Shoppaholicele Redouto-masochiste (124)
Raspunsuri - Pagina 8
miki68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorenza Pai,ne-au trimis ei mail sa ne inscriem,ca de unde altfel sa fi stiut si de siteul asta? |
Da, asta stiu, ca si eu am primit mail sa ma inscriu la vp, dar nu ma pot inscrie. Asta era problema mea.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Lorenza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki68
Da, asta stiu, ca si eu am primit mail sa ma inscriu la vp, dar nu ma pot inscrie. Asta era problema mea. cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
De ce nu poti?
miki68 spune:
Intre timp mi-ai scris ca la tara sa trec oricare. OK, am inteles.
cristina d.
Lorenza spune:
Acum ,cu noul format de vanzari private,nu te mai anunta de fiecare data despre ele,trebuie din cand in cand sa mai intri direct pe site,ca sunt anuntate cu mai mult timp inainte.
ella_74 spune:
eu nu stiu ce ziceti voi cu intratul pe site si verificat ca eu de fiecare data am primit invitatia pe email si m-am inscris si asta a fost; am avut acuma cateva saptamani o invitatie la vente prive de saltele dar m-am gandit ca nu livreaza astia in Ro si nici nu m-am inscris.
, mamica de David (24.04.2007)
BOB
Graviduta spune:
Stai linistita, ca nu ai pierdut prea multe. Eu, una, nici nu ma mai obosesc. De multe ori le-am regasit pe site cu aceleasi reduceri. Poate nu e cazul tot timpul, dar, oricum, mi se pare o chestie de marketing.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
camelia_daniela spune:
buna dimineata!
Ralucadiana, multumim de cafea!
In Buzau e asa nor si ploua .... de imi vine sa iar, doar ca Daria e in picioare de la 7.15 si mi-a zis clar "nu mai dorm!"... si ce-as mai fi dormit eu...
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
miki68 spune:
'neata! Si la Iasi e innorat si friiiig (10 grade). Inca nu ploua, dar sigur se va intampla si asta azi. Am iesit pe balcon sa-mi strang rufele puse la uscat si mi-au inghetat toate alea
cristina d.