Palin versus Obama - a star is born (1)
Raspunsuri - Pagina 29
blackpanterro spune:
Numai ce am vazut the poll of polls, pe CNN si Obama are 49%, McCain 44%
PS.Cu economia in buda crezi ca o sa ii pese cuiva de security? Sa nu crezi ca nu ar fi inundati cu intrebari despre economie.E prea hot subiectul.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
blackpanterro spune:
Tough luck pt McCain, se pare ca dezbaterea va avea loc vineri.Obama vrea, McCain nu
Ramona J spune:
Pai Blackpanterro, ultima data cind am fost eu la scoala 49-44 nu era egal cu 9. Tu esti mai tinara, s-or fi schimbat treburile...
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Oana C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackpanterro Hai ca numai ce am ascultat statement-ul lui Obama pe CNN.A spus ca va fi in Washington daca va fi nevoie de el. |
Cuscra, pina atunci e la plaja aici linga noi, in Clearwater.
blackpanterro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona J Pai Blackpanterro, ultima data cind am fost eu la scoala 49-44 nu era egal cu 9. Tu esti mai tinara, s-or fi schimbat treburile... The best thing you can do for your children is to love your wife. |
Asta e sub centura :), nici macar nu am stiut ca asa se calculeaza punctele.
blackpanterro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Oana C
Cuscra, pina atunci e la plaja aici linga noi, in Clearwater. |
Cuscra mai bine decat sa incurce lumea in Washington ca taica McCain.El probabil va fi folosit ca baby sitter(la sediul firmei) pt pruncii celor care stiu despre economie.
Daca ar face vreo diferenta ca el e acolo ar fi admirabil sa ajute, asa vrea si el sa isi mai scoata parleala cu punctele.
analuz spune:
Sa vedem acum cum iese McCain din balacareala asta . Dupa miscarea de ieri nu cred ca Obama mai are cum sa piarda alegerile. Ah, plus interviul dat de Palin ieri "I’ll try to find you some and I’ll bring 'em to ya'". What a joke! http://www.youtube.com/watch?v=RM72M62jAUc
blackpanterro spune:
Si David Letterman e suparat pe el ca a anulat aparitia la showul lui
http://www.youtube.com/watch?v=XjkCrfylq-E
blackpanterro spune:
Pt cine vrea sa vada tot interviul cu Katie Couric intrati aici.La nici o intrebare, Palin,nu raspunde clar, se invarte intr-una in jurul cozii.
http://www.cbsnews.com/video/watch/?id=4476649n
CriPOD spune:
E o dulceata tipa! On the bright side va fi inflatie de perle, ca si-asa nu mai scoase Mr Bush nimic de multisor, I guess ca l-au cizelat in sfarsit.
Acum serios, cum e posibil? Ce are de oferit, ca mie nu mi-e prea obvious, decat daca ma gandesc in stereotipe si la hollywood. Cu ce a convins atata electorat, totusi, ce ofera?
www.koat.com/politics/17538100/detail.html" target="_blank">facu niste valuri si p-acolo pe la ONU
www.cnn.com/2008/POLITICS/09/24/campbell.brown.palin/index.html" target="_blank">Mie-mi suna fair cererea...