comportament dr Ciubotaru si asistenta dumneaei- S

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

daca toti cei care se aflau la usa cabinetului ar fi facut ca a facut giliola, s-ar fi luat deja masuri...

-----------------------------------------------------------------------
„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

sunt prea putin cei care iau masuri si fac ceva in sensul asta...

Ralu- mamica de fetita superba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giliola spune:

Buna seara

In cautarile mele pe net am dat de un site interesant, legat de protectia consumatorilor. In speta, e vorba de o asociatie a unor avocati, care-si propune "sa apere si sa promoveze in Justitie cazurile consumatorilor victime ale abuzurilor comerciantilor, in special ale acelora cu mijloace mai modeste de trai."
Citez de pe site-ul lor:
"De asemenea nu uita faptul ca deosebit de important este ca tu sa ne ajuti in primul rand, prin faptul ca trebuie sa alegi sa rupi tacerea , sa ne prezinti cazurile si situatiile in care drepturile tale au fost incalcate, ca ele sa fie facute publice, sa fie aduse la cunostinta presei, a autoritatilor si, mai ales, a celorlalti consumatori, care trebuie sa simta ca au sustinere, ca exista o sustinere sociala civila din partea altor romani; daca vom permite ca abuzurile comise impotriva noastra, a drepturilor si libertatilor noastre sa fie trecute sub tacere, daca ne vom resemna, nu vom face decat sa dam un impuls comerciantilor care folosesc practici abuzive si reclame inselatoare, sa ne jecmaneasca si mai mult; Trebuie sa alegem sa luptam si sa avem incredere in avocati si in Justitia din Romania, pentru ca si judecatorii sunt la randul lor consumatori astfel incat, si ei sunt victime ale unor asemenea practici incorecte, nelegale si abuzive.
Scrie-ne despre tine si problemele tale si noi te vom ajuta."

Nu stiu daca pot da aici un link catre site-ul acesta, dar cred ca ar fi de folos multora. Daca nu contravine regulamentului, va rog sa imi spuneti si il atasez.

Numai bine!
Giliola

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Stati sa va spun si eu ceva:

copilul meu a contactat dim materintate stafiloco auriu si a avut conjunctivita in prima lui luna de viata

ne-am dus la dr. Ciubotaru pentru tratamente, de mai mulye ori am stat sinoi la usa, ca si voi

la un recontrol, cand a fost gata analiza, s-a dus doar sotul meu, dar fara copil, pt. ca era ff micut ca sa-l expun unui spital
la cabinet, sotul meu m-a sunat pe mobil ca sa se intereseze si sa-i spuna doctoritei respective ce tratament i-am administrat reactia dr. a fost foarte virulenta si l-a certat pe sotul meu ca isi permite sa vorbeasca la telefonul mobil in prezenta ei,desi convorbirea avea legatura cu probleme pt care venise, l-a balacarit in tot felul, motiv pentru care nu ne-am mai dus la ea NEVER
SA VA MAI SPUN CA BEBELUSUL S-A VINDECAT ABIA LA A TREIA SERIA DE TRATAMENT, indicat de un medic din provincie ???

P.S. pentru cei/cele care s-au saturat de posatrile critice la adresa medicilor neinsotite de alte actiuni, eu le doresc sa nu ajunga in situatia de a avea in brate un sugarel de cateva saptamani si sa bata pe la diverse usi cu reclamatia in mana, e o actiune de uzura, uneori fara finalitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giliola spune:

Spre surprinderea mea, am primit un raspuns din partea spitalului, la plangerea mea:

"office" <office@mscurie.ro>
09/28/2008 08:34 AM

Raspuns:

"Ne cerem scuze pentru inconvenientul produs si situatia neplacuta aparuta in timpul vizitei dumneavoastra in spitalul nostru.
Cauzele sunt multiple. Unele le putem corecta, insa altele tin de un sistem ramas in urma competitiei de azi
Casa de asigurari de sanate nu deconteza decat 27 consultatii/zi/medic. Deci se dau 27 bonuri/zi.
In multe cazuri agresivitatea verbala si chiar fizica a unor pacienti/ apartinatori (fenomen din ce in ce mai des intalnit) face ca tensiunea in care se lucreaza sa dea nastere la reactii “de aparare” care pot strica imaginea ce trebuie sa o aiba un medic si o asistenta….
Nu se pot angaja medici “suplinitori” deoarece nu exista prevazute reglementari legale in acest sens. Astfel intr-un spital de stat nu ai cum sa angajezi si sa platesti un astfel de medic.
De multe ori medici oftlamologi din policlinica sunt solicitati la consulturi pe sectiile spitalului pentru cazuri grave cu pacienti care nu pot fi mobilizati. Aceste consutatii consuma si ele timp.
Despre comportamentul doamnei doctor si a asistentei am purtat o discutie personala cu Dr Ciubotaru si am analizat situatia delicata la care s-a ajuns.
Sper intr-o ameliorare simtitoare a situatiei.

Cu respect,
Dr Radu Tabacaru
Director medical
Spit Marie Curie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Buna!Eu sunt asistenta medicala si iti spun ca raspunsul primit a fost asa sa iti inchida gura pt ca "corb la corb nu isi scot ochii".In legatura cu asistenta ea este obligata prin lege hai sa ii spunem asa sa poarte un ecuson unde sa ii scrie numele.Nepurtarea acestuia atrage sanctionare.
Eu pot sa iti spun ca am patit-o si eu dar eu am stiut unde sa bat bsi nicidecum la directorul spitalului ,casa de asigurari acolo poti sa faci o plingere mai ales ca orice cabinet de ambulatoriu in fiecare an ei trebuie sa fie acreditati de casa de asigurari de sanatate ca astfel nu li se incheie contractul cu ei si aceasta plingere ar fi fost o bila neagra.Ar fi mai multe de spus dar cam atit pe scurt.
Sper ca nu o sa mai ai intilniri neplacute cu sistemul sanitar si sa nu iti faci o parere nu toate asistentele sunt asa,si in marea majoritate a cazurilor ele fac ce cam spun medicii.

Mergi la inceput