Mamici de august-septembrie 7

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex_2003 spune:

Felicitari tuturor mamicilor si sa va traiasca bb-ii.
Sisi , vezi nu degeanba ai mai primit o steluta !!!!!!!!!! - o noua stea a rasarit.
Cristinamh , scrii despre Ina_nz dar eu nu am mai vazut de multa vreme mesaje de la ea.Stii cumva daca a nascut ?
Felicitari si taticilor , si taticul nostru citeste cu placere mesajele postate.
Sa aveti parte de o nastere usoara , de copilasi sanatosi si frumosi si sa va bucurati de ei.
Gianina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Am fost dimineata la doctor si daca ultima oara ma ameninta cu cezariana pt. maine acum a cam intors-o.A zis ca mai vorbim, mai vedem si daca nu nasc ma mai consulta la sfarsitul saptamanii viitoare.Ma cam oftic ca-mi facusem mari sperante ca maine imi vad puiul, Mircea isi luase concediu si tot familionul se invoise de la servicii.TZeapa!
Va tin la curent.
Tango,ca intrebati de ea,face bine,Daria suge din 2 in 2 ore si-si epuizeaza mama.Sunt super obosite si moarte de calduri(In Elvetia e groaznic de cald!).
Va pup.

Irinuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Felicitari noilor mamici si sanatate bebicilor nou veniti!!!
Asteptam deschiderea unui nou subekt cu bebeii de august -septembrie...cine se incumeta?!??! Avem rabdare caci nu demult a aparut primul bebeu, si atunci avem rabdare sa se puna pe picioare mamika .
Si hai sa fie si subekte despre nasterile respective....io una le astept cu maaare nerabdare!
Irinuca sper ca esti bine, chiar daca dr-ul se cam joaca cu rabdarea voastra, important este totusi ca bebele sa fie ok si sa fie cat mai pregatit de sosire. In ritmul asta s-ar putea sa ajungem sa ne intalnim in aceeasi perioada la spital pt ca si mie Badiu mi-a zis ca "nastem" mai devreme.
Am sa te tin la curent cu data care se va stabili.
Oricum sunt curioasa ce fete mai nasc in primele 10 zile ale lui septembrie la Municipal, nu de alta dar macar ne mai ridicam moralul una alteia si facem un mic klub dc acolo, ca deh....spitalul tot spital este, oricat ar fi de aranjat...

danat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Felicitari pentru Yasmin si Sisi pentru noile achizitii .Sa va traiasca si sa va bucurati de ei. Eu tare m-am bucurat ca nu am avut neamuri pe aici ca nu mi-au stat pe cap, slava Domnului Domnului. Si tare bine mai e!!! As fi deschis eu sub. cu bebei de aug-sept, dar uite ca eu sint mamica de iulie si nu ma incadrez :)), asa ca, prindeti curaj, mai fetelor, si deschideti sobectul:))).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

alex, am vazut pe listuta de bebei ca a nascut ina.
fetelor, sunt cu ochii pe voi, dar cu andrei in brate nu prea am viteza la scris....
cine deschide subiectul cu bebelusii? iuliana, ca e in capul listei, sau primul bb de august (ce onoare pe capul nostru, sa fim primii, merita sa )

cristina si andrei

Mergi la inceput

ooo, am si eu o stea... pacat ca nu se acorda si pt lungimea mesajului...
am vazut si mesajul iulianei. chiar daca e mamica de iulie, oricum are mai multa experienta. +2 saptamani.
apropo, andrei -l-am cantarit aseara, are 3850. a luat 1100 in 3 sapt. ei, ce ziceti?

cristina si din brate

Mergi la inceput

mamicute, am deschis subiectul cu bebeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catia spune:

am vb cu freia ieri.este inca in spital pt ca alexa a avut 2500g.dar scorul a fost 9.insa pt ca ea a avut chlamidia si streptococ in timpul sarcinii bb a fost trecut rapid pe antibiotice,preventiv.acum asteapta sa-i vina rezultatul analizelor si sa ia alexa in greutate.ieri inca nu luase nimic ci doar scazuse.
tb sa fie bine are mare nevoie!
despre mine ce sa va scriu?ca n-am avut net toata saptamana si ca m-am urcat pe pereti?nici acum nu pot sa-l folosesc mereu dar totusi.ma cam sperie DPN care s-a scurtat cam multisor.parca nu-s eu cea care mai are putinmaine merg la dr si sper ca bb s-a intors.zic eu ca optez pt nastere naturala dar cine stie?
irinuca,tu nasti cu anca,nu?ai mai aflat ceva despre "ritualul platii"?
numai bine si sa vedem cat mai multi bb-i!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigresa spune:

Numele lui este Radu Horia Stefan. L-am adus acasica sambata. Tigresa inca nu este refacuta complet dupa operatie, probabil ca cel mai tarziu maine o sa intre si ea pe pagina.

Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Greirasi bortosi si mai putin bortosi, ce mai stiti de DanaOana?Trebuia sa nasca pe 20-21 august la Polizu (unde nasc si eu) si nu mai stim nimicuta despre ea?mie, cel putin mi-ar fi foarte folositoare informatiile ei?

Theiuta

Mergi la inceput