Nou stil de viata (225)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Salutare!Multumesc pt. urarile de sanatate . Fetita este foarte bine ,i-a trecut indigestia si am ajuns si eu la nunta , unde a fost f. frumos.Azi ma pregatesc pt. 2 ture de aerobic si sper sa rezist ,desi sunt f. obosita .Mephala ,ziua mea de nastere este - 4.03.1978 si fetita 28.03.1998.Ma duc sa stau putin la orizontala ,pt. ca la ora 17 plec la O pt. toate Mariile .Incerc sa mai intru deseara.V-am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Si eu care credeam c-o sa fiti vorbarete acu ca incepe concursul Poate de maine

Eu tocmai ce m-am intors cu colegele din oras de la Caravana sanatatii... ceva in stilu asta. Ne-am masurat BMI-ul, FAT %, FAT MASS, BMR-ul si alte chestii de genu si conditia fizica (nr. ala cum io zice )..
Mi-am cumparat si o rochita Acum imi strang catrafusele si ma duc acasa Gata ziua de luni.. de parca cat am muncit

Yubi ce sportiva te-ai facut Esti in ture de zi saptamana asta?

Anda ce yumi arata prajiturile.. Nu exista praji fara zahar oare?

Delia te cred ca ti-e greu sa desparti de sot si te deprima :( Si noi am trecut prin asta in trecut si tare naspa a fost..
Cum te-ai tuns?

Hopes sti ca poti sa-ti editezi mesajele, nu? Cand esti logata apesi pe creionul care-ti apare sus la postarea ta

Tzuni cred ca Larissa te intreba de poveste. Eu o stiu si e tare frumoasa
la cretulina

Mai vin...

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Louisea n-am stiut
Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Am fost la mall-ul din "cartier" (vorba vine) sa-mi iau blugi, de vreo doi ani imi cumpar de acolo si imi plac foarte mult. Mi-am luat si o minge mare pentru exercitii, asa cum avem si la sala. Unde o s-o mai pun si pe asta in bagaje nu stiu.

Carmen, nu plecarea ma deprima ci faptul ca iar imi las sotul singur. Lou, intr-adevar, nu e usor. Si cu asta inchei subiectul, nu vreau sa ma mai gindesc ca iar ma apuca deprimarea.

Carina, Lou, voi pune poze cu freza noua, cel mai probabil dupa ce ajung in tara. Acum n-am stare, psihic vorbind...

Se pare ca gastrita mea a revenit, asa patesc cind sint stresata sau suparata si imi trece doar cind maninc asa ca raportul de miine nu va fi prea grozav...

V-am pupat.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza doamne dragi!
In primul rand "La multi ani! tuturor celor care poarta numele Sf. Marii.
Isabella Maria de Zuzi si Maria de Zuzi .
Maria de Tzuni
Mara si Marilena
Mara de Gabriela
Maria de Gety
Mariade Adi
Marina de Olgutza

Gabi imi pare rau ca nu esti in apele tale si sper sa-ti revio cat mai repede. Daca esti suparici ca nu esti cu Mara azi stai linistita ca ea se va bucura in fiecare zi ca de o zi speciala cata vreme esti cu ea si pentru ea. Te si sper sa treaca toate neplacerile.

Tzuni gata mergi in State asa de repede??? Auzi da concediu cu Meri cand iti iei si unde-l petreci?

Delidana . O sa treaca. Cand ai sa incepi scoala ai sa fi atat de ocupata ca n-ai s amai ai timp de "depresie" . Sper sa fi " barbata" la plecare.

Dragelor va pup acum caci am cate cvea de facut dar am sa revin.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Anda am citit ca si tu ai avut probleme cu stomacul. Sanatate multa. Dar ce-am citit despre intamplarea de la 2 ani m-a lasat fara replica. Bien ca traiesti.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Am facut-o lata... De la oboseala, stres, si n-am idee inca ce, am facut cea mai ingfrozitoare migrena din viata mea. A inceput ca de obicei cu "starea" de a nu mai vedea nimic cu ochiul stang. Dupa ce timp de o ora am fost chioara, m-a traznit durerea de cap cea mai crunta si o stare de lesin si voma ce nu o pot descrie. Asa ca am plecat de la sedinta pentru care am venit aici si de la 2 sunt in camera si zac. Sunt mai bine acum, dar inca departe de "bine".

Of....

Va multumesc pentru pupici si incurajari. Numai si cu ele si ma simt mai bine.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

M-am razgandit. Nu o vand pe Roxa-boxa
Totusi pun poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Gabi, Doamne, ai grija de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Rolo, multumim de poza, arata tare bine d-na Roxa.
Si d-soara ta e tare frumusica!

Gabi, offff, mai, sper sa-ti revii repede. Aveti grija de voi, fetelor, nu va ridica nimeni statuie....

Anda, am reusit sa pun o poza cu tortul sectionat. A fost ft. bun, pacat ca am ratat rulada.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me2

Mergi la inceput