Ajutor!! Vecina... copiaza!
Raspunsuri - Pagina 2
grodear spune:
Dalina2x2,
Ca sa ti raspund la ceea ce ai intrebat:
- stiu e enervant rau de tot. Si eu am pe cineva care ma copiaza in tot, si stiu ca este mai mult decat enervant. Daca iti doresti un lucru mai deosebit, si te gandesti ca l- ai luat si cu el iesi din multime, sa vezi a doua zi ca l- a luat si vecina e de a dreptul aiurea. stiu prin ce treci.
Ca sa mi dau o parere la ceea ce au spus celelalte:
- da, intr- adevar, acest lucru constituie o flatare prin faptul ca tu reprezinti un model pentru cineva. Dar este oarecum exasperant sa stii ca ai pe cineva cu ochii pe tine mereu.
Referitor la modul de comportament: Persoanele respective sunt atat de frustrate de propria lor existenta incat sunt in stare sa ti imite si situatia familiala . In senul asta pot sa va spun ca am lansat zvonul ca nu ma inteleg cu sotul meu si ca vreau sa fiu "independenta"(exact asa m- am exprimat)si urmeaza sa plec de acasa, iar tipa respectiva care ma copiaza intru totul a plecat de acasa pentru ca vrea si ea sa fie "independenta". Va dati seama de reactia mea atunci...
Ralu- mamica de fetita superba!!!
rhoneea spune:
Si eu aveam o prietena care ma copia.Pantofi,haine,stil,pana si mersu care-l am incepuse sa-l copie.La inceput ma enervam teribil si tipam la ea ca ar trebui sa fie cu stilul ei asa cum e,fiecare femeie e unicata,apoi mi-am dat seama ca,gresesc.Am inceput sa-i dau sfaturi(daca ii placea chiar atat de mult cine sunt eu)si chiar ma simteam bine cand ma asculta ce si cum sa faca sau sa cumpere.
Eu iti spun sa nu pui la inima,poate o sa-ti para rau nu stiu...vecina te admira,si isi doreste sa fie si ea ca si tine.Priveste partea plina a paharului.Tu esti o diva pentru ea.Ea nu a ales sa copie vreun star anume ci te-a ales pe tine.
Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.
Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*
**Ramona are nevoie de ajutor**
mina spune:
Poate solutia ar fi sa nu mai aibe ce copia...adica sa o tii la distanta. Bine, ca tot va intalniti si te vei trezi ca are aceeasi peruca....dar nu-i mai arata nici tu toate rafturile la noua mobila....din ce spui tu "sunteti in vizite" si de aceea ajunge sa aibe ce copia...
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
grodear spune:
Exact asta ar fi o solutie buna. Sa o tii departe de tine. Eu am incercat de cand mi- am dat seama, dar faptul ca eram vecine (la curte) , avea o oarecare posibilitate sa vada ce se intampla si ce imi mai cumpar. Asa ca...iti dai seama.
Ralu- mamica de fetita superba!!!
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ina_nz De ce nu privesti cu bunavointa aceasta dorinta a ei sa fie ca tine? Te admira si ii palce mult de tot bunul tau gust in ale designului interior ....si vrea si ea sa fie ca tine. De ce trebuie sa cansideri ca pe ceva rau? Ina |
Ele spune:
Fara suparare acuma...dar in ce moment te deranjeaza? iese cu tine pe strada si pareti gemene sau surori?? Va luati si casele in spinare?? Si vede lumea ca sunt la fel???
Pai mai adaugam un motiv in plus de stres zilnic...vecina si-a luat bucataria ca a mea...
Elena & Denisa
NOI
clauditzadennis spune:
Tulai, Doamnieeeeeeeeeee,
Crezui ca e vorba de "vecina" de pe la facultate care copiaza la examene si voiam sa-mi vars si eu of-ul ca aveam si eu una care copia la greu din lucrarea mea, mai peria, pe ici, pe colo (creier odihnit, de!) si la sfarsit intotdeauna lua nota mai mare ca mine....Dar intre timp, m-am maturizat, acuma nu-mi mai pasa!
Bine ca e vorba de altceva aici....ma linistii!
mariussimiuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui trischa in locul täu mi-as lua o perucä nasoalä si ciufulitä,niste haine de ,,mamaie,,si mi-as schimba sotul.apoi as vopsi un perete cu negru si as cumpära niste flori de plastic roz si verzi cu care as decora din abundentä casa,geamurile..in fata usii de intrare mi-as pune un scäunel,as värä picioarele intr-un lichean si m-as apuca de crosetat.si dacä vecina se apucä sä facä la fel sigur copiazä.dacä nu..ii spui cä ästa sunt noile tendinte de toamnä -iarnä.si incä ceva: vino in fiecare zi acasä cu o sacosä imensä pe care te prefaci cä abia o duci.sigur o sä fie curioasä si invidioasä |
Super tare!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mirela.d spune:
Daca astea sunt problemele pe care le au unii oameni, atunci as dori sa ma aflu in locul lor. Ce m-as bucura ca singura mea suparare sa fie ca vecina si-a luat bucatarie ca a mea.
gogosel spune:
draga dalina,
vrei sa mai afli ceva: imi voi scoate si eu gresia si mobila de bucatarie. si stii ce culori le iau: gresia caramiziu si mobila caramiziu cu vanilie! musai culorile astea!
si sunt roscata -ma fac blonda! parol!
GLUMESC!
inseamna ca tipei ii place simtul tau estetic( si ei ii cam lipseste !!!) . cred ca ar fi bine sa nu o bagi in seama si sa "racesti" relatiile cu ea la limita normalului. eu asa procedez cu "firi" prea bagacioase sau "xeroxuri".
pupici!
gogosel, mamica lui rares-mihai (11.08.2007)
poze noi