Cum aflu daca am sau nu ovulatie
Raspunsuri - Pagina 2
Nati spune:
Crinuta am sa-ti zic asa cum ma pricep eu,in perioada presupusei ovulatii am niste firisoare sau bucatele albe,daca stii cand spargi un ou,legat de galbenus ai sa vezi ceva alb,ca un fir.Uite asa am eu,si de aceea v-am intrebat,sa fiu sigura ca am inteles descrierea din articolul respectiv,dar eu am acel mucus ca de galbenus de ou cand are loc ovulatia,de fapt o si simt,ma inteapa ovarul drept aproape o zi intreaga,si dupa aceea gata cu durerea.
Poate stie Oana_B sa-ti explice mai bine,eu ti-am explicat asa cum am putut. Acum eu nu mai inteleg nimic,am inceput sa ma consolez cu ideea ca poate nu voi avea copii,totusi 7 ani de incercari,analize,toate bune si frumoase,spermograma(le)in limite normale,si uite ca nu se intampla nimic.
Asta este,noi sa fim sanatosi,eu am sa lupt pana la final,daca nu e,nu e.
Va pup si aveti grija de voi,daca se intampla minunea va anunt cu siguranta.
Sa auzim numai de bine!!!
Nati
BLUE ANGEL spune:
Nati ,
Ti-ai facut analizele acelea de ph si cele cu anticorpii ?
7 aaaaaniiiii ! ouau !!!! Te admir !
Eu mi-am dat deadline pana la sfarsitul anului ..daca nu ...voi adopta ! acum imi fac pregatirea psiho si imi iau avant asa prin ianuarie ...
si incerc de aproape 2 ani ..
chiar te admir
bravo ! nu te lasa !
blue
Nati spune:
Blue Angel,eu nu mai vreau sa mai aud de doctori,dupa o depresie puternica acum 4 ani,in care medicii dadeau din umeri,si se intrebau:oare de ce nu ramai insarcinata?(pai pe mine ma intrebi?).....eu nu mai vreau,abia m-am pus pe picioare cu psihicul,sa o i-au iarasi cu doctori,analize,chin,suferinta,si datul din umeri al doctorilor,sa ma ierte dumnezeu,dar eu vreau sa traiesc linistita.
Pana la menopauza ma lupt,dar totul ramane la mila lui dumnezeu,eu am facut tot ce am putut,numai vreau chin si suferinta,ce o vrea dumnezeu de acum inainte,eu sper si cred,poate intr-o zi are sa fie si bebe.
Sa daruiasca dumnezeu la toata lumea copii doriti si multa sanatate la fiecare in parte.
Sa auzim numai de bine!!!
BLUE ANGEL spune:
te inteleg perfect !
eu am intrat in criza de timp ...ca sa nu mai vorbim ca sunt in a 2-a luna de stimulare si deja m-am saturat de medicamente. .. dar le inghit sperand intr-o finalitate ... dar din cate am vazut eu sunt putine fetele care au ramas dupa stimulare ...va rog contraziceti-ma !!!!
bafta multa !
si
te pup
Lorelai spune:
o prietena a mea foarte buna a ramas la a patra incercare de stimulare cu clomiphen. a luat in primele 2 luni cite o pastila si apoi i-a crescut doza la 2 pastile. la mine insa nu a reusit. nu numai ca nu am ramas insarcinata dar, dupa prima incercare (cu 75mg, adica o pastila si jumatate), am facut hiperstimulare si mai mult a stricat. le-am intrerupt imediat dar o sa mai dureze ceva pina isi revine organismul.
doctorul meu zice ca depinde foarte mult de fiecare organism si ca sansele de reusita la stimularea cu clomiphen sint 80%, ceea ce nu e rau.
sper sa reuseasca la cit mai multe dintre voi, sansele 4 dind 5 nu sint tocmai rele.
Lorelai