O fapta buna ...

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

da - asta ne pregatim sa facem. suntem pe faza!

Pentru parinti... despre copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ENYA spune:

Abia astazi am citit aceste mesaje, dar poate nu este prea tirziu.
In Formula AS (2-3 numere in urma, cred) la SOS a fost un articol "In pragul nasterii, sint o femeie disperata". Ptr cei ce nu l-au citit, iata doar citeva fragmente :
"Sint o viitoare mamica, in virsta de 27 ani, care urmeaza ca peste citeva zile sa aduca pe lume un copil dorit, dar care, din pacate, va avea un inceput de viata foarte trist.... Sint un om singur. Bunica, singura fiinta apropiata din viata mea, a murit. Mama e internata de 20 ani intr-un camin, iar tatal copilului m-a parasit definitiv, deoarece nu a mai dorit copilul, speriindu-l greutatile vietii.Locuiesc singura, la bloc, dar am datorii de peste 25 mil. la intretinere, neavind posibilitatea sa le platesc nici macar partial, in prezent eu neavind nici o sursa de existenta. Lumina si gazele mi-au fost inchise inca din noiembrie 2002. Am lucrat ca ziarista (reportera) la diverse publicatii, dar fara carte de munca, asa ca in prezent nu am nici o sursa de venit (concediu medical platit sau pensie si nici asistenta medicala nu-mi este acordata gratuit. Perioada in care voi sta internata in maternitate va trebui sa o platesc si nu stiu realmente de unde voi avea banii necesari. Ma gindesc cu groaza cu ce voi hrani copilul si ce voi face mai departe, deoarece doresc din tot sufletul sa-l cresc singura.Fac apel la bunavointa dvs. nemarginita, rugindu-va sa ma ajutati cu ce se va putea, ca sa fac rost de un patut pentru copil si cele necesare unui nou-nascut - imbracaminte si hrana. De asemenea, as dori sa pot achita cite ceva din datoriile la intretinere, ca sa am gazele si lumina, absolut necesare cresterii copilului..."
Eu i-am dat atit cit am putut : un tarc si un carucior de vara, de care a fost foarte fericita.Cu bani nu pot s-o ajut deloc, si eu fiind o mamica singura.
Daca vreti, adresa si un numar de telefon la care poate fi gasita :
VIRGILIA GENESCU-Aleea Dealul Macinului nr.8, bl.D38, sc.I, ap.135, sector 6, tel.0723/486304 (d-na Gloria Constanta Gagea-vecina ei)

Amalia, mamica lui Vladi
P.S. Noi ne-am vazut pe 23.03, cind a venit sa ia tarcul si caruciorul.M-au impresionat tare mult tineretea si frumusetea ei (este ca o papusa).Azi am vorbit la telefon si este acasa, nu a nascut inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana spune:


http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=6685

Subscriu la cele scrise de Liviu. Se pare ca banii sunt cei care decid daca un copilas in pericol este ingrijit sau nu. Cred ca banii acestia pot fi folositi pentru situatii de urgenta ca aceasta.

Anuca si mami
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=167&cid=122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Dupa cum am scris si in celalalt mesaj ,admin,propun si sustin si eu varianta Anisia !!!
Are mare nevoie de ajutorul nostru urgent !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mumulina spune:

SI EU CRED CA ANISIA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali13 spune:

quote:
Originally posted by mumulina

SI EU CRED CA ANISIA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU.

alinaDe acord.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniem spune:

Gata cu faptele bune?
Apropo, eu nu o cunosc pe Nicolamar personal, dar saraca a ramas fara slujba, are 2 copii, un altul e pe vine, iar sotul e bolnav. Oare n-ar fi si ea un caz? Saraca tot incearca sa-si gaseasca un job acasa, caci e si gravida.........vezi anuntul Despre munca la domiciliu...de pe Anunturi desprecopii.com.
Si apropo de scurta logica........eu am acces la internet pentru ca sunt studenta, inca, si stau in camin, si nu trebuie sa platesc nimic pentru el, dar peste doua luni, bye, bye, internet, bye, bye, www.desprecopii.com, slujba nu avem, cine stie si ce slujba o sa avem,mai ales ca ma duc si-n nordul tarii, de unde e sotul......casa nu avem, ne ingrozim de preturile imobiliare, asa ca HALAL LOGICA!FARA SUPARARE!
In fine...(ticul meu, de care nu pot scapa), o ajutam pe NICOLAMAR????


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Draga mea,iata mesajul Adminului referitor la conturi personale pentru donatii:
"...Din pacate pentru alti va spun ca aceasta exceptie de la regula este admisa cu greu pe acest forum. Desprecopii.com NU AGREAZA si nici NU VA TOLERA pe viitor publicarea de conuri personale pe acest site. Motivele pot fi citite in mesajul meu anterior in cadrul subiectului despre Anisia.
Cu acestea consider acest subiect inchis!
Un weekend placut tuturor,
Florin
Pentru parinti... despre copii!
Prin urmare cine vrea sa ajute un anumit membru al comunitatii e liber s-o faca in particular,ramanand ca soarta donatiilor din contul deja existent sa fie hotarata de comun acord de catre membrii comunitatii.


Irina & Veve cea cumintzica foc!

Fie ca aceste Sfinte Sarbatori de Paste sa va infloreasca-n suflet speranta si pace,stralucitoare ca florile,binecuvantandu-va cu tot ceea ce e mai bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spy_steve spune:

buna ziua!
fac parte dintr-o fundatie umanitara care ajuta copii orfani din donatii facute de diverse firme.
avem o singura problema...suntem la inceput si avem nevoie de ceva adrese ale caselor de copiii din bucuresti,pentru a putea lua legatura cu directiunea si a sti unde sa trimitem donatiile (transformate in bunuri necesare copiilor).
daca aveti sugestii sau dorini sa ne ajutati cu rugamintea de mai sus,dati va rog un e-mail la spy_steve@europe.com
va multumesc anticipat,stefan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

buna tuturor!
sunt o membra noua a site-ului , abia zilele trecute mi-am facut cont
sper ca acest subiect este inca des vizitat...pt ca zilele trecute am gasit pe unul din canalele de chat anuntul disperat al unei fetite de 12 ani..este vorba despre ADINA OANCEA, puteti vizita site-ul personal, realizat de catre un baietel inimos de numai 14 ani..nu este o gluma proasta sau o sarlatanie, fetota asteapta dublu transplant de cativa ani, cazul a fost prezentat pe pro-tv, acasa, antan 1, dar..degeaba...eu ma chinui din rasputeri sa mediatizez acest caz, am scris la toate fundatiile gasite pe net, sper sa primesc si raspuns...
va rog din suflet, macar vizitati pagina
www.adina.go.ro

Mergi la inceput