in care nu a fost luna plina de-a lungul istoriei a fost februarie 1865?
...Luna traverseaza o zodie in doua zile si jumatate si tot cercul zodiacal in 28-29 de zile?
...daca va tundeti parul sau unghiile in perioadele in care luna este in crestere (intre luna noua si luna plina) va asigurati o crestere si o regenerare naturala foarte buna a acestora?
...daca plantati copaci sau alte plante in perioadele in care luna este in crestere (intre luna noua si luna plina), planta se va prinde si se va dezvolta sanatos? Acelasi lucru este valabil in cazul in care recoltati frunze si parti din plante pe care le transplantati sau le puneti la prins in alte recpiente. Nu mutati plantele de casa in noi ghivece sau pamant nou in perioadele cu luna in descrestere! De acelasi lucru trebuie sa tineti cont daca va cupati de agricultura: nu semanati cand luna e in descrestere.
...daca incepeti o cura de slabire, cea mai propice perioada este atunci cand luna este in scadere (intre luna plina si luna noua)? Nu incepeti si nu tineti cura de slabire cand luna este in crestere, nu veti avea rezultate notabile, ci dimpotriva, organismul va avea nevoie de mai multa mancare ca de obicei, senzatia de foame crescand. Daca dieta contine si perioada de crestere a lunii, opriti-va si reincepeti dupa Luna Plina. Cantarul nu se va misca prea mult in aceasta perioada.
...riscurile unei operatii chirurgicale cresc in perioadele de luna in descrestere?
... fluxul si refluxul este in legatura directa cu fazele si mersul Lunii? Forta gravitationala a Lunii - mult mai redusa decat cea a Pamanatului, are efect nu numai asupra apelor din ocean, ci asupra oricaror obiecte de pe Pamant. Cele mai puternice maree au loc la Luna Plina si Luna Noua, cand Soarele, Luna si Pamantul se afla pe aceeasi linie.
... de pe Pamant, este intotdeauna vizibila aceeasi fata a Lunii?
...Pastele este calculat in functie de fazele Lunii? Astfel Pastele cade intotdeauna in prima duminica de dupa prima Luna Plina de dupa echinoctiul de primavara.
...daca incepeti o dieta de slabire in ziua caracterstica zodiei dv., sansele ca regimul sa aiba efecte mai mari sunt la maximum?
...Soarele si Luna nu au niciodata mers retrograd? Cel mai frecvent sunt retrograde planetele: Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun, Pluto, dar cel mai intens se resimt retrogradarile planetelor personale: Mercur, Venus, Marte.
...cand Mercur este retrograd, tot ce este patronat de Mercur - posta, invatamantul, comunicarea, conversatia, calatoriile, presa, vanzarile, posta, telefonia, afacerile - merg foarte greu, cu mari amanari.
...Mercur nu se deplaseaza niciodata la o distanta mai mare de 28 grade fata de Soare pe cercul zodiacal?
...cand Venus este retrograd, chestiunile sentimentale sunt dezavantajate? Relatiile cu sexul opus sunt defectuoase, iubirile legate in aceasta perioada nu tin, capacitatile artistice palesc.
...Venus nu se deplaseaza niciodata la o distanta mai mare de 47 grade fata de Soare pe cercul zodiacal?
... Venus este singura planeta din sistemul nostru solar care are miscarea proprie de rotatie invers decat a celorlalte planete?
...cand Marte este retrograd calitatile fizice scad? Activitatea ce necesita efort fizic (sport, munca, sex) pot cunoaste mari greutati, orice actiune cunoaste piedici, agresivitatea poate scapa de sub control.
... pe 27 august 2003, Marte s-a aflat la cea mai mica distanta de pamant in ultimii 50.000 de ani?
...cand Jupiter este retrograd, sansele sunt mai rare, evolutia unor actiuni este ingreunata, calatoriile cunosc obstacole, norocul lipseste. Jupiter este retrograd aprox. 4 luni pe an.
...Jupiter revine peste pozitia sa natala in acelasi an din zodiacul chinezsc in care v-ati nascut. Astfel viata umana se poate imparti in mari cicluri jupiteriene de 12 ani.
...cand Saturn este retrograd, dificultatile devin mai mari? Apar mari piedici si intarzieri in viata de zi cu zi, totul pare sa incetineasca sau sa stea in loc, atmosfera pare rigida, suferintele cresc, nimic nou nu pare sa se intample. Se cer mai multra rabdare si mai mult efort decat de obicei pentru a reusi in aceste perioade. Saturn este retrograd aprox. 4,5 luni pe an.
...Saturn revine peste pozitia sa natala o data la 28-30 de ani? Varsta de 28-30 de ani este considerata atingerea maturitatii din punct de vedere astrologic, fiind una din cele mai dificile varste din viata oricarui individ.
...cand Uranus este retrograd, surprizele neplacute pot fi mai grave? Cresc neintelegerile, agitatia, conflictele, stressul. Uranus este retrograd aprox. 5 luni pe an.
...Uranus face turul zodiacului in 84 de ani deci traverseaza o zodie in 7 ani?
...cand Neptun este retrograd, individul este mai confuz? Cresc iluziile, sperantele desarte, scade capacitatea de a intelege realitatea corect. Neptun este retrograd aprox. 6 luni pe an.
...Neptun face turul zodiacului in 164 de ani, deci traverseaza o zodie in 13-14 ani?
...cand Pluto este retrograd, problemele pot fi mai mari decat de obicei? Schimbarile pot fi grave, surprizele neplacute, crizele majore, conflictele exagerate, totul poate scapa de sub control mai repede decat in restul perioadelor. Pluto este retrograd aprox. 6,5 luni pe an.
...Pluto face turul zodiacului in aprox. 249 de ani, deci traverseaza o zodie in 20 de ani?
...se vorbeste despre o a 13-a zodie, plasata intre Capricorn si Varsator, pe nume Ophiucus?
ps: daca am plasat aiurea subiectul, greseala mea. Mi s'a parut interesant si mai multa lume il vede aici decat la "un ochi rade..."
mihutza11 spune:
* In fiecare episod din "Seinfeld" apare un Superman pe undeva. |
m-am uitat dupa cum am zis si am vazut ca asa e.. adica: este o papusa Superman in bibliotecuta lui Seinfeld si un magnet Superman pe frigider.. deci in scenele filmate in apartament apare de cel putin 2 ori
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
ariel_7000 spune:
mai mihutza!!! esti de coma!!! sa-l vanezi pe superman!!! la cate episoade te-ai uitat??? ia mai verifica! ca poate doar la 1 episod a fost coincidenta:))
ancutza, cu luna nu ma pun:))) ca se razbuna pe urma...de ex. nu stiu daca avea sau nu legatura...dar in sarcine si mai putin dupa, de cate ori era luna plina, in pct maxim al ei, nu numai mie (de la odisee) ni se intampla CEVA negativ...de la mici neplaceri, la ...mai mari...in cazul meu, cea mai urata a fost cand mi-a "intepenit" muschiul diafragm,hrrrrrr! iar cea mai blanda, cand am "omorat" termometrul si am scotocit toata sufrageria dupa mercur :))))...
a mai fost o faza, pe care nu o voi uita:))) vb cu una din fete,cu vreo 2 zile inainte de luna plina, cum ca dr.mea zicea, ca intr-adevar, in noptile cu luna plina se umple camera de garda la ei...si ghici ce! fata respectiva a nascut exact in ziua de maxim a lunii pline!!:)
personal, ma simt mai agresiva, ma pot concentra mai putin in zilele acelea...o fata draga de la mamiceala, ma anunta mereu, cu 1-2 zile inainte sa am grija:))). nici luna asta nu mi-a iesit prea bine, nu???:))
faza cu slabitul inceput cand descreste luna, iar il aprob...
o salata de MINUNATII, care din pacte s-au amestecat rau la up-loadare - proba de rabdare:)))