Ajutor!! Vecina... copiaza!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Hai sa va spun si eu despre un xerox, pe care l-am suportat destul de mult, amuzandu-ma situatia...pana la un punct
In liceu aveam o prietena din provincie care a ales sa se emancipeze pe pielea mea.
Mi-am dat seama imediat dar nu m-am opus.
Initial ne-am inteles foarte bine, ii dadeam sfaturi, nu ma deranja cumparatul acelorasi lucruri....copiatul.
Chestia asta nu ma deranjeaza nici acum pt. ca sunt de parerea ca fiecare om poarta lucrul respectiv diferit.
Chiar ma simteam bine in pielea mea de "profesor" iar fata se schimba pe zi ce trece...in bine credeam eu.

Ei bine cred ca ghiciti cand am ajuns sa nu-mi mai convina: fata se vroia copie EXACTA asa ca a inceput sa intind gherutele spre prietenul meu de atunci.
Cand eram impreuna si baiatul respectiv imi aucea vreun cadou, ii cerea si ea unul la fel pt. ca "vaaaaiiii ce frumos e si ce mult isi doreste".
Saracul, stiind ca e prietena mea, in multe cazuri ii aducea apoi si ei.
Daca tipul venea sa-mi zica sa ne plimbam..."vaaaiiii, ce i-ar placea si ei sa mearga putin".,,,si evident nu mai scapam de domnisoara.
Pana intr-o zi cand respectivul a venit si mi-a aratat o scrisoare primita de la ea (furase adresa de pe biroul meu), in care ii explica ca nu are prea multi prieteni in Bucuresti si ca ar vrea sa faca si el parte din grupul restrans de prieteni.
In ziua aia am decis ca urasc indigoul si, dupa ce i-am explicat ca a intrecut orice masura, am rupt-o cu ea intr-un scandal destul de nasol pentru ca sustinea sus si tare ca nu-i adevarat.

Cam asa sunt si acum...poate oricine sa ma copieze ca nu ma supar...pana la un PUNCT cand scot ghearele urat de tot.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Pai si atunci nu zic eu bine ca trebuie sa evitam "xeroxurile"?

Ralu- mamica de fetita superba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

RALLU SI Raluca - Q.E.D.

Foarte bine ca ati spus un caz. Uite asa se intampla daca lasam lucrurile in voia sortii (totusi aici s-a intervenit la timp). Stiu si eu cateva, mai mult sau mai putin similare.

O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

anne16 - ce nebunica simpatica esti

alexandra - mare adevar graiesti

uite ca-mi iesi in versuri

O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alexandra

OMG! dupa ce m-a socat raspunsul tau, ai mai fost si aprobata mai jos...
cu tristete remarc ca vom deveni din ce in ce mai straini unii fata de altii...
de aia nu intoarcem capul pe strada, de aia nu ne ducem sa vedem daca e cineva cazut, daca il putem ajuta...

la mine pe scara sunt numai firme aproape, mi-e dor de o vecina cu care sa stau la taclale si eventual la o cafea...

Si dupa ce bei cafeau sa auzi "vai draga ti-ai luat televizor nou" (sau canapea, biblioteca, etc) si-ti merge vorba prin bloc ca invarti banii cu lopata - chiar daca tu ai facut credit si platesti rate de te-ndoi - si mai scapa si pe la altii vorbe despre ce si-a luat vecina si te trezesti la un moment dat cu usa sparta si casa rascolita. Iar replica "prietenutei" de taclale si cafea "vai dar eu n-am zis la nimeni".

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

[/quote]

gura targului nu va tace niciodata. eu una pana la proba contrarie, am incredere in oameni.

iubiti-va aproapele!

b

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ileana

Citat:
citat din mesajul lui anne16

stiti cum se procedeaza:
oftat prelung.....fata suparata.....si dupa o pauza luuuuunga, soptit:
ce muuuult mi-a placut "cutare lucru, trebuie neaparat sa il cumpar, nu mai pot, nu mai pot sa dorm pana nu il am....." , nu ati vazut il are si vedeta X, este la moda......

si vedeti rezultatul

...Poate primesti "cutare lucru", cadou!...

ileana

Nu prea cred.Pana acum nu am primit, dar si-au cumparat

Si daca primesc nici o problema il dau cadou mai departe....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mare bafta am eu, ca nu vrea nimeni sa ma copieze! ca-s urata, natanga si scorpie!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Ar trebui sa te bucuri ca ti-ai creat fara sa vrei Fan Club.

.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."
..........................
In spatele nick-urilor se afla foarte multe minti bolnave.

Mergi la inceput