Shoppaholicele Redouto-masochiste (123)
Raspunsuri - Pagina 10
ella_74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralucadiana despe ce sandale este vorrba? |
astea, niste frumuseti :
http://www.laredoute.fr/vente-sandale-tricolore-femme-la-redoute-creation.aspx?productid=324143582&documentid=414708&single=true&categoryid=31523562
, mamica de David (24.04.2007)
BOB
Graviduta spune:
citat din mesajul lui ralucadiana priviti ce mi-au scris cei de la laredoute: Vous souhaitez connaître le numéro de votre avoir ou de votre bon d'achat. Pour le retrouver: - rendez-vous dans " suivi de commande " sur la page d'accueil de votre site www.laredoute.fr - cliquez sur " mes remboursements " Je reste à votre entière disposition. eu le-am scris si i-am rugat sa-mi comunice pe email codul pt note d'avoir care o am. coletul l-am primit de 3 sptamani si asta nu mai ajune nicicum. unde il pot gasi? sau trebuie sa astept plicul? |
Eu stiu ca nu-l gasesti in Mes remboursements. Trebuie sa ti-l trimita pe email sau astepti plicul. Poate au schimbat ceva la remboursements si acum poti vedea.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
ella_74 spune:
citat din mesajul lui nushulica ella imi vine sa ti-l mananc pe BOB 34+ DAVID-MIHAI |
multumesc; am deschis sa vad la ce poza te referi; hi, hi, asa doarme el,in 4 labutze, cred ca-l linisteste cel mai bine pozitia asta desi mie mi se pare putin impotriva naturii; am incercat sa trag picioarele de sub el si nu-i chip, le vara sub el imediat.
, mamica de David (24.04.2007)
BOB
miki68 spune:
Ralucadiana, daca le-ai cerut codul note d'avoir, ti-au zis bine ca il gasesti in mes remboursemente. Tu trebuia sa le ceri codul pentru bon d'achat. Pe ala il folosesti la cumparaturi. Note d'avoir e doar o notificare ca iti vor returna o suma de... pentru comanda din data de ...
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
nushulica spune:
citat din mesajul lui miki68 Ralucadiana, daca le-ai cerut codul note d'avoir, ti-au zis bine ca il gasesti in mes remboursemente. Tu trebuia sa le ceri codul pentru bon d'achat. Pe ala il folosesti la cumparaturi. Note d'avoir e doar o notificare ca iti vor returna o suma de... pentru comanda din data de ... cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
te-am dat disparuta miki!!! am vazut ca nu apari deloc pe aici...si tu stai in umbra
ella bravo lui, copil cu personalitate!!!mie imi place cum doarme el
34+ DAVID-MIHAI
miki68 spune:
Nushu, nu am disparut de tot, insa am niste probleme si pana le rezolv cumva, nu prea-mi arde de DC. Oricum va pe toate.
cristina d.
Giova spune:
am disparut o vreme, tocmai ne-am repatriat...am nasit weekendul trecut...totul a fost frumos si bine!!!
azi am luat coletul din 21.09. era la posta din 8 sept., aviz nu am avut- ca de obicei.
Cumnata a comandat mai mult haine pt. nepoata, sunt misto, toate de vara. am luat si eu ceva la al meu baiat, iar cadou am avut ceasul cu 2 bratari. Nu stiu daca are sau nu baterie, nu l-am desfacut. cert e ca nu merge. sper sa fie din lipsa bateriei....
va si spor la cumparat si la sosit colete.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
miki68 spune:
Giova, ceasurile pe care le am eu de la LR au acolo la baterie o folie de plastic pe care daca o tragi si, implicit, o scoti, se realizeaza contactul. Al tau nu are asa ceva? Ma indoiesc ca ceasul nu are baterie.
cristina d.
nushulica spune:
citat din mesajul lui miki68 Nushu, nu am disparut de tot, insa am niste probleme si pana le rezolv cumva, nu prea-mi arde de DC. Oricum va pe toate. cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
sper ca nu-s grave problemele si ca le vei rezolva curand!
giova au mai gresit fetele cand vine vb de data coletului dar tu esti cea mai tare cu coleet din 21.09 bine ai revenit!!!
34+ DAVID-MIHAI