Diarea bat-o vina!

Diarea bat-o vina! | Autor: mmireille

Link direct la acest mesaj

Sora mea are un baietel de 11 luni.De ceva timp se confrunta cu o diaree rebela ,care nu a incetat nici dupa orez,ceai de chimen, morcovi .Dupa medicamentatia recomandata de medic ,situata s-a schimbat in cateva zile,daaaaaar dupa o saptamana a reaparut ,de data asta si cu varsaturi.Nimic nu da semne sa lege scaunul si sa-l rareasca.Ce sa ne facem?

mmireille
www.babiesonline.com/babies/f/familiamea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

si noi am trecut recent printr-o diaree. Pediatra ne-a dat regim strict (pot sa vi-l scriu daca vreti), lapte fara lactoza (Humana HN), si colistin si/sau smecta. Ne-a trecut destul de repede, dar nu am avut probleme cu varsaturi. Eu zic ca trebuie sa-l vada pediatrul din nou, treaba cu varsaturile nu e de ignorat!

multa sanatate!

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Noi dupa 3 saptamani de diaree (era aproape verde si facea de 15-20 ori/zi)) si regurgitari masive, dupa tratamente cu colistin, negram, antibiotice si o groaza de examene copro, am ajuns la concluzia ca-i laptele (de mama) de vina...Asa am ajuns sa-l intarc pe bb pe la 5 luni juma...Problema s-a remediat dupa primele 3 mese de lapte praf.

este si cazul lor??!!

Pupici mici,
mama_lui_ALex

Mergi la inceput