Igiena gingiilor

Igiena gingiilor | Autor: ungureaa

Link direct la acest mesaj

Buna !
Am inceput sa-i curat gingiile fiului meu de 16 saptamini dupa aproape fiecare alaptat. Se spune ca acest lucru trebuie facut cu un prosopel curatel inmuiat in apa. As dori sa stiu daca voi ati gasit o metoda de a utiliza ceva de unica folosinta, caci un prosopel...de cite ori pe zi se poate spala si usca ??
Nu ma gindesc la vata si nici la tifon, care aici defapt nici nu se gaseste (tifon)
Asadar astept orice alta sugestie !

Adina si bebe Gabriel

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

mie mi-a recomandat pediatrul sa-i spal dintzishorii cu o compresa sterila, inmuiata in apa, o singura data pe zi, seara. prin compresa sterila a se intelege tifon. care si la tine acolo sigur se gaseste in orice farmacie (se numeste "gauze").

pupici.

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungureaa spune:

Merci, o sa caut, eu am gasit doar tifon supraelastic pentru infasurat o rana, dar nu si din cel normal. Dar o sa mai caut !

Adina si bebe Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

aici se gaseste la "pachetele". nu e d-ala gen rola, sunt patratele mici, gen compresa si scrie pe ele "gauze". si-s si sterile. intreaba la farmacie.

in maternitate, asistentele ii faceau lu' bb toaleta corporala cu niste lavete, tot sterile, care semanau cu tifonul, dar erau mult mai fine si mai moi (tot "patratele"). poti intreba la farmacie daca au asa ceva. cred ca si astea-s bune.

pupici.

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciufulici spune:

Buna ungureaa, ideal ar fi comprese sterile din farmacie de unica folosinta si curatarea gingiilor o singura data seara inainte de culcare dupa ultima masa. Compresele inmuiate in apa fiarta si racita.

Succese depline si crestere usoara mai departe.

Ciufulici

Mergi la inceput