Cum ascundem firele albe?

Cum ascundem firele albe? | Autor: ralucutza77

Link direct la acest mesaj

E vreo metoda naturala de a ascunde firele albe? Eu am parul castaniu, dar pentru ca s-au inmultit destul de tare firele de par alb se vad bine de tot. Am incercat sa ma vopsesc cu o culoare apropiata de cea naturala, dar mi-am facut parul varza. E drept, m-am vopsit acasa, nu la coafor. Acum nu l-as mai vopsi, ca si-asa e praf (se rupe la pieptanat), dar ma enerveaza la culme firele alea able. Cum pot scapa de ele (fara sa ma rad in cap, sau sa-mi pun caciula)? exista vreun amestec/ceai de plante care sa prinda pe firele albe? Multumesc!Poze:
http://good-times.webshots.com/album/563179628WAusaK
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/Miruna

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

cred ca ai putea incerca cu henna. din cate stiu eu nu se acopera cum trebuie firele albe dar capata o nuanta si efectul poate fi interesant.

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Inafara de vopsit mai exista posibilitatea sa-ti pui peruca.
Tu crezi ca daca ar fi o smecherie prin care sa maschezi asa simplu firele albe s-ar mai face atitea vopsele?Nici toate vopselele nu acopera ca lumea parul alb.
Singura varianta naturala e hena,insa n-am probat-o pe par alb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaaa spune:

ralucutza77, ai putea sa-ti vopsesti doar radacinile lunar, astfel nu iti degradezi parul. si daca zici ca se rupe, baga o cura de vitamine si masti mai puternice , naturale home-made sau profi pt par uscat/degradat.

te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns genia spune:

si eu am aceeasi problema, asa ca de ani de zile fac suvite, deschise la culoare,destul de dese. si nici nu trebuie sa ma vopsesc lunar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Eu am foarte mult par alb de la 28 de ani. Parul natural este castaniu. De atunci, imi fac suvite pentru ca imi convine ca nu se vad firele albe,nu trebuie sa le fac lunar (cam la 3 luni)si decolorantul nu ajunge pe pielea capului ( decat in cantitate mica, prin casca de suvite) si asa nu afecteaza radacina.

Metoda naturala nu cunosc.

Ralu- mamica de fetita superba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui grodear

Eu am foarte mult par alb de la 28 de ani. Parul natural este castaniu. De atunci, imi fac suvite pentru ca imi convine ca nu se vad firele albe,nu trebuie sa le fac lunar (cam la 3 luni)si decolorantul nu ajunge pe pielea capului ( decat in cantitate mica, prin casca de suvite) si asa nu afecteaza radacina.Metoda naturala nu cunosc.Ralu- mamica de fetita superba!!!
Si de la decolorant nu se strica parul? Ca stiam ca e mai puternic decat vopseaua. La suvite ma gandeam si eu acum, dar avand in vedere ca mai am si vopsea...o sa fiu cam in 3 culori.Poze:
http://good-times.webshots.com/album/563179628WAusaK
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Si eu am fire albe, pe la tample, destul de multe.
Eu ma vopsesc cu L'oreal Casting, si e ok.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Cred ca folosita corect o vopsea buna nu ar trebui sa strice parul. Poate nu ai folosit corect vopseaua...nu te descuraja, dupa ce il repari,incearca sa te vopsesti pentru inceput la un salon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Pt. Ralucutza 77,

Nu mi s- a stricat parul pentru ca mie imi creste greu, prin urmare imi fac suvitele cam la 4 luni iarna si la 3 luni vara. Mai pun si cate o masca sau alte tratamente si ... eu zic ca este destul de bun inca. Imi fac suvitele de 5-6 ani. Nu mi s- a intamplat sa mi se arda parul sau alte lucruri de genul asta.
Oricum, una este vopseaua luna de luna si una este la 3 luni. Zic si eu...

Ralu- mamica de fetita superba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

ralucutza si eu am parul castaniu iar primele fire albe mi-au aparut la 18 ani. pe la 24 mi-am facut suvite blonde (practic parul era doar decolorat cu oxidant). a fost super pina anul asta, cind suvitele nu au mai facut fata, asa ca m-am vopsit. prima data la salon, apoi acasa de vreo 3 ori...rezultatul a fost sub asteptari. nu s-a deteriorat parul insa nici firele albe nu s-au acoperit ...mentionez ca m-am vopsit cu o culoare apropiata de cea naturala.
asa ca acum doua luni m-am facut blonda, la salon bineinteles, ca e mai greu de obtinut culoarea asta acasa...si e super. acum nu mai trebuie decit sa-mi fac radacinile, cam o data pe luna, pt ca mie imi creste f repede parul. folosesc si balsam dupa fiecare spalare si nu se rupe parul (pina acum nu am folosit deloc balsam).

edit: am uitat sa zic, suvitele mi le faceam maxim de doua ori pe an...le faceam mai grosutze, cu folie de staniol, nu cu casca.
metoda naturala nu stiu decit cu henna, sau cu fiertura de frunze de nuc, dar nu am incercat niciodata

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput