Shoppaholicele Redouto-masochiste (123)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica
daca ti le zic pe ale mele de acum... am 112 la "talie"

Pai cred ca 112 am eu acum si n-am bebe la purtator. Dar se mai intampla sa-mi cedeze lumea locul in tramvai/autobuz. Culmea e ca atunci cand eram insarcinata nu prea mi se intampla asta. Deci sunt si avantaje.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Neata!
Nushu vezi ca sandalele alea tricolore marimea 38 erau disponibile dimineata, comanda repede poate ai norok si mergi pe masa de nasteri cu sandale, iar celelalte maro care le-ai pus in cos am inteles de la comentarii ca nu sunt chiar ok, am vrut si eu da m-am razgandit dupa ce am citit ( aici sau la comentarii nu mai stiu) ca nu sunt asa comode.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina2oo4 spune:

eu am mai primit un cod, pe langa cel postat de voi: 19763

http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=2b649ca7c59e8c8c9a

** Jusqu'à - 30 % sur la sélection ‘Bien s’équiper pour la rentrée’. Offre valable du 19/08/08 au 22/09/08 inclus sur une sélection d'articles de l’opération ‘Bien s’équiper pour la rentrée, sauf pages rouges, prix futés, prix mini, nouveautés et exclusivités Web. Valable uniquement sur laredoute.fr et non cumulable avec une autre offre.

*** Offre valable du 09/09/2008 au 30/09/2008 sur la collection Prêt-à-Porter Femme et Homme de La Redoute Automne-Hiver 2008/09 y compris sur les prix verts. Valable uniquement sur laredoute.fr sauf nouveautés, exclusivités web, prix mini et prix rouges. Valable sur les nouveautés et exclusivités web du secteur homme. Non cumulable avec une autre offre. Non valable en magasin, en Rendez-Vous Shopping, sur Minitel et sur Redoutel. Les frais de traitement de la commande sont de 5,50 € pendant toute la durée de l'opération . Les frais de traitement pour une commande comportant des articles encombrants sont de 15 €.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Multumim pt coduri!

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinam

Neata!
Nushu vezi ca sandalele alea tricolore marimea 38 erau disponibile dimineata, comanda repede poate ai norok si mergi pe masa de nasteri cu sandale, iar celelalte maro care le-ai pus in cos am inteles de la comentarii ca nu sunt chiar ok, am vrut si eu da m-am razgandit dupa ce am citit ( aici sau la comentarii nu mai stiu) ca nu sunt asa comode.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

multumesc frumos!!!ma duc sa dau comanda vb ta sa ma duc sa nasc cu ele sa fiu trendy

nu le mai iau si pe celelalte ca le luam de ciuda ca nu erau astea

gravi

edit: ha! cu ce graba am dat comanda oricum tot stau cu emotii sa nu fie teapa si sa ma trezesc cu note davoir!!

inca o data merci alina! iar ma ofticam diseara daca aflam ca au fost dispo si eu n-am vazut

34+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

, multumesc pt

Toate a-ti primit coduri ...
multumim pentru ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina2oo4 spune:

am incercat si eu sa cumpar sandalele tricolore mar. 38 in dimineata aceasta, dar cand le pun in cos apar epuise :(.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

uite ca am si eu:
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=c83bfec97f85c7e2bc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui karina2oo4

am incercat si eu sa cumpar sandalele tricolore mar. 38 in dimineata aceasta, dar cand le pun in cos apar epuise :(.

incearca acum, la mine a mers acum 10minute

edit: am incercat acum iar si apar epuise

sper sa nu iau teapa!

34+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:
citat din mesajul lui karina2oo4

Pai,daca le-a luat Nuschu!
Ma gandesc ca vin retururi si cine apuca...Mai sunt oricum sanse.
In schimb,cine poarta 37,sa se grabeasca,ca inca mai sunt dispo.

Mergi la inceput