infectie urinara sau cistita

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Draga mea Tanu,
este bine sa ti seama de tot ce au scris fetele si, intrucit, si eu m-am confruntat destul de mult timp cu aceasta nenorocita problema iti spun ca medicul meu de familie mi-a zis ca dupa ce nasc voi face tratament cu antibioticul respectiv(adecvat microbului), plus o cura de 3 luni cu Urovaxon-e4ste un intaritor al imunitatii locale.Daca nici dupa acest tratament nu scap, atunci singura solutie(si, se pare cu f. bune rezultate) este sa mergi la Institutul Cantacuzino si acolo iti vor prepara un vaccin continind germeni morti din aceasta idioata bacterie, pentru a obliga organismul sa isi fabrice proprii anticorpi impotriva ei.

Multa sanatate!
Theiuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanu spune:

multumesc fetelor pentru tot ce mi-ati scris, dar port sosete si vara, beau si ceai de matase de porumb, cozi cirese, merisor, am luat si urovaxon timp de 2 luni si in acesta peroiada mi-au aparut durerile din nou.
Deocamdata urmez tratamentul prescris de un doctor hemeopat, mi-au aparut durerile din nou, am luat norfloxacin in paralele cu granulele prescrise de dr. si organismul a reactionat mult mai repede.
Mai nou iau dimineata pe stomacul gol cate o lingura de ulei de floarea - soarelui pe care il sug ca pe o bomboana pana se face alb. Se spune ca este un remediu pentru eliminarea toxinelor din organism.
Va pup dulce si mai astept vesti de la voi.Pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

Cauta la farmacii sau magazine naturiste capsule de Echinaceea ,facute de Medica si fa o cura, costa putin si sunt indicateprintre altele si la ce afectiuni ai tu.Sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Nu stiu daca iti e de folos dar acum 4 ani am avut si eu cistita si am folosit, la recomandarea medicului, supozitoare scobutil de 3 ori pe zi si biseptol 1 la 12 ore timp de o saptamana si am facut spalaturi locale cu ceai de galbenele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Eu m-am chinuit 7 ani cu o afurisita de cistita pina anul trecut cind o extraordinara persoana de pe forum mi-a recomandat un tratament naturist cu ceaiuri. Boala reaparea aproape in fiecare luna, chiar daca faceam tratament , norfloxacinul nici nu-si mai facea efect, iar viata mea era un chin. Daca te intereseaza, iti trimit tratamentul. Eu l-am facut anul trecut si de atunci nu am mai avut nici un simptom (eu, cara machinuiam in fiecare luna) si, multumesc lui D-zeu, asa am avut si eu curaj sa fac un bebe. Ceaiurile le gasesti la plafar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Iata tratamentul,pe care il am tot de la Iuliana(si pe care nu l-am tinut ca-s tare gretoasa cand e vorba de ceaiuri)

"Deci acest amestec de plante este valabil pentru orice afectiune a
aparatului urinar.

- Flores Meliloti ( flori de sulfina) = 10 g
- Herba Equiseti (coada calului) = 20 g
- Herba Origani ( sovarv) = 30 g
- Herba Serpylli (cimbrisor) = 20 g
- Cortex Salicis (coaja de salcie) = 10 g
- Radix Valerianae(radacina de valeriana) = 10 g

Se face o infuzie de 5 minute, din o lingura de amestec (dupa ce ai
amestecat in prealabil cantitatile mentionate din fiecare planta)la o cana
de apa.Se
beau 4 cani pe zi timp de 15 zile, apoi cate 2 cani pe zi timp de o luna.

Succesul e garantat, iti doresc multa rabdare.Si nu uita de baile de sezut
cu musetel, pentru a dezinfecta si local, nu numai intern.Dar asta numai la
inceput, vreo 3-4 zile, seara."

Irina & Vevemica & margica din burtica
Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Nu stiu daca te ajuta cu ceva experienta mea dar iti pot spune ca si eu am avut probleme destul de serioase cu o cistita care recidiva tot mai des si raspundea la tratament tot mai greu. Initial imi trecea cu neoxazol - 5 zile apoi numai cu Neolicin, initial 3-5 zile apoi 9 zile... Este f important ca tratamentul sa se faca corect nu doar pana la ameliorarea dau disparitia simptomelor! Eu faceam crize la cea mai mica senazatie de frig la mijloc, nu la picioare..puteam sta desculta si chiar sa imi inghete picioarele si nu pateam nimic, in schimb daca ma dezveleam un pic nopate chiar si daca era vara, eram gata! La mine crizele incepeau f accentuat de imi venea sa ma urc pe pereti dar am descoperit ca pana sa isi faca antibioticul efectul papaverina era singura care amelioara durerea si senzatia aia afurisita!
Nu stiu daca am scapat dar oricum de vreo 2 ani nu am mai facut nici o criza severa doar avnad mare grija: sa nu ma ia frigul la mijloc, de cate ori aveam cea mai vaga impresie ca ma apuca iar o criza stateam pe aburi f fierbinti de ceai de musetel, si tineam dusul cu apa f fierbinte in zona respectiva, inclusiv mijloc dupa care ma bagam in pat, ma inveleam ff bine si imi legam mereu un fular in zona mijlocului peste haine... Ideea este ca aflasem si eu ca este f pacatosa cistita asta si ca trbuie facut ceva sa nu mai recidiveze sau sa se intample tot mai rar ca altfel e urata treaba! Nu stiu daca esti insarcinata acum...dar daca nu esti fa tot ce se poate sa scapi, cu rabdare ca nu trece usor si rezultatele se vad mai greu greu dar se vad! Daca esti insarcinata... nu stiu zau!

Multa bafta! si nu inteleg ce cauta spalatul cu apa rece in situatia ta... nu are sens, trebuie apa chiar destul de firbinte - cat poti sa suporti!

Te pup,
Helen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

eu am scapat de o cistita (fara sange in urina) care ma trimitea la baie din 5 in 5 minute si care m-a tinut cocarjata saptamani intregi cu banalele cashete cu albatru de metil.

pupici.

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi

Mergi la inceput

multumesc pentru toate informatiile
Iuliana, te rog sa-mi dai si mie tratamentul urmat de tine.
Te pup. Pa.

Mergi la inceput

Iubibubi, te rog spune-mi de unde ai luat casetele de albastru de metil, cum le-ai administrat si cat timp.
Multumesc.
Te pup.

Mergi la inceput