un sfat,va rog....
Raspunsuri - Pagina 2
alinaxeni spune:
In situatii ca a ta nu prea e bine sa dau sfaturi dar totusi ma risc.
Eu m-as intalni cu el si as provoca o discutie foarte deschisa.I-as spune tot ce simt,tot ce vreau si tot ce ma face sa am temeri.I-as explica f. clar ce ma retine si ce ma face sa-mi doresc o noua relatie ca mai apoi el sa hotarasca daca vrea sa fiti impreuna si daca e dispus sa-si asume niste responsabilitati atat de mari.
Nu e simplu sa intri intr-o relatie cu o persoana care a suferit un esec sentimental si daca el nu e constient in ce se baga s-ar putea sa nu mearga relatia si tot tu sa fii cea care sufera cel mai mult.
-------------------------
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.
daiana_raluk spune:
Asa e Alina,dar inca trebuie sa ma limpezesc eu,sa stiu exact ce vreau.Nu e cazul inca sa-i cer sa-si asume responsabilitati.Si nici el nu deschide discutia referitoare la ce va urma,desi e destul de implicat,sau cel putin asa-mi pare mie.A ajuns sa vina sa ma vada de 2 ori pe zi,iar eu cred ca incep sa o iau razna.Multumesc mult pt toate sfaturile primite
Lorenyy spune:
Daiana,prea prematur inca sa-l introduci pe Cutarescu la fetele tale,nu,nici pe departe nu m-am gandit la asta,dar pur si simplu,mamii are treaba in oras o ora doua,sau mai aproape de adevar,ma intalnesc cu o cunostiinta la o cafea,le suni de 2-5-40 de ori in aceste ore asa,de control,cum amintea si o mamica mai devreme,bine ar fi direct la subiect cu omul,nimic pe ocolite...Spune-i de la bun inceput la ce te astepti de la aceasta relatie,important este ca sa aiba si el rabdare,sa nu faca confuzie de varste draga,la 17-18 ani vezi cu totul diferit viata si relatiile,la varstele noastre de purisance,este cred ca,mai complicat;-)),stim ce vrem de la viata,de la un barbat,nu visam numai genti Gucci sau ma rog alte luxuri de acest gen;-)
Hai pupici,si sufla in cafea,sa nu te arzi;-)))))))))
kemimay spune:
lasa-ti timp nu te grabi. gandeste-te bine ce vrei si asa cum au spus si celelalte fete ar fi bine sa iesi cu el la o cafea sa il intrebi ce vrea defapt de la tine. o discutie directa nu cred ca ar stica.
multa sanatate
naomi 23.11.07
daiana_raluk spune:
am votrbit cu el,nu a trebuit sa deschid eu discutia serioasa,a deschis-o el.Mi-a zis ca ma iubeste(cam devreme ,parerea mea),ca vrea o relatie cu mine,ca isi asuma si responsabilitati,etc.Oricum,parca plutesc si eu.Nici n-am stiut ce sa-i raspund.Ma cam irita insistenta si graba lui.Vrea sa ne vedem zilnic,sa vb la telefon non-stop,sms-uri nu mai spun cate.....ce sa zic....si mie imi fac bine toate chestiile astea,dar parca e prea insistent.Sa nu urmareasca altceva.Multumesc pt toate sfaturile primite
alinaxeni spune:
Hai sa o luam sistematic.Ce ar putea sa vrea de la tine?
Primul pas a fost facut si e bine ca a venit din partea lui.
Pasul doi,imcearca sa aflii mai multe despre foste relatii,fosta casnicie,de ce s-au despartit,maruntisuri,amanunte.Poate e un om bun dar din maruntisuri poti sa afli lucruri foarte grave pe care el nu le va spune singur.Poti afla defecte,tabieturi,asteptarile care le are el de la o femeie.
Si daca el vrea sa te vada tu ce ai impotriva.Considera un avantaj ca poti sta mai mult de vorba cu el si intr-o perioada scurta poti afla tot ce te intereseaza fara sa pierzi timpul.Nici nu-ti imaginezi cat inseamna timpul pt. noi,femeile singure.
-------------------------
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.
bubu1 spune:
cred ca tu singura ti_ai creat problemele. de ce ai divortat? nu aveai timp pentru toti? se pare ca pentru aceasta relatie ai ales sa divortezi...
devoska spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu1 cred ca tu singura ti_ai creat problemele. de ce ai divortat? nu aveai timp pentru toti? se pare ca pentru aceasta relatie ai ales sa divortezi... |
Bubu, curaj si prezinta-te inainte...
daiana_raluk spune:
Rog moderatorii sa inchida acest subiect.Multumesc mult pentru toate sfaturile primite